Mamici de sept-oct 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 15
lullabay spune:
Sofimic rabdare zici?Eu a trecut prin toate stadiile....rabdare,nerabdare,frustrare,asteptare apatica,din nou frustrare si in prezent indiferenta...mi se pare o stare perpetuua...adica nici nu mai cred sau mai bine zis nici nu mai am senzatia ca ceva se va schimba....plus ca INNEBUNESC cand toata lumea ma intreaba"da n-ai nascut?"sau"cand nasti?"..imi vine sa ii strang de gat..in ultimul timp am inceput sa evit s arspund la telefoane...as fi nepoliticoasa..si dupa mi-ar parea rau ca oamenii sunt bine intentionati dar eu nu mai pot sa le raspund frumos si civilizat..
Eloise ai spus undeva"ca ti-e dor sa il vezi" ...e ciudat sentimentul asta...imi mai spunea cinva o buna prietena acum un an cand era insarcinata..si atunci nu intelegeam..cum sa iti fie dor de cineva pe care nu il cunosti???dar acum inteleg...cu toate ca mie de FOARTE multe de orii...mi-e frica ..de propriul meu copil...oi fi eu mai ciudata...
39+ 
Nokia spune:
Pufy, Cris va multumesc mult ptr incurajari
Zina eu ti-as recomanda magneziu. Sigur se rezolva problema. Eu iau Magnosolv, e un praf care se bea cu apa multaaaaaa, nu stiu daca il gasesti in Ro, dar poti intreba medicul sau la farmacie![]()
Fetelor, eu cred ca ma "culpez" cu MEXXA, doar ca termenele noastre nu-s chiar apropiate
, 12 zile diferenta + ca bb a mea e cu vreo 2 sapt mai micuta
Intrebare: cui pot trimite un sms???.... in caz de bb grabit.....sau la termen(desi, nu prea cred)
Pupici, va multumesc
O zi buna si LA MULTI ANI!!!! tuturor sarbatoritilor de azi
microbu spune:
Buna dimineata!

Raluca
, Alessia
si Naty
felicitari pt
, multa sanatate si refacere usoara, mult laptic. Va asteptam cu poze.
Sandra
35+
burtik + poze
inca un pic
lullabay spune:
Daca tot veni vorba ![]()
![]()
![]()
ma duc sa mai dau putin cu mopul...ba nu..sa mai sterg pe jos cu carpa ca-i mai obositor!!!!!!!!
39+ 
princess spune:
Laliq (Larisa), iti multumesc pentru raspuns! Totusi mi se pare cam mult 400 euro pt. dr. Poate a nascut cu prof. dr. colega ta de serviciu?
Cucuoancea, sa stii ca nu esti singura care a patit o faza atat de urata din partea oamenilor care ne inconjoara! Ai vazut cate exemple au dat fetele aici si cred ca lista poate continua. Eu am patit o chestie asemanatoare la Madicover, la analize, unde gravidele au prioritate. Eu una am asteptat la coada ca sa imi vina randul, dar gardianul de acolo m-a luat de brat si m-a dus in fata, unde bineinteles ca se afla o doamna pensionara care mi-a aruncat niste priviri foarte taioase. Mai tarziu s-a gandit ca ar trebui sa si comenteze ceva de genul: "daca vroia sa intre in fata, trebuia sa spuna!" de parca nu vazuse scris destul de mare ca gravidele au prioritate la rand la analize. Pe moment am vrut sa ii dau replica, dar am hotarat sa o ignor ca sa nu imi fac rau. Tare rau ma mai afecteaza lipsa de bun simt a oamenilor! ... Iar despre Cora, acelasi lucru ca si tine am patit si eu numai ca nu m-am agitat deloc sa le fac eu educatie oamenilor care nu o au. M-am consolat cu gandul ca asa e in Romanica nostra! Deci, fruntea sus si nu te mai consuma pt. lucruri care nu merita!
Cri, tu ai nascut la Polizu daca nu ma insel? Cum ti s-au parut conditiile si ce stii depsre "scorurile" care se dau la dr?
Zina, stiam si eu un remediu pt. constipatie: iti faci o cana de ceai (oricare, nu conteaza) si pui un cub de unt. Il bei cat este inca fierbinte si apoi stai intinsa un sfert de ora pe partea stanga! Dupa aceea ar trebui sa ai scaun! La mine a functionat, sper sa mearga si la tine!
Fetelor, as vrea si eu parola pt. mail-ul comun, daca se poate! Cand voi naste pe cine pot anunta dintre voi?
Alina
37+ cu
RARES NCHOLAS
BEBE MIC IN BURTICA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;28/st/20060928/dt/7/k/db93/preg.png
cri19 spune:
NOKIA nu numai ca poti sa-mi trimiti sms,dar chiar m-as bucura ft. tare;sunt convinsa ca la fel ca mine gandesc si celelalte fete.Iti trimit nr. de mobil pe PM.
Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
alinamoro spune:
quote:
ALINA MOROSTES cum sa dai la anestezist care are atata responsabilitate(nu
mai zic si de scoala...) 1 milion si la o moasa 2 milioane?? Nu am citit eu
bine??
Sofimic, moasa m-a ajutat foarte mult, de fapt cu ea am nascut, medicul a "asistat" doar si m-a cusut dupa. Cu ea l-am nascut si pe Dragos si acum daca nu era de servici vroiam sa o chem de acasa, pentru mine a contat foarte mult cum s-a comportat si am avut incredere in ea. Ceea ce a facut anestezistul a durat 10 minute, pe cand moasa s-a ocupat de mine pana am nascut. Pe aici "tariful" la anestezist e 1.000.000 in general, la moasa tot 1 milion, dar eu am vrut sa-i dau 2 mil. pentru ca am fost foarte multumita de ea.Cam asta e!
Alina cu Adelina
& Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2
gripo spune:
SALUTARE!
NOKIA, imi poti trimite mie, doar ca, daca nasc, nu stiu cat de repede pot posta vestile despre tine. Asta in cazul in care nasc, ca am ajuns la starea in care cred ca sunt de fapt doar obeza, si ca voi ramane asa toata viata.
La mine, cu toate ca am colul redus la zero, dop nu mai e, bebe nimik. Si cand ma gandesc ca au fost momente in sarcina asta, in care nu am crezut ca ajung la termen...Eu oare cu cine ma cuplez, trebuie sa fie cineva de o nesimtire crasa, deci O SA NASC SINGURA in ziua aia.
LA MULTI ANI MARIILOR SI TUTROR CELOR CARE POARTA NUMELE ASTA!!!!
39+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
eloise spune:
quote:
Originally posted by lullabay
Eloise ai spus undeva"ca ti-e dor sa il vezi" ...e ciudat sentimentul asta...imi mai spunea cinva o buna prietena acum un an cand era insarcinata..si atunci nu intelegeam..cum sa iti fie dor de cineva pe care nu il cunosti???dar acum inteleg...cu toate ca mie de FOARTE multe de orii...mi-e frica ..de propriul meu copil...oi fi eu mai ciudata...39+
Da, sunt multe sentimente paradoxale... Si bucuria de a fi intr-o uniune cu fiinta aceea mica pe care nici o alta apropiere umana nu o egaleaza, si senzatia ca acum bebelusul e numai al meu (cum spunea si Monique), si bucuria de a-i simti miscarile care au devenit deliciul meu cotidian (cu cat mai tare da la ficat, cu atat mai bine
Si frica de bebe... cine stie cum vom reactiona... poate fi o bucurie atat de mare si o senzatie de noutate absoluta care bulverseaza total... dar cu siguranta va trece!
Eloise
34+ cu 
EU
Virsta bebe
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
scumpik ti-am trimis un mail, ca nu aveai PM activat. Sa-mi spui daca l-ai primit.
Mirabela sapt. 37![]()
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
Mirabela nu am primit nici un mail. Imi pare rau. Nu am activat PM pentru ca nu stiu cum.
33+Varsta_bebe_

poze