Mamici de sept-oct 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Ralu, Alessia si Naty felicitari pentru bebei. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei.

Lyana paturicile despre care vorbesti si care sunt foarte eficiente se numesc scutece de incontinenta pentru adulti si sunt produse de Seni si le poti gasi la Sensi blue. Sunt intradevar foarte bune. Le poti pune pe masa de infasat, in carut sau in patut. Cred ca e vreo 20 mii bucata. Eu am luat 4 pentru inceput si deabia astept sa le folosesc.
Am fost si eu la dr. Colul meu e beton deci nu am sanse sa nasc asa usor, juniorul tot nu s-a intors iar miercuri 13 cred ca il voi scoate ca nu are rost sa mai astept.Asa ca 13 nu va fi o zi de ghinion pentru mine, mai ales ca si eu sunt nascuta tot intr-o zi de 13.

CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Am terminat si eu 36 de saptamani si de ieri am inceput-o pe-a 37-a!
Azi am avut niste intepaturi crunte in zona colului cred, iar azi noapte nu am putut sa dorm deloc. M-am foit toata noaptea si sotul meu o data cu mine. Pe la 4 dimineata m-a intrebat saracul unde e numarul moasei si bagajul. Cand a auzit ca bagajul nu il ia de nicaieri ca nu e facut si ca numarul moasei e de fapt de la spital de la cabinetul moaselor l-au trecut transpiratiile. L-am cam chinuit saracul.

mini_me 36+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Mini PM l-am primit ,l-am citit multumesc mult...si ti-am trimis raspuns pe mail..acum nu stiu daca a ajuns ca imi tot dadea eroare de adresa.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor.
Gripo, ma inscriu cu tine in categoria "nesimtire crasa", mai ales ca avem si acelasi DPN, hai ca poate nastem impreuna
Am fost azi la Raluca la spital, sunt bine si ea si bebe, bebelina e o scumpa si cuminte foc, Raluca avea dureri mari dupa operatie, mi-a spus ca se simte tare rau dar ca vrea neaparat sa incerce sa se ridice din pat. A zis ca spera ca duminica sa se intoarca acasa, dar pana atunci trebuie sa reuseasca sa se ridice cat mai usor din pat...
In schimb la mine nimic nou...
Merg sa ma intind ca pic de somn, pupici

39+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenita spune:

Martha ,iti multumesc mult pentru toate informatiile ce imi sunt deosebit de utile. Incerc sa ma pregatesc sufleteste pentru ceea ce va urma...
Sper sa nu mai ai probleme cu durerile de cap, sa ai suficient lapte pentru baietel si sa te simti cat se poate de bine! Numai bucurii de la copilas!!!
Camelia 38+ cu Ecaterina-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Fetelor, v-am tot auzit plangandu-va de dureri ca dupa calarie, si pana acuma m-a durut si pe mine, dar mai discret, asa.. acuma ma doare groaznic de tare, abia ma misc. Asa e si la voi? Cred ca asa se simt barbatii cand iau un shut intre picioare.. mi se taie respiratia, pur si simplu.
Cat despre DPN :D Eloise, dupa cat m-ai chinuit tu cu bucuriile tale.. las' ca te gasesc eu, Iasiul nu e destul de mare sa te ascunzi

POZE
Varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Actele pe care le-am scris sunt pt. declararea lui bebe la spital.Pt. primarie se mai adauga si hartia care ti-o dau de la spital,prin care ti-ai recunoscut bebelanul.Noi am depus dosarul la primarie pe 02.09 si vom lua certificatul de nastere pe 15.09.

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

LEXI, youpiiiiiiiiiiii, bine te-am gasit!!! super, ar fi extra sa nastem impreuna, in aceeasi zi, adica, desi mi-ar conveni mai mult sa fim si la acelasi spital, cred ca amandurora ne-ar fi mai usor sa trecem peste nastere.

39+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Burticilor, care mai intrati pe contul comun sa modificati lista, treceti si la noi restul de date: pisik s-a nascut la 36 sapt si 2 zile, ora 20:20, apgar 9.
Ca eu nu apuc sigur sa ma locghez pe contul comun.
Lexi, i-a scazut tensiunea Ralucai?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lexi am tot vrut sa-ti zic azi ca imi pare rau de nou-aparutele necazuri....of ca de multe ai avut parte in sarcina asta!

Not asa ma doare si pe mine ca mi se taie respiratia cateodata...dar habar n-am dc si barbatii simt la fel cand primesc un sut intre picioare!

Mai fetelor acum nu e cazul sa va panicati si sa vi se faca frica de cum va fi dupa nastere...daca va veti descurca cu bb.SIGUR va veti descurca!
Eu stiam ca ma voi descurca cu bb(si asa a fost), iar frica aia pe care am avut-o fata de el o pot explica prin depresia post-partum pe care am facut-o in spital....
Si care in 2 zile a trecut, iar cand am venit cu el acasa n-am mai avut nici o problema, l-am schimbat, imbaiat singura(Ovi ma ajuta cu pregatitul baitei, si cat am stat la tara mai venea si soacra sa ma "ajute" dar i-am zis ca nu are cu ce!), i-am taiat singura unghiile....intr-un cuvant am avut grija de el fara nici o problema!
Asa ca SI VOI PUTETI!

Pupici!

Ioana(38+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput