Mamici de sept-oct 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 22
lullabay spune:
Amarantina nastere usoara!!!!!!!!!!!!!!!

Alexxia poate nu e neaparat nevoie sa o iei de la gradinita poate poti sa o schimbi in alta parte..la o educatoare normala...cat despre analize toate care le-ai spus tu sunt normale in sarcina-colestaza:adica colesterol si trigliceride crescute,semne inflamtorii-adica Vsh si fibrinogen crescute si anemie-hemoglobina scazuta-toate sunt perfect normale in sarcina..stai fara grija.
39+ 
tasia spune:
floricika tie cand iti facem galerie? Parca iti era frica sa nu nasti mai devreme si acuma na... ![]()
37 + 
pozele noastre
bebe
eloise spune:
Amarantina nastere usoara, bebe sanatos si recuperare rapida!
Tasia pofta buna si bucura-te din plin de bucurii! Si la noi e destul de larga oferta dar eu oricum am fixatia mea pt sortimentul "Inspiratie". O sa iau si Ciobanas data viitoare, ca prea le lauda toata lumea.
Eloise
34+ cu 
EU
Virsta bebe
Cecilia C spune:
Alexxia, eu zic sa o lasi la gardi ca pana la urma se obisnuieste ea..ii spui si tu ca asa cum stau ceilalti copii acolo asa trebuie si ea sa stea. E normal sa fie mai greu la inceput dar sunt sigura ca o sa se obisnuiasca
uite de ex la Alexia mea ii place tare mult la gradi si cateodata mergem dupa ea cand e in toiul jocului si plange cand sa o iau de-acolo...ii place ca e cu copii si probabil acasa vede ca nu sunt copii si poate de-aia reactioneaza asa..oricum ea s-a dus la gradi cand avem 1an si 4 luni poate si varsta conteaza
Amarantina deci incepem galeria 

eu iti doresc sa ai o nastere usoara, recuperare si mai usoara si rapida si un bebe sanatos, mancacios, somnoros si tu sa ai mult mult laptic 
38+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
tasia spune:
Inspiratie zici? nu am fost inspirata sa cer si de astea
Dar las' ca am suficiente, o sa-mi vina inapoi de cat am bagat in mine pana acuma 
37 + 
pozele noastre
bebe
adameasca spune:
Simona, nastere usoara si recuperare rapida! 
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
giuliella spune:
Camisol iti doresc sa treaca cat mai repede timpul pana sa iti tii puiutul in brate. Si la mine asteptarea e destul de intensamai ales acum pe ultima suta..
Paturicile alea de care vorbeam se gasesc am inteles la orice farmacie sensiblue. Eu le-am luat din farmacia din Kauffland.
Deci ceri paturi pentru incontinenta adulti. marca Seni.
Amarantina nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios.
CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si
Albert Iustin 38+
Susa spune:
Buna seara fetelor..
Ileana ce bine ar fi daca ar disparea si la mine tot atatea kg dupa nastere....
Azi am fost si eu la ultimul control...BB a depasit 4500kg, e tot in prezenta pelviana si a zis dr-ul ca are circulara de cordon si probabil din aceasta cauza nu s-a putut intoarce..asa ca marti pe 12 sept voi fi taiata si eu si BB Lukas va fi eliberat din stramtoare(ca cica tare inghesuit e saracul) Acum iar e plecat de maine pana luni dr-ul meu din localitate si mi-a zis sa stau linistita in casa....sper sa pot...
daca vreti sa modificati si la mine in listuta DPN pt 12 sept va rog.
va pupicesc si sanatate maxima...
Amarantina...incepem galeria 

