Mamici de sept-oct 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Lullabay..felicitari. Mult laptic. Refacere rapida.
Hai ca ziua de azi e bogata in anunturi...mai zabovesc putin pe aici ca cine stie...poate poate mai aud de vreun bebelus

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Alessia ma bucur sa aflu ca sunteti bine amandoi si ca ai conditii faine acolo. Asteptam poze cu nerabdare!

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

LULLABAY- Sa-ti traiasca sufletelul!

In ciuda faptului ca am sanii mici, marimea 2-3 cred, am mult lapte, asa imi spune toata lumea, iar ingerasul sta la san si suge de mama focului. ii mai dau completare cu biberonul dar sta si la san!

Operatia: eu stiti ca eram fan declarat cezariana, dar... Oricum nu as fi rezistat la nastere naturala, am un prag f scazut al durerii! Am facut epidurala pana la urma, am stat cu cateterul toata noaptea
si calmante din 2 in 2 ore! Ieri a fost cea mai grea zi, am spus ca daca nu mor ieri, nu mai mor! Cand m-am dat jos din pat, dupa o tona de anestezice, mi-a coborat tensiunea rau, am inceput sa tremur si sa vad puncte albe... De abia aseara m-am mai ridicat si azi mi-am vizitat ingerasul cu gashca de la neonato!
Azi sunt optimista si ma misc mult mai bine! Nu prea stiu cum fac maine cand plec, dar, cu Dumnezeu inainte!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Multumesc mult ELOISE! Sper sa ne vedeti maine!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Felicitari alessia si refacere rapida

Cat te-au tinut la reanimare? Ce calmante ti-au administrat?

sheryll 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Lullabay, felicitari pentru ingerasul adus pe lume. Iti doresc sa fie sanatos si mamica lui sa se refaca repede dupa operatie.

Alessia, felicitari pentru micutzul Armand. Normal ca va avea succes la fete!!!

Inni, cum ti s-a parut d-na Jeni? Eu am facut cursuri cu ea si de cele mai multe ori devia de la subiect ca sa ne povesteasca despre bebelusii din spital. Era f dedicata muncii sale dar si f aspra cu subalternii.

Doamne...fetelor, ce va invidiez...de abia atept sa-mi vad si eu ingerasul din burtik.

putzuruca 36+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Pufy, reteta de tort de mere e foarte simpla! Se iau si se curata vreo 5 mere medii (acum depinde de cat de lata e cratita in care intentionezi sa faci tortul), se taie jumatat si se scobesc de samburi. In cratita unsa cu unt si tapetata cu faina (eu de multe ori uit sa fac treaba asta, dar nu-I bai, iese si asa, chiar daca un pic mai sifonat…) se pune un strat de zahar (de jumatate de deget) peste care se aseaza jumatatile de mere cu scobitura in sus. In scobitura se pun bucatele de nuci, stafide, dulceata (eu pun de visine, dar se poate pune orice dulceata), o bucatica de unt. Dupe ce se umplu toate merele, se toarna o cescuta de apa si se pune la cuptor vreo 20 de minute. Intre timp se prepara pandispanul din 6 oua, 6 linguri de zahar si sase de faina (reteta clasica! Nu o mai scriu ca am vazut ca a tot vehiculat pe aici acum ceva vreme). Cand e gata coca de pandispan, se scoate cratita din cuptor si se toarna compozitia peste merele din cratita. Se pune din nou in cuptor inca vreo ora (acum depinde de foc, vezi tu cand e rumen…). Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca. Apoi se rastoarna pe un platou. Se pune la frigider (unde e bine sa stea macar jumatate de zi, daca nu chiar de seara pana dimineata pentru a se insiropa ca lumea blatul de la merele de deasupra). Se orneaza cu frisca, bucatele de ciocolata sau ce iti mai trece tie prin cap! Si ca la orice reteta, la final…..POFTA BUNA!
Acum ma duc intr-o scurta vizita la niste vecini care s-au mutat de curand si care isi inaugureza casa + serbeaza cel de-al doilea an al fetitei lor….Am un chef….Nici nu-I cunosc, dar….cu vecinii trebuie sa te ai mai bine decat rudele, fiindca sunt mai aproape (in fine, asa spunea o vorba din batrani). Dupa aia urmeaza petrecere Anei mele, pe care o vom face la mama, fiindca are casa mai mare, dar si fiindca ai mei nu s-ar misca pana la mine….neam. Asa ca ne vom duce noi acolo cu torul si sper sa puna ia restul…ha, ha, ha…adevarul e ca e destul de convenabil, nu?!
Pa,
Marina 38+ Maruca si Ana (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Fetelor, eu nu ma dezmint nici azi. Tocmai m-am intors din Cora unde am facut ultimele cumparaturi. Apropo de asteptat la casa, ca era aglomeratie, ce credeti? Cand m-a vazut casiera m-a poftit in fata si le-a zis celor de la rand ca eu am prioritate ca sunt gravida! Cred ca ai iscat un scandal destul de mare Marina, pentru ca era ca o mielusea casiera. Si tot pentru Marina: mai aveau saltelute de infasat la 550.000.
Acum vreau sa spal 2-3 biberoane si sa le asez in sterilizator, iar daca voi avea nevoie cand ma intorc (sper sa nu, dar nu se stie) doar sa dau drumul la sterilizator.
Pe la 7 plec la spital.
Va pupa mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate si

Inni e superba Ami,sa-ti traiasca minunea,sa fie sanatoasa si norocoasa.Nu te-ai chinuit degeaba.Felicitari!
Alessia bine ai revenit.Ai internet acolo,ce marfa,tot sa stai...Bine ca a trecut raul.Vrem poze cu Armand.
Felicitari Lullabay,sa-ti traiasca bebe,sanatos si papacios,tu refacere rapida.
Pufi stai in patut lasa calculatorul,treburile si asteptati-l linistit pe tatutu.
Noi suntem bine,miscareti.Asteptam si noi pe tatutu sa papam,azi e urat asa ca stam la calculator.
Facem incontinuare galerie celor care urmeaza.
La multi ani! celor care asi sarbatoresc astazi onomastica.

Io37+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ma tot gandesc Lullabay saracutza... de ce-o fi facut ea cezariana? Ea era asa curajoasa si convinsa cu nasterea naturala... Si spune si de anestezie generala... poate au aparut probleme urgente... Desi bebe a avut apgar 10, semn bun.

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput