Mamici de sept-oct 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Fetelor, daca nu va hotarati care sa nasteti... Eu m-am hotarat si nasc duminica. De fapt hotarasem eu de vreo 3 luni data de 10 sep, dar nu stiam daca o sa ma apuce sau nu pana pe 10. Vad ca nu m-a apucat si asa a ramas. Maine ma internez si duminica dimineata nasc. Azi am fost la salon si mi-am tras un epilat... nu mai am alt par decat in cap si la sprancene, desi m-a cam chelit aia si la pensat. Mi-am facut si manichiura, pedichiura si vopsit, asa ca oficial sunt gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Amarantina ce hotarata esti! Pai dc maine te internezi atunci eu incep galeria!
Sa ai o nastere rapida si usoara si un bb sanatos!

Pupici!

Ioana(38+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Lulla mai poti adauga putina sampanie sau vin spumos, altceva n-am citit ca ar merge.
Mini, uleiul de ricin e un must. Nu prea il poti inlatura.

Fug in pat, pe mai taziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Notquiteso si Pufymic si pe mine ma mai dor oasele bazinului (mai jos putin) si mi s-a spus ca-s oasele care incep sa se departeze, cand se pregateste organismul pentru nastere. Asa o fi?

GETY 35 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Pufy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna seara burtici si mamici!
Eu abia m-am trezit ...ziua dorm foarte bine iar noaptea ...COSMAR! Ce fericite sunteti cele care mai aveti atat de putin pana la marea intalnire.Eu simt ca innebunesc pana la sfarsitul lunii.
Giuliella si tu mai ai putin. Si mie mi-a spus Ciobo ieri ca am colul beton , deci nici o sansa sa nasc mai devreme. Cumva scutecele acelea sunt de unica folosinta de sunt asa de ieftine? De la care sensi blue le-ai luat ?
Amarantina pai putem sa incepem galeria !

Cami 36+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

Vad ca AMARANTINA va avea bebe in weekend asa ca....BAFTA

Restul fetelor...mai vorbim luni, sper ca pana atunci vor aparea
cat mai multi bebici

Un weekend frumos si cu bebei la fetele care asteapta

38+ Sofia Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Buna seara fetelor.
Vad ca aveti ceva activitate.
Eu sunt un pachet de nervi. Dupa prima saptamana de gradinita nu stiu ce sa fac , daca s-o mai duc sau sa renunt ( cu toate ca imi este groaza la gandul ca va trebui sa ma descurc cu doi copii, cu facultatea si cu serviciul ). Dar mi se rupe sufletul sa-mi stiu puiuta stresata ( azi mi-a spus ca "i se cutremura pilelea pe ea cand tipa doamna " ). Off, oare cand se va schimba ceva si in tara noastra . M-am saturat pana peste cap de oameni care isi fac meseria in bataie de joc .
In plus am fost sa-mi iau rezultatele de la analize si sunt un pic ingrijorata: Colesterolul este mare ( 273 ), trigliceridele sunt mari ( 241 ), fibrinogenul este mare ( 582 ), VSH este mare ( 35 ), iar hemoglobina este mica.

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 34+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865JURNALPentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

eloise am primit si eu pachetul de acasa, ca mult l-am mai asteptat, cu multe multe bucurii De care am eu sigur nu gasesti la Iasi, sunt atat de bune, mai ales preferatele mele - Ciobanas

lullabay Mie mi se rupe de cum se uita asistentele sau nu stiu cine la mine. Eu iau cu mine tot ce cred ca e necesar, sau poate ceva mai mult, k sa fie

amarantina Sa iasa bebelina cu bine iar tu sa te recuperezi repede si sa ai mult laptic, ziceai k faci cezariana nu?

alexxia Eu stiu ca in sarcina multe analize ies aiurea cu valori mai mari, cred ca dr. e cel mai indicat sa-ti spuna dak e ceva anormal, eu zic sa nu-ti mai faci atatea griji De ce nu vb. cu dna. de la gradi sa-i spui k ti-a transmis copilul k dansa tzipa, sa vezi ce zice... Mare nesimtite si astea, auzi sa tipe la niste bieti copii

37 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Amarantina

Floricika 39+ cu David Gabriel
Poze

Mergi la inceput