Mamici de sept-oct 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Alessia ma bucur ca esti bine si tu si bb
Lullabay felicitari si refacere rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

lullabay a devenit si ea mamica!!!Stefan Tudor un baietel de 3400g ale carui poze sunt pe id-ul de yahoo comun
banuiesc ca e un fel de ritual deja sa posteze tatal mesaje. Mai intervin la urmatorul bebe :))Mult succes actualelor si viitoarelor mamici

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Multumesc, sunteti cele mai dragute!

Reanimare? Nu stiu daca au asa ceva. M-au dus in rezerva unde m-am trezit cu multe fire care ieseau din mine de zici ca eram robocop! Mi le-au scos cam in 3 ore. Nu stiu ce calmante mi-au dat, mi-au tot bagat din 2 in 2 ore calmante prin cateter dar in cantitati mici ca am vrut sa-mi simt picioarele!

PUTZURUCA- las' ca intri si tu in club

ALESSIA80 cu minunea ARMAND

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Felicitari Alessia si Lullabay sa aveti parte de bebei sanatosi, mancaciosi si somnorosi si mult mult laptic

Inni ti-am vazut si eu scumpetea de fetita, o minune si imi place si mie ca deja are cercelusi, noi i-am pus la Alexia abia dupa o luna jumatate ca aici nu-ti pune nimeni in spital cercelusi, nu se practica asta

Pufy stai cumintica acolo in pat asa cum au zis si fetele si o sa vezi ca bebe il asteapta pe Ovi pana maine...si la mine a fost ieri burta tare toata ziua aproape dar azi e bine, nu mai e asa

Merg sa mai vad si alte poze cu bebelusii

Va doresc o zi frumoasa

38+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Am lipsit cateva ore si deja avem o gramada de noutati ...
Alessia si Iullabay sa va traiasca minunile, Armand si Stefan si sa aveti parte de mult mult laptic! pt mamici si bebici!
Pufy vad ca nu ai mai dat nici un semn...te-ai bagat in pat sau cumva bebe nu a vrut sa-l mai astepte pe tati?

Cami 37fix cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

SUBIECT NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Felicitari Lullabay si Alessia pentru bebici!Sa fie sanatosi si voi sa va refaceti cat mai repede si sa aveti laptic muuuuuuult!

Amarantina !

Camisol eu sunt inca in zona...m-am odihnit vreo jumate de ora(asta mi-a fost odihna in total pe azi.....) cat a dormit Alesio....mi-am facut si manichiura...(ca deh....poate-poate...)....si cu toate ca ma chinuie contractiile(tot neregulate...sper sa ramana asa macar pana maine) ma simt ceva mai bine....si mai optimista....ca nu mai e asa mult si vine Ovi(pe la 8 si ceva dimineata ajunge)....
pe toate!

Pupici!

Ioana(38+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput