Mamici de noiembrie - decembrie 2006(37)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Burtici scumpe, inca o data pe ziua de azi, HELLO !!

Referitor la tema zilei: am auzit ca temperatura ideala pentru camera copilului s-ar situa undeva intre 19 -20 de grade, ceea ce mie mi se pare f putin, tinand cont de faptul ca ei se dezvelesc tot timpul pentru simpul fapt ca de la o varsta tot incep sa se rasuceasca; asa ca, decat sa-l tin infofolit, o sa prefer o temperatura de 23-24 de grade.
Cat despre mersul la toaleta noapte, eu ma trezesc o singura data, pe la 2, beau si apa ca nu se poate altfel, dupa care mai stau cam juma' de ora asa timp in care trebuie sa-si faca bebel de cap

Dbunny - si eu patesc atunci cand merg cu masina (mai ales pe drumuri proaste) sa mi se contracte burtica - uneori ma jeneaza chiar tare; cat despre bagaj..nici eu nu l-am facut, ma apuc de saptamana viitoare

Bamboletta si Cleomoni va multumesc pt complimente. Va asigur can-am avut nicio intentie sa raman slabanoaga; mananc f mult chiar. M-am ingrasat 9 kg pana acum - de la 50 la 59, dar am pus doar pe burta, solduri si coapse; la fata, maini, sani sau picioare...nimik

Chris, mie mi-a recoltat o asistenta tanara - era de serviciu cand m-am dus eu - intr-o sambata dimineata. Sper sa fie tot ea ca-i tare dragalasa

Fetelor, voi aveti superstitii cu privire la cumparatul de "chestii" inainte de nasterea copilului? Eu as vrea sa ma apuc sa iau una alta (ma lovesc de mama si soacra )...

Pupici

Ana 32w3d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dbunny, sar'na muuult, din suflet! Ai avut-o la fel de mare? si la cat ti-a scazut acum?

Pupicei, Ingeras 25+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!

Mirona intr-adevar prin faza cu mirositul tamponului am trecut si eu, chiar dc aici in Cta f. putini o practica. Totusi gandeste ca nimeni nu face de placere chestia asta. In functie de miros isi pot da seama dc sunt sau nu probleme. Si chiloti aveam pe mine, mai putin atunci cand te duci la "toaletare". Intr-adevar am folosit vata asa cum spuneai tu, impachetata in tifon.
Dandusa si eu sunt in cura de pepeni si e tare bine, mai putin faptul ca tb sa fac multe drumuri la baie.

La tema zilei: si eu fac cate 2-3 ,poate chiar 4 drumuri pe noapte la baie. Iar in timpul zilei ma trezesc de multe ori mai mult cu senzatia de a merge la baie decat nevoia propriu-zisa.

Pupici la burtici

Luly 26s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

atudor, eu am cumparat absolu tot pentru bebe...mi-am cumparat din mai multe motive..in rpimul sunt rand sunt crestina si nicaieri in biblie nu scrie de o asa mare prostie sa nu cumperi inainte de a se naste..astea sunt superstitii ca sa nu le numesc altfel. in al doilea rand atat cat e vremea frumoasa si ma pot misca,ma pot duce eu personal prin magazine pentru a cumpara ce-mi place si sa-mi pot clati ochii cu diverse lucruri..si in ultimul rand nu vreau ca in noiembruie cand nasc..sau cine stie cand o vrea bebe sa vina s anu am nimic preasgtit si sa alerge care mai de care dupa diversele cumparaturi..care s-ar putea sa nu-mi placa sau alte motive..ce zici, am fost convingatoare???serios acum...eu asa vad lucrurile..pupicei

miro imi place cum ai aranjat prima pagina..sunt in ordine bine

danita cum te mai simti???

dar tu ingeresa??

laura??

cleo cand te vei linisti???ai nevoie de odihna..asa am zis si eu ca nu am nimic, ca totul e bine...ca pot face multe, ca pot muta muntii...si uite ce am patit,nu vreau ca tu sau altcineva sa treaca prin ce am trecut eu....

adinutza ma gandesc la tine..si toate fetele se roaga sa revii bine si sanatoasa impreuna cu bebe

alex cred ca dormi la ora asta

dandusa mai ai greturi?

dolores 28+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

atudor tot intr-o sambata dimineata am fost si eu. si cred ca sambata voi merge si de data asta.

mi se pare cam mult sa bei 8 pahare de lapte pe zi. chiar daca asta e cantitatea de lichide recomandata zilnic-eu de abia daca beau 1 l-nici nu pot sa imi imaginez ca dupa ciuperci de exemplu, sa ii dau cu lapte, sau dupa supa. asta ca sa nu mai zic de ceva dulce, care nu prea cere lapte dupa. pana acum vreo 2 saptamani eu mancam iaurt de fructe, dar mi s-a cam acrit si am facut pauza.

chris 27+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

cleo, in leg. cu laptele eu beau 2 pahare de 300 ml/zi, adica 600 ml, si pe aia cu greu, ca nu-s mare amatoare de lapte, dar se pare ca- tb lui bebelina mea... o zi daca ratez laptele de dimineata sau de seara, ma iau carceii.. desi n-am explicatie pt asta, ca in rest mananc multe lactate...
miro, vad ca am lansat o intrebare generala cu renumitul buretel pt cadita... eu nu am vazut asa ceva prin tm.. tu ai vazut? sau pe vreun site?
atudor, in leg. cu cumparatul de diverse chestii pt bebe inainte de nastere, eu o sa le am cumparate pe toate inainte sa se nasca bebe... nu ma bazez sa mi le ia altcineva, ca nimeni nu stie mai bine ca mine ce am nevoie si ce-mi place, si nici sa umblu eu dupa ele imediat ce am nascut.... cat priveste superstitiile, mare prostie, eu nu tin cont de ele :))

Dia 28+ cu Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

referitor la cumparaturi inainte de a naste, eu am luat deja, pt ca nu ma bazez pe gustul altora. in plus, imediat dupa nastere nu ii arde nimanui sa bata magazinele. in schimb, am avut o discutie cu al meu sot, care zicea ca atunci cand ne mutam inapoi acasa, adica in vreo 2 saptamani, sa montam deja patutul lui bebe. i-am explicat ca pana in decembrie e cale lunga, si parca asta mi s-ar parea un pic superstitie. in plus, se mai aseaza praful pe el inutil. insa avem si lucrusoare, si niste biberoane, patutul, pompita de nas, si vom lua de la targ acum pe 21, 22 sau daca nu gasim acolo din alta parte sterilizator.

chris 27+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dandusa eu ma simt foarte bine, desi tensiunea este mare inca. Sunt de acord cu cumparaturile. Noi o sa incepem sa le luam spre sfarsitul lunii, dupa ce terminam cu aranjatul camerei :)

Pupicei, Ingeras 25+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis!!!

va astept cu drag la capitolul urmator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

la tema zilei: eu ma trezesc cam de 2-3 ori pe noapte sa merg la baie, dar adevarul e ca eu beau f. multe lichide, cam 5-6 l de apa pe zi... asa ca se justifica drumurile mele :))

stiu ca s-a mai discutat pe forum despre antitetanos: mie mi-a zis dr. obstetrician sa-l fac in sapt. 32 si rapelul in sapt.36... initial nu am vrut sa-l fac, ca am zis ca nu nasc in caruta sau pe camp... pe urma m-a convins dr. ca mi-a spus ca se recomanda din cauza conditiilor nashpa din spital.....asa ca o sa-l fac :( ... voi il faceti?

Dia 28+ cu Oana

Mergi la inceput