Mamici de sept-oct 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 18
lakioana spune:
Multumesc frumos CRI....ma gandeam eu ca o proaspata mamica va fi cea care imi va raspunde, avand in vedere ca voi ati trecut recent prin asa ceva.
Sa creasca mare si sa iti fie sanatos Andrei Roberto!!! 
Lakioana
39+ cu
Rebecca Riana
Imagini camera bebe
cri19 spune:
LAKIOANA 
ADAMEASCA abia acum am remarcat ca baietelul meu e nascut de ziua ta...

sa-mi traiti amandoi.![]()
![]()
![]()
Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
GETY spune:
Lyana, ar mai fi o varianta: sa-l scoti din patut cand il schimbi.
MamiLili si eu as vrea sa mai urc putin in top 100, dar ma gandesc ca daca reapar gravidutzele respective, sau scrie cineva vesti despre ele?
GETY
35 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
princess spune:
Cri, multumesc mult pt. raspuns! Intr-adevar sumele scrise de tine sunt destul de mari din punctul meu de vedere, dar cred ca fiecare da cam cat are. Si eu m-am programat la rezervele cu plata si sper sa apuc macar una libera pt. ca mi s-a spus ca este cam aglomeratie in acea perioada! Despre personal pot spune ca mi-am format o parere bunicica pt. ca am fost si eu internata in luna februarie si s-au comportat foarte bine.
Fetelor, va mai rog inca o data sa imi dati si mie parola pt. mail-ul comun pt. ca as vrea si eu sa anunt pe cineva cand va veni puiutul meu pe lume!
Am vazut ca le-ati incadrat pe fetele care au nascut in diferite categorii: panicoase, curajoase etc. Ei, acum cele care mai suntem la rand in ce categorie v-ati incadra? Eu una, merg direct la panicoase cu grad maxim, iar pe fetele care nasc natural le-as incadra la super curajoase!
Alina
37+ cu
RARES NCHOLAS
BEBE MIC IN BURTICA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;28/st/20060928/dt/7/k/db93/preg.png
martha78 spune:
Serenita, operatia a decurs bine cu exceptia anesteziei, bine asta a fost vina mea si nu se pune la socoteala ![]()
M-am ridicat din pat a doua zi cand m-a mutat in salon, dureri am avut, nu prea mari pt ca m-au ajutat si calmantele, m-a deranjat mult sonda urinara cand mi-a introdus-o, am avut o senzatie tare urata de usturime si cel mai rau a fost ca a trebuit sa o suport pana a 2-a zi ![]()
La reanimare poate sta cineva cu tine, se intra mai greu dar se poate intra intre orele de vizita adica de la 16 la 19
Mie mi l-a adus pe bebe chiar acolo la reanimare, mi-a fost adus de 3 ori, numai ca atunci nu aveam lapte chiar deloc si nici nu ma putea misca prea bine
Totul a decurs foarte bine si a 3-a zi eram deja acasa cu bebe
Iti doresc o nastere usoara!!!
Eu am inca si acum hemoragie, nu este mare..oare cate zile/sapt dureaza in cazul cezarienei? Stiti cumva este la fel ca la nasterea normala?
Martha & Darius
cata14 spune:
anangel_lexi, lullaby ... si toate fetele care stati ca pe ace ca si mine ... va spun eu ca nimic nu merge. Am urcat si coborat scari, carat lemne (noi avem soba si mai facem inca focul ca e primavara), fac treaba prin casa, bai fierbinti, ca sa nu mai vb de sex ... nimic dom'le.
Nokia, spune-ne si noua ingredientele ptr amestecul minune ...
Stiu ca nu putem sa nastem toate la termen sau inainte ... in conditiile in care 75% dintre copii se nasc dupa termen dar nu mai am chef sa car burta asta uriasa si nu mai am rabdare, imi vine sa ma duc iar la servici, imi lipseste actiunea.
Catalina, 39+
cata14 spune:
Ma enerveaza ca atata timp cat ma misc am dureri de spate jos si cu contractii si-mi spun ... GATA, acu', acu'. Apoi mai bag in pat si incerc sa dorm, ma mai chinuie un pic durerile si apoi dorm ca un tanc. deja m-am saturat sa astept ... cred ca nu mai nasc curand. ma apuca disperarea si ma gandesc ca mai tb sa stau vreo 10 zile.
oricum la mine e o problemuta, nu s-a angajat bebica asa ca s-ar putea sa nu scap de cezariana. Ecograful ptr pelviometrie a aratat ca pe 2 directii nu sunt probleme dar ca pe a-3a e un pic cam stramt deci sansele mele de nastere naturala sunt ... asa si asa. Imi vine sa-i spun sa-mi faca direct cezariana ... dar voiam sa experimentez si eu durerile nasterii, sa fiu o femeie completa ... care stie de ce vrea epidurala sau cezariana a-2a oara![]()
![]()
![]()
Catalina, 39+
Cecilia C spune:
La Multi Ani!!!! tuturor Mariilor si Marianelor, sa fiti sanatoase , sa aveti parte de multe multe bucurii si o zi asa cum v-o doriti voi.

Pufymic, mare dreptate ai tu cu frica de bebe..sa stii ca asa eram si eu, mie nu mi-a fost frica de nastere ci mai degraba imi era groaza de ce urmeaza, ca nu stiu sa ma descurc cu bebe…uite, si eu eram la spital si Alexia dormea in pat cu mine si nici nu ma miscam sa nu cumva sa o trezesc si sa inceapa sa planga ca ce ma fac cu ea….si-apoi cand ne-am dus acasa asa eram si eu ca tine, nu-mi placea sa raman singura cu bebe desi intr-o zi Ovi a plecat la cumparaturi si mie tare groaza mi-a fost pana a venit…nu mai spun ca a inceput sa planga la un moment dat si am pus-o la san si am stat asa pana a venit Ovi….asa ca fetelor, e normal cred sa se intample toate astea la primul bebe…acum, asa cum zici si tu Pufy nu l-as mai lasa pe bebe din brate si e floare la ureche totul
Pufy, pupici si la Alessio 

care e un scump , dragut si smecherut….imi place cum e asa blond si daca mai si rade are asa o mutrita de smecherut cum imi place mie, ha ha
Lakioana, iti doresc sa nasti pe 12 sept…e si ziua mea de nastere si mie imi place tare mult cifra asta de 12…numai ca eu n-as vrea sa nasc chiar de ziua mea ca sa avem mai multe zile de sarbatorit..acum, asa cum se zice, om trai si om vedea….
Mai fetelor, aveti ceva document cu numerele voastre de mobil???? Ca as vrea sa dau si eu un SMS la cineva dupa ce nasc..pe cine pot deranja si eu??? Poate ar fi mai bine sa deranjez pe cele care au nascut deja…
Si apropos de pereche…..cine e curioasa cum va fi nasterea, nu-I e frica si vrea sa faca pereche cu mine???? Astept voluntare, ha ha Eu nu sunt stresata deloc, abia astept sa vad cum o sa fie nasterea nr 2. eu sper sa fie mai rapida decat prima….ma refer la expulzie..cu Alexia am impins vreo 50 min…a fost floare la ureche, ha ha glumesc normal…la un moment dat de la atata impins simti cum parca iti ies ochii din cap…eu inca nici nu am impins mult ca am o pritenena care a impins o ora jumate.
Va doresc o zi superba si nasteri usoare daca va apuca pe careva 

38+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
princess spune:
Mercic pentru parola, Pufymic si Crisnemes!
Acum am de unde alege pe cine sa anunt cand mi se va naste piticutul meu!
Pufymic, parca tu te mai plangeai de dureri de bazin intre picioare? Si eu ma plang la fel si nu imi trec deloc!Ce sa insemne asta oare?
Cecilia, esti o curajoasa! Bravo tie si sa impingi cat mai repede si mai putin pana la iesirea lui bebe!
Alina
37+ cu
RARES NCHOLAS
BEBE MIC IN BURTICA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;28/st/20060928/dt/7/k/db93/preg.png
lullabay spune:
Pufymic.Cecilia...ati descris exact cosmarul prin care ma astept sa trec..de fapt chiar am avut visul asta de mai multe ori la rand..ca am nascut ,mi-au dat copilul(care in vis era asa de urat!!!)si eu am inceput sa plang ca nu stiu ce sa fac cu el....
Cecilia acum cateva sapt eram si eu asa...curajoasa si curioasa...acum sunt doar speriata...
cata14..trei directii????![]()
![]()
..ce amuzant..ca si cand ar fi avionul care tb sa aterizeze pe pista ..din unghiul nu stiu care..in inclinarea nu stiu care...ce amuzant!!!!!
Fetele care au nascut...cri astea sunt actle pt inregistrat bebe la primarie,nu?in cate zile trebuie sa o facem?Si pasii urmatorii sunt pt alocatie,nu?
39+