Mamici de sept-oct 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 28
Clara03 spune:
Notquitesote rog sa-mi spui unde ai gasit epidurala atat de ieftina. Mi-e frica sa nu nasc din moment in moment si sa fiu nepregatita. Inca o nastere fara epidurala nu mai duc, asta e clar. Si cum bebe e foarte jos, dr. Dumitescu mi-a spus ca se asteapta sa nasc in doua ore. Asa ca nu va fi timp atunci sa fugim prin farmacii.
gripo spune:
CLARA, eu am cumparat epidurala de la farmacia 2na din spatele magazinului unirea, si m-a costat 700mii lei.
PUFY, stai in pat si baga no-spa, nu mai sta pe scaun, mai ai doar o noapte de rezistat.
39+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
inni spune:
Multumim frumos pt. aprecieri 

Sunt de acord si cu incuscreala...dar cred ca o sa fie bataie si pe baieteii vostri...so...keep in touch...![]()
Cri..mercic pt. mutat pozici.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
alessia80 spune:
Hellooo! N-ati scapat de mine![]()
Ce dor mi-a fost de voi...
Eu sunt in spital si mi se pare ca visez! Stau intr-o super rezerva si toata lumea se poarta cu mine de zici ca ma sparg! Si asta fara sa le dau nik, am incercat dar primesc doar flori!
Multumesc tuturor de incurajari Noi suntem bine. Minunea Armand s-a nascut la 13.35, la 37w2d si e superb! AM sa va pun poze maine sau luni!
S-a nascut exact cand trebuia. Cezara e o zeita! Oricum eu am intrerupt gynipral la 02am si la 1300 eram in travaliu serios! S-a nascut cu o mica echimoza la gurita, pt ca a stat inghesuit cu capul in jos! Cezara mi-a spus ca va avea succes la fete
. Este foarte rosu, ne-a spus sa nu ne speriem ca si noi avem tenul inchis.
Daca vreti sa stiti detalii despre orice, va stau la dispozitie!
Nastere usoara fetelor care nasc astazi si maine si sa dea Dumnezeu sa avem cei mai frumoasi si sanatosi bbi!
ALESSIA80
ARMAND
[b][purple]poze
inni spune:
Pt. cine naste fetite la Municipal si doreste sa-i puna cercelusi : dna Jeni, asistenta sefa de la copii se ocupa cu asta. Ori mergeti si vorbiti cu ea direct ori ii spuneti vreunei asistente de la copii (subalterna
) ca vreti gauri...si ea o anunta. Suma platita e la latitudinea fiecarei mamici.
Daca nu aveti cercelusi..ii va pune ata
Poze
inni spune:
Alessia sa-ti traiasca sufletelul Armand si sa fie sanatos. Daca o sa fie frumos ca mamica lui..sigur va avea succes la fete. ![]()
Poze
alessia80 spune:
Multumesc mult INNI si tie la fel!
Poate organizam o intalnire cand mai cresc sa se cunoasca si ei!
ALESSIA80
ARMAND
[b][purple]poze
inni spune:
quote:
Originally posted by alessia80
Poate organizam o intalnire cand mai cresc sa se cunoasca si ei![/purple]
Ihi[/b]
Poze
inni spune:
Cum a fost nasterea ?
Ai nascut usor ?
Te simti bine acum ?
Ai laptic ?
Poze
eloise spune:
Fetelor, veste maaare, a nascut Lullabay
...
Mi-a scris un sms acum jumatate de ora dar eu, cascata, abia acum l-am gasit....
Iata sms-ul:
draga mea andra, la 11.25 s-a nascut Stefan Tudor prin cezariana, poveste lunga. 3400g apgar 10. lungime nu stim... anestezie generala. te pup
Asa m-am emotionat... teribil... Gety, poate ajungem totusi pe luni un pic sa o vizitam... azi am asteptat PM-ul tau si nu am primit nimic, cred ca ai fost ocupata
Eloise
34+ cu 
EU
Virsta bebe