Mamici de sept-oct 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

martha78 & darius, bine ati (re)venit !
asteptam detalii despre nasterea lui Darius ;)

Alina & Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Lullabay, nu mai rade de "pista me de aterizare" ca nici eu nu inteleg mare lucru.
Ma alatur fetelor speriate de moarte de primele zile cu bebica acasa. Mi se pare ca nu am tot ce-mi trebuie in dormitor unde va dormi bebica ... nu-mi incape si masa de schimbat acolo (am pus-o in laundry) etc.

ma trezesc noaptea si ma gandesc si ma loveste o frica!!! Dar apioi ma gandesc ca milioane de femei pe lumea asta au trecut de momentul asta ... deci nu e de netrecut.

Catalina, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

"Pista de aterizare"
Eu refuz sa ma gandesc...desi cateodata ..mi-e imposibil...dar in privinta viitorului mintea mea s-a blocat..
De moment ca atare nu ma ingrozesc atat de tare..cat poti sa stai in travaliu?24-36-48 de ore???se termina la un moment dat...dar restul vietii?sa cresti un copil?sa il faci mare,destept si frumos????
Cat despre lucrurile de care am nevoie...momentan nu imi fac griji..si ce daca nu am cadita?pot sa il spal si in lighean..si ce daca nu am carucior..il duc in brate...pana la urma in cateva luni se rezolva...si ce daca nu o sa pot sa cumpar sterilizator sau pompa de san..ma descurc pana la urma...dar sa cresti un copil...aici nu stiu daca ma descurc..

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Princess sunt eu curajosa acuma dar mie mi-e groaza de ce vine dupa nastere, cum o sa ma descurc cu 2 copii, ca acum cu unul mi se pare floare la ureche, ha ha...ce simplu e cu un bebe ...ma gandesc cum o sa reactioneze Alexia si cum zice si Lullabay nasterea se termina ea si-apoi tu trebuie sa ai grija de copilasi, sa le asiguri una alta si sa-i faci frumosi si destepti si chestia asta iti ia o viata nu doar cateva ore cat dureaza nasterea.

va pupic pe toate ca am plecat la cosmetica.

sa fiti cuminti si sa nu nasteti pana ma intorc

38+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

itzy-bitzy tu parca maintrebai ce am facut pana la urma cu bicicleta. Pai sa stii k inca nu am facut nimik cu ea. Noi am schimbat camerele cu locul.In camera lui bebe am dat comanda de un dulap pe tot peretele, glisant cu oglinda pe mijloc, si abia saptamana viitoare trebuie sa apara. Am luat si patut pt bebe dar nu l-am desfacut pt k e inca totul cu talpele in sus in casa. Iar peste 2 saptamani tre sa vina un camion sa ducem cu el mobila din casa la vila de la munte , aici sa luam alta mobila, si bicicleta o expediem si pe ea . Deci eu nu prea ma grabesc sa nasc,vreau sa termin toate prin casa, desi st sleita de puteri, ma doare spatele ingrozitor, au inceptu de vre-o saptamana sa mi se umfle si picioarele

lullabay esti tare Eu sunt genul de om care cumpara si ce nu trebuie. Eu am cumparat mai mult decat are nevoie un copil k ma gandesc mereu si daca am nevoie de CEVA si nu am??? Bagajul de spital o sa fie unul HUGE, pt k eu zic LAS' SA FIE de toate acolo

37 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Va dau 2 retete, care se dau burticilor in spital de catre moase:
1. 1/4 lapte rece sau suc de portocale cu o bucata de scortisoara (bat) si 5 cuisoare, se dau in fiert, se lasa sa se raceasca, dupa care se mai adauga 3 linguri ulei de ricin si 3 linguri de coniac sau votca.

2.Sau mai simplu:
Lapte/suc de portocale
Ulei de ricin
Coniac sau votca.
Se pune cate o parte din fiecare, pana obtinem 1/8 amestec.

Se bea cocktailul( care se pare ca-i destul de gretos) dupa care se face o baie fiebinte cu frunze de tei, fie le adaugati direct in cada, fie pregatiti ceaiul in pealabil.

Se ia in calcul faptul ca, uleiul de ricin provoaca scaun moaleeee(diaree).
Are efect in procent de 70%, mai ales daca colul e moale si sters.

Sa vad acum cine are curaj sa-l incerce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna, fetelor

Nu am putut scrie nimic zilele astea din motiv de calculator: imi inchide toate ferestrele si ma da afara din cont numai cand am pm-uri pe DC. Daca aveti nevoie de mine scrieti-mi pe mail va rog ca altfel iar ajung ca naufragiatii.

In alta ordine de idei felicitari mamicilor si bebicilor care au ajuns cu bine acasa!
Ralukutza, Alessia, Naty felicitari pt bb!

Inni bine ai revenit la bufnitzat! Chiar ma gandeam la tine.

Eu maine am programare la dra mea si sper sa imi dea vesti bune. Nu m-am hotarat cum sa nasc ca mi-e frica si de naturala si de cezariana. Daca dra ar putea s-o teleporteze pe asta mica afara ce bine ar fi.
Am facut poze la patut si cadita si sper sa le descarc mai tarziu si sa le pun.

mini_me 35+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Nokia..votca sau coniac?Yacs..sunt gretoase...daca pun Baileys?ca ala imi place...Si uleiul de ricin...nici nu vreau sa ma gandesc ce gust are..cred ca daca depasesc 41 de saptamani ma invrednicesc...pana atunci ma rog de baiat sa ma scape de ulei :))))
Mini_me ti-am trimis mail...sper ca l-ai primit ca am avut mici probleme cu adresa.
Tasia mie mi-e groaza sa ma duc cu mult bagaj la spital..spunea cineva in capitolele anterioare ca veneau gravidutele cu geamantanele...nu vreau si eu sa apar taraind dupa mine ditamai valiza...si sa suport zambetele ironice ale asistentelor...

39+

Mergi la inceput

Nokia mie imi fac cu ochiul cocktail-urile alea, dar le-as pune in aplicare fara ulei de ricin

mini_me 36+
poze

Mergi la inceput

Lullabay am primit pm-ul tau, dar nu l-am putut citi pana azi din motiv de calculator. Multumesc mult pentru reteta. Ti-am trimis un pm mai devreme.

mini_me 36+
poze

Mergi la inceput