Mamici de sept-oct 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 23
tasia spune:
Marina eu am comandat pe net pt bebe patut, scaun masina si salteluta de infasat, e la 600 mii si era cea mai ieftina. Prin magazine am vazut saltelute la aceeasi bani sau chiar mai scumpe pana la 1 milion. Deci nu cred k poti gasi la mai putin de 600-700 mii.
37 + 
pozele noastre
bebe
amarantina spune:
Fetelor, va multumesc tare mult pentru galerie. O sa mai intru si maine inainte sa plec la spital. Sunt foarte linistita, nu am emotii. Nici la prima sarcina n-am avut, am avut doar acea strangere de inima ca o sa ma intorc acasa ciopartita pe burta, dar acum nici de asta nu mai e cazul. Bagajul bineinteles ca nu e gata, mi-l termin maine. In rest in casa e totul gata, ma tot uit si nu-mi vine sa cred.
amarantina spune:
quote:
Originally posted by tasia
Marina eu am comandat pe net pt bebe patut, scaun masina si salteluta de infasat, e la 600 mii si era cea mai ieftina. Prin magazine am vazut saltelute la aceeasi bani sau chiar mai scumpe pana la 1 milion. Deci nu cred k poti gasi la mai putin de 600-700 mii.37 +
pozele noastre
bebe
Am luat eu din Cora Pantelimon cu 550.000 una superba de la Cam. Nu cautam neaparat, ca aveam de la fi-miu, doar ca aia veche e albastra si cand am vazut-o pe asta (bej) n-am rezistat si am cumparat-o.
pufymic spune:
Tasia, Eloise
!Shhhhhhhhhht cu bucuriile alea ca ma aveti pe constiinta!Ma "bagati in boala" cand va aud vorbind de "bucurii"
!
Alexxia eu zic sa mai incercati cu gradi...poate se obisnuieste pitica....dar intai de toate sa vb cu educatoarea sa nu mai urle ca tampita. Pai la cat de agitati si nazbatiosi(si la cate prostii fac in fiecare minut) sunt copii ar trebui sa urlam non-stop la ei....dar (parerea mea) nu rezolvi nimic cu urletele!Mai rau faci.....asa ca ar fi bine sa-si revizuie "d-na" educatoare comportamentul....si dc. nu o face reclam-o la directoarea gradinitei....ca numai streseaza copii!
Asa zic eu.....asa cred...
Sofimic multa sanatate mamei tale!
Iar tu ai grija de burtica!
Pupici!
Ioana
(38+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
lullabay spune:
Dragele mele eu ma duc SA NASC!!!!!!!!!!!
In cele din urma!!!!!!!!!!!!!1
S-au rupt membranele pe la 9,30.
39+ 
CamiSol spune:
Iullabay ai grija de tine si multa bafta!Sa ai parte de o nastere usoara usoara. Iar m-au luat emotiile !!!

Cami
36+ cu
Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la 
pufymic spune:
Lullabay iti tin pumnii sa ai parte de o nastere rapida si usoara!

Asteptam vestile bune!!!!!
Deci se anunta un week-end "productiv".....eu sper sa mai stea bb meu pana duminica....dupa aceea sa vina cand vrea el!
Pupici!
Ioana
(38+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
gabitzica spune:
Lulubay, nastere usoara si bb sanatos!

Amarantina, nastere usoara si tie. Vad ca mai e cineva care nu si-a facut bagajul inca. Si eu luni sau marti o sa nasc, si tot aman sa-l fac.
Alessia si Ralukutza, Naty Blondy felicitari pentru bebici si refacere rapida va doresc.
Ileana, bine ai venit acasa!
Noi astazi am sarbatorit 5 ani de casnicie. bine ca nu am nascut azi ca sa nu suprapunem evenimentele. Cu cat mai multe cu atat mai bine!
Gabi39+
www.stoc-studio.ro/tudor
lullabay spune:
Uf v-am scris un mesaj si s-a deconectat netul!!!
Nu am vazut dopul asa ca nu o sa stiu sa explic cum arata![]()
![]()
39+ 
pufymic spune:
Lullabay vezi sa nu nasti langa tastatura
!(glumeam)
Fugi la spital, nu mai sta!
Curaj!
Gabi inca o data LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!
Pupici!
Ioana
(38+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik