Mamici de sept-oct 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 16
cri19 spune:
PRINCESS nu stiu daca te ajuta cu ceva sumele pe care le-am dat noi;din punct de vedere financiar noi stam spre ft. bine asa ca si sumele au fost mai mari pt. ca asa am vrut noi si pentru ca am fost ft. multumita de modul in care dr. meu mi-a urmarit sarcina.Dar daca vrei sa stii:20 mil doctorul,5 mil. mana a doua,5 mil. anestezista,iar la restul nu mai stiu ca erau sume mai mici.In ceea ce priveste conditiile,noi am stat la rezerva cu plata ( 65euro/noapte ),iar de aici au decurs si celelalte...un personal extrem de atent si indatoritor cu noi...cu rasplata de rigoare.La mine a mai contat ca am stat in spital 12 zile inainte sa nasc,timp in care m-am imprietenit cu dr.,asistentele,infirmierele de pe acolo. Eu am fost ft. multumita de modul in care s-au purtat cu mine toti...de la portar la seful spitalului.
Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
Nokia spune:
Cri, gripo
Daca nu mai aveti rabdare, incercati un cocktail de indus contractii. Va tenteaza?? Sa stiu daca "arunc" cu reteta-n voi
Eu la a 2-a nastere, m-am inarmat cu toate ingredientele, dar n-am mai reusit sa-l beau, ca bb a venit la termen. Plus ca in ultimele 3-4 zile, am urcat si coborat scari de nebuna
, am facut bai fierbinti de 2-3 ori pe zi, m-am plimbat kilometrii.....si NIMIC
Sex n-am incercat, dar sincer nu prea cred ca ajuta
scumpik_lui spune:
Raluca, Alessi si Naty felicitari pentru bebei, sa va traiasca, sa va bucurati de ei si refacere rapida si usoara.
33+
Varsta_bebe_
poze
scumpik_lui spune:
Am o rugaminte: cine imi poate spune cum sa activez PM si cum e cu mailul comun? Va rogggggggggggg!
Multumesc.
33+
Varsta_bebe_
poze
GETY spune:
La multi ani! tuturor Mariilor si Marianilor. Eu am doi sarbatoriti azi: cumnatul si nepoata mea.
Eloise, sa sti ca si eu am simtit acelasi lucru. Ca o sa ramanem din ce in ce mai putine gravidutze, mai ales ca noi ne situam la mijlocul lui oct.
De Mephala 30 ce-ati mai auzit? Cand se externeaza? Ma gandeam sa trecem pe la ea, daca n-o externeaza pana maine dimineata. Maine face 3 zile.
Lyana, si eu am auzit ca se poate pune ceva deasupra saltelutei la patut, ca sa n-o ude bebeul, dar n-am retinut cum se cheama. Dar ea mi-a zis, ca acum cu pampersi, nu se mai uda salteaua.
GETY
35 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
lullabay spune:
Nokia sa stii ca si eu ma inscriu in lista celor carora poti sa le trimiti mesaj fara cea mai mica problema...chiar cum spunea cri cu cea mai mare placere ...
Eu vreau sa aud de cocktail...nu stiu daca as avea curaj..dar macar sa stiu....Bai fierbinti am facut aseara una eram rosie ca racul....sex nu ajuta am incercat eu acum cateva zile...greutati si urcatul scarilor pe mine nu ma ajuta nici asta...
scumpik..eu nu sunt prea buna la explicatii dar tb sa mergi la profil personal si de acolo tb sa existe undeva sa iti spuna sa activezi PM
39+ 
eloise spune:
Scumpik pe pagina asta in stanga ai caseta MENIU, in ea, mai jos, gasesti Mesaje private, dai click, acolo vei gasi OPTIONS, dai click si optezi pt "Activeaza mesaje private", apoi click TRIMITE MODIFICARILE.
Eloise
34+ cu 
EU
Virsta bebe
MamiLili spune:
La multi ani tuturor ce-si sarbatoresc azi onomastica!
Felicitari pentru bebelina, Naty!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 34 cu 
eloise spune:
Parola pt mailul comun ti-o vom trimite pe PM cand il vei avea activ
succes!
Eloise
34+ cu 
EU
Virsta bebe
sofimic spune:
MONIQUE tu cu covorul rosu si GRIPO cu cuplatul m-ati facut
sa rad singura
. Desi dr meu zice ca sapt viitoare sigur
nasc si eu...poate va urmez" exemplul". Sper ca nuuuuuuuu asa ca
preventiv ma duc sa fac o luunngga plimbare poate poate...ma ajuta
cu ceva.
LULLABAY tu esti inaintea mea cu DPN asa ca...iti inteleg
toate sentimentele pt ca si la mine e o "zacusca" de trairi..... si eu
care tot aveam cosmar ca nasc prematur...
asa ca iti spun spor la smotruit casa
AAA
desi azi e sarbatoare, nu e voie...
ALINA MOROSTES de fapt tu ai nascut mai mult cu moasa...acum
inteleg...m-am speriat pt ca nu am mai auzit sa dea cineva la
o moasa atat de mult...dar daca a facut multe pt tine atunci e de
inteles![]()
38+
Sofia