Mamici de sept-oct 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 17
Lyana spune:
Gety si eu am crezut ca odata cu aparitia pampersului se rezolva problema cu udatul saltelei, dar am vazut cu ochii mei la o prietena care a facut imprudenta sa ii scoata pampersul lui bb cand era in patut si cum l-a desfacut cum a si inceput sa faca pipi in toate directile (ca baietii parca au furtun nu alta) si a udat tot patul.
Prefer sa ma asigur ca nu se stie, nu numai cu pipi poate sa ude dar si cu alte lichide, cu ceai sau alte chestii.
34+
Teodora
pufymic spune:
Mai fetelor m-ati distrat la culme cum incercati tot felul de metode sa-l faceti pe bb sa iasa
!Sunteti mortale!
Pai eu nici daca stateam in cap nu venea Alesio....l-am nascut la 41 de sapt si 2 zile!!!!Atunci a binevoit printul sa vina....
!
Va tin pumnii sa li se faca mila la bebici si sa nu va mai tina atata in suspans
!
Lullabay frica de bb?am trecut prin ea....cand l-am nascut pe Alesio l-am vazut cateva secunde. Apoi mi l-au adus a doua zi la reanimare sa-l vad(habar n-aveam ce trebuie sa fac cu el...el miorlaia-cred ca-i era foame-dar toanta de asistenta care mi l-a adus nu mi-a zis sa-l pun la san....eu habar n-aveam....l-a luat dupa cateva minute si l-a dus la bebici).
Apoi cand am coborat la lauze mi l-au dat langa mine....chin cu alaptatul....apoi dintr-o data mi s-a facut asa frica de el de imi era groaza sa ramanem singuri....il imploram pe Ovi sa stea non-stop cu noi....iar noaptea le rugam pe asistentele de la bebici sa-l duca la ele ....
A fost greu, dar a trecut....acum nu m-as desparti de el nici o secunda....
!
Cici nu mai stiu dc ti-am zis(tot vreau sa-ti zic si tot uit
): e o scumpa fetita ta!Cand o sa ai 2 asa si vor creste mai mari cred ca Ovi tau va umbla cu pusca dupa ele sa le pazeasca de admiratori
!
Nokia gasesti multe nr. de tel in notepad-ul comun....si sunt convinsa ca poti sa-i trimiti SMS la oricare dintre noi....cel putin mie poti sa-mi trimiti linistita....dar nu acum(sa mai stea bebe in burtica ta putin sa creasca)!
Pupici!
Ioana
(38+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
serenita spune:
La multi Mariilor mai mari si celor mai micute!
Bine ati revenit mamicilor obosite de fericite, Ileana, Martha! Sunt binevenite orice observatii si sfaturi din partea voastra!
Martha si eu voi naste prin cezariana la CFR 2 cu dr. Nayel si m-ar interesa daca vei avea timp sa-mi scrii cum a decurs operatia. Am inteles ca probleme au fost cu anestezia, dar restul lucrurilor s-au desfasurat normal? Ai reusit a doua zi sa te ridici din pat? A putut sta cu tine cineva din familie la reanimare? Copilasul cand ti-a fost adus in salon? Sunt cam multe intrebari... poate totusi gasesti cateva clipe pentru raspunsuri... Iti doresc refacere cat mai grabnica si un copilas sanatos si voios!!!
Camelia
38+ cu Ecaterina-Elena
MamiLili spune:
Eloise, sigur te cuplezi cu Not...la cat ai chinuit-o...
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 34 cu 
MamiLili spune:
Uraaaa, am intrat in top 100 pe lista de asteptare.
Fetelor, ce ne facem cu mamicile care n-au mai postat de la inceputul sarcinii si au trecute in listuta doar cateva date? Ma gandesc c-o sa le treaca DPN-ul, poate intre timp o sa si nasca si ele vor fi in continuare pe primele pozitii in listuta. Nu stiu daca s-a inteles ce-am vrut sa zic...
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 34 cu 
scumpik_lui spune:
Eloise multumesc pentru ajutor. Cred ca am reusit. 
Mirabela poti sa-mi trimit pe PM ce ai incercat pe mail si nu a ajuns.
33+
Varsta_bebe_
poze
Crisnemes spune:
salutare!
De cand sunteti asa nerabdatoare sa nasteti parca ma apuca si pe mine dracii.Eu am 39sapt +2 zile, burta a coborat de vreo 3 sapt si ceva adica prin 15 aug., dureri lombare si junghiuri am si eu dar cum pleaca asa se si opresc,bagajul il am facut pentru mine si Victor de vreo 2 luni asa ca eu stau si astept.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
lakioana spune:
Fetelor, fac si eu parte din clubul celor care asteapta cu disperare sa nasca. Termenul de 40 sapt. este 12 sept., deci marti (nu v-am mai rugat sa schimbati in lista pt. ca o zi sau doua dupa parerea mea nu conteaza). In orice caz, atat de bine ma recunosc in cele ce spuneti voi cu incercatul diferitelor metode de a-l face pe bebe sa iasa, incat eram la un moment dat curioasa sa vad ce metode ati gasit voi ce eu nu am incercat.
De vreo sapt. fac cat de mult efort pot.....si nimic.
Cand ies la plimbare pe strada cunoscutii ma intreaba cat timp o sa ma mai vada cu burtica...pt. ca de cate ori ma intalnesc cu ei le spun "dintr-un moment in altul" (pt. ca asa mi-a spus medicul)
.
Apropo...am luat si eu cateva numere de tel. din notepad...sper sa nu fie cu deranj daca trimit la cineva sms cum ca am nascut.
Va pup si felicit din suflet prospetele mamici, bebicii si mamicile care au revenit acasa si au reusit sa se acomodeze cu noul satut de mamica

Lakioana
39+ cu
Rebecca Riana
Imagini camera bebe
lakioana spune:
Si inca ceva...
Ce chestie!!! Eu astept sa nasc din clipa in clipa dar nu am pregatit actele pt. inregisrtat bebe.
Parca ati postat voi odata actele necesare...dar mintea mea "lucida" nu mai gaseste nicicum unde. Oare nu ma puteti ajuta????
Lakioana
39+ cu
Rebecca Riana
Imagini camera bebe
cri19 spune:
Acte inregistrat (declarat) bebe:
-certificat nastere mama+tata/original+copie
-certificat de casatorie (daca e cazul)/original+copie
-buletine/ci mama+tata/original+copie
Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://photos.yahoo.com/dima_crstn