Silvia
38+ cu
Lukas-Daniel
POZE
matahut spune:
Salutare burticute si proaspete mamici!
LA MULTI ANI MARII, MARINE, MARIANE SI MARINI!!!!!!!!!!!
M-am bucurat de solidaritatea voastra in legatura cu neam prostia de la supermarket-uri, iar acum m-am linistit si chiar imi pare rau ca m-am enervat aseara. Promit sa nu o mai fac!
Lyana si Sofimic, intrebati de ALEZE. Alezele sunt niste cersefele impermeabile din material asemanator celui din care se fac pampersii (dar mai subtire, ca o paturica) si care se pun sub cearsaf pentru a nu ajunge udatura la saltea. Exista si pentru copii (mai proaste, dar mai ieftine) si pentru adulti (mai bune, dar mai scumpe) pe la farmacii (vezi farmacia Doina de la Piata Unirii – de acolo am luat acum 3 ani si cred ca mai au si acum fiindca la parter e un raion numai cu produse din astea tehnico-medicale), dar si la Cora si Carrefour (acolo am vazut eu, se poate sa fie si prin alte locuri). Le gasiti la raioanele cu tampoane. Acolo sunt si pampersi pentru adulti si aceste aleze. Eu am luat de la firma Seni, cea mai cunoscuta in materie de produse impermeabile pentru adulti, dar la Carrefour am vazut aleze si de la alta firma mai ieftine. Eu am luat de la Cora, iar acolo numai Seni aveau. Sunt de diferite marimi – 60/60 cm sau 90/60 cm… Eu am luat 60/90 cm ca sa acopere cat mai mult din patut. Asa cum v-am scris si ieri, unii copii au nevoie, altii nu. Cel mai bine e sa vedeti daca bebeul vostru va “da pe afara” din pampers si apoi sa luati. La mine Ana facea caca foarte moale – in primele 6 luni cat a fost alaptata exlusiv la san, deci pana la diversificare – care dadea pe afara din pamapers si ajungea pana la ceafa (la dimensiunile bebeilor nici nu e asa de greu sa se ajunga acolo…). Alezele le mai poti folosi si in carut si pe unde mergeti cu copilul pentru a-l schimba (in vizita, in parc, ca sa nu aveti surprize ca face…tocmai cand ii deschideti pampersul). In fine, mie mi-au fost de mare folos si m-am gandit sa am cateva pregatite si acum ca nu se stie…Eu am luat un pachet cu 5 astfel de aleze si m-a costat in jur de 70 de mii. A, eu le foloseam mult pe fiecare, adica faceam ceva economie (acum 3 ani erau si mai scumpe) si daca erau bucatele compromise le decupam….Daca va da mana puteti sa le schimbati de fiecare data cand se uda (murdaresc), dar de obicei se intampla pe suprafete foarte mici si….e pacat sa o aruncati pe toata.
Intrebam si eu daca ati vazut saltelute de infasat la preturi rezonabile (mai mici de 700 de mii???) Eu vroiam una fara lemn la spate, dar in Cora cea mai ieftina era vreo 650 de mii (sau mai mult, nu mai stiu exact)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E, cam astea ar fi noutatile zilei de azi. Eu, spre deosebire de unele dintre voi, sper sa nasc cat mai la termen….ca poate poate vine avizul de la sanepid pentru corpul nou renovat si am noroc sa stau in spital in niste conditii mai bune (adica mult mai bune decat in prezent). In plus, stiu ca fiecare zi petrecuta de bebe in burtica e un punct castigat pentru el (sigur, sunt si cazuri in care bebe nu mai creste in burtica si atunci e indicat sa fie scos mai repede), fiindca acolo creste mult mai bine decat afara. Sper sa ajung pe 20 sept, desi ma apuca si pe mine cateodata o jale de atata asteptare….Plus, parca nu mai am rabdare deloc, ma enervez repede si tare, imi vine sa plang din orice. Si nasol e ca “dupa” va fi si mai rau….atunci chiar ca voi avea motive temeinice de depresie….epiziotomie, dureri de sani, nopti nedormite, griji si iar griji. Dar, vor trece si astea si o sa ramana doar bucruia unui ingeras!
Simona, nastere usoara si un bebe sanatos! Se va naste de Sfintii Ioachim si Ana, asadar nu poate fi decat un ingeras!

V-am pupat si noapte buna,
Marina
38+
Maruca si Ana (3 ani)
Sephora spune:
Va pup pe toate
si
FElicitari fetelor care au nascut si acum asi tin minunile in brate,Ralucuza,Mephala,Alessia,Naty.Sa veniti repede acasa sa ne povestiti si puneti poze cu ingerasii.Laptic mult,bebei sa fie sanatosi,papaciosi si cuminti.
Inni bine ai revenit la bufnitat.
Ileana nu-ti fa probleme ai sa vezi ca totul va fii bine.
Cri santate maxima si felicitari ptr laptic mult.

Pentru toate fetele care urmeaza sa nasca,suntem alaturi de voi.
Mexxa ai grija de tine si sa dea Domnu sa-l mai poti tine inca pe bebe.
La multi ani! celor care si-au sarbatorit azi onomastica.
Noi suntem bine,miscareti,mergem la servici,facem treaba,conducem,o ducem bine ce mai.Asteptam cu nerabtare termenul si sa ne vedem.Mi-e un dor si mie de el,sa-i vad mutrisora de nu mai pot,parca mi-am pirdut rabdarile.Cam asta s-a intamplat.O am pe mama si Iza aici,mama pleca maine,Iza mai ramane putin.Ce bine!
IO
37+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos