Mamici de noiembrie - decembrie 2006(37)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Miro trimis PM cu help. Sper ca te ajuta!

Laura si bebe strumf 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Dbunny sa te tzuc si io repede inapoi. ce m-a distrat mesajul tau - se vede de la o posta ca esti tare morcovita. Stai linistita si nu mai plange - sunt normale durerile pe care le simti ... numai sa mai si treaca - daca nu te lasa ... si mai ai si contractii dureroase ... suna medicul.
Hai fugi azi la o magazina si cumpara-ti o camasa de noapte ... de parca fara asa ceva nu vei putea naste, hi hi hi.

Al meu sot ma tot intreaba ce-mi tot cumpara atatea? Sa mai las si pe dupa ce vine bb - de parca atunci voi avea eu timp de umblat prin magazine sa caut. mai bine le am de acum.

Nu te descuraja dupa numai o noapte agitata - stai linistita si bb te va simti mai linistita - e cam devreme sa vina bb. te doare si probabil in zona bazinului ... se modifica oasele pentru a trasa drumul lui bb - asa ca nu dispera - esti deja in trimestru 3.

si eu vreau sa vad poza cu acel burete pt baia BB-lului. PLIZZZ care se indura de noi?

Miro31+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare burtici

ATUDOR-am vazut pozele cate kg ai luat pana acum?ca esti slabuta ti-a crescut numai burta

LAURA13-si bebelina mea a avut circulara de cordon si eram ingrijorata dar Mihalceanu a zis ca sa nu-mi fac prea multe griji din cauza asta dar pana la urmatorul control si-a desfacut circulara acum nu o mai are

LAVINIA-visam eu la croissant da acuma ca ai pus si poze m-ai dat gata si ce bine arata eu as manca dar numai daca le face altcineva asa sa le fac eu nu am chef asa ca daca faceti croissant sa ma chemati si pe mine

MARCELA-mersi de sfaturi sunt curioasa cum arata buretelul de pus in cadita poti sa-i faci o poza? prin Iasi nu am vazut,poate stiti vreun site

MIRONA-cand ma gandesc prin ce situatii penibile vom trece ma ingrozesc cum sa vina toti doctorii si rezidentii sa se uite intre cracii mei (scuzati expresia)
oricum eu o sa-mi pun chiloti poate sa zica ce-o vrea asistentele nu ma risc sa pierd tamponul

Tema zilei:eu am perioade cand merg des la baie de vreo 5 ori pe noapte in alte nopti doar de 1-2 ori

Cat despre temperarura eu asta iarna tot timpul am stat in casa cu 25-26 grade ca eu is mai frigurici,asa ca nu stiu cum o sa fac cu bebe da mai putin de 22 grade nu cred ca va fi in casa om vedea

pupici pe burtici

bamboletta 30+ bebelina Antonia
"poze"

www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

merci mult de info tuturor.

atudor si eu tot acolo merg, pt ca e f aproape-stau la kogalniceanu. data trecuta mi-a recoltat o doamna mai in varsta, care intr-adevar era draguta. in rest, sunt cam suparata pe laboratorul lor, ca nu au adus toate rezultatele in timpul promis de ei. dar acum m-am invatat minte si merg din vreme. ce daca ei spun 10 zile lucratoare? nu ii mai cred.

suntem la socrii mei de 2 sapt si mai avem doua. am nevoie de doze mari de rabdare, pentru diverse lucruri si situatii, incepand de la diverse specifice varstei a 3a si continuand cu eternele discutii despre mancare, pe care le avem de cand aveam eu 16-17 ani. acum am 26- multi inainte! sa imi traiesc!-si subiectul pare inepuizabil...
stau cat mai mult in camera noastra, incerc sa nu ma enervez, dar marturisesc ca e tare greu... de ce nu are fiecare grija de sine insusi? eu am o parere f personala, cum ca ii spui omului o data care e parerea ta, si daca respectivul o tine pe a lui, il priveste. in fine. a trecut partea mai lunga a deplasarii noastre. mai e putin, dar vreau acasica la noi.

chris 27+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna burticoaselor,

...se vede ca sunt mai multe burtici in concediunumai eu am o mie de treburi...offff
...joi plec in Germania la ora 7.20 si pe la 10 sunt in Frankfurt, voi tot nu mi-ati spus cu ce sa ma imbrac la intalnirile cu nemtalaii..bine sa ma trimite-ti in curu gol sa va fac de rusine

Cuscra parca citisem undeva ca s-a intors al meu ginere cu capul in sus sau am visat....frumoase poze de la nunta nu ma mira ca deobicei pupicei si sa stai potolita

Ramsan o astept cu sufletul la gura ca fiecare dintre noi, nu? Te pup si cred ca toate camarutele sau patutlu la bb va fi frumos in felul lor. Oricim noi nu avem mobila in toata locuinta dar importanta a fost camera bebelinei

Maria Irina pe mine nu ma doare burtica doar spatele si picioarele ma dor, imi pare rau nu stiu ce sa zic, sper sa fi fost doar asa un pic sa sa iti treca un pupic pot sa iti dau poate te simti mai bine

Atudor parca ai numai burta si atat,dar fumusica foc,tu nu te-ai ingrasat deloc? Ma roade invidia ca eu am facut niste bulanase si vorba aia nici inalta nu sunt... parca sunt un hopa-mitica

Donia ai dreptate cu sistemul nu s-a schimbat si nici nu se va schimba curand, asta e ce sa faci oamenii se inchina cand vad un doctor parca ar fi Dumnezeu...cat despre clatite ce sa zic suntem mari mancatori de asa ceva si daca pofta e pofta si am avut timp am facut repede, numai ca azi dimineata ma intreaba al meu prieten dc am facut clatite, el crede ca ma trezesc in fiecare dimineata si fac clatite

Chris si Ralu sa va fie de bine, si eu ma bucur de fiecare data cand schimb semnatura, pupici

Roana, la mai multi ani fericiti si peste 50 ani tot asa sa te trezeasca altau sot, pupici si lui bb

Saryta eu as vrea ca in ianuarie sa botez pe bb dar daca e fetita in rochita vreau sa o imbrac, chiar daca e frigut afara.Ma bucur ca ti-a placut camera, pupici la bebei

Am uitat sa va spun ca am intalnit o gravida si zicea ca bea 8 pahare de lapte pe zi, ea fiind in luna a 8a, ce sa zic m-a dat peste cap eu nu beau niciunul...VOI?

In final va pup pe toate , va doresc sa va treaca toate durerile si sa va odihniti multtttttt

Cleo 29+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, mai are cineva tensiunea mare?
Eu am 139/79, sunt la limita superrioara a normalitatii...daca mai creste putin, Doamne fereste, o sa am hipertensiune.
Ma rog la Dumnezeu sa fie bb bine si eu la fel.

Pupicei, Ingeras 25+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Cleomoni 8 pahare de lapte pe zi sunt cam 2 litri, nu ? si daca pretenutza ta e asa fata sanatoasa o bea si fro 2 litrii di apa/ zi... yoy... intreab-o de cate ori / zi merge la pipi ?
Eu beu un pahar/zi( mai cumpar lapte imbogatit cu extra de calciu din cand in cand, dar e mai gras parca si gustul nu-i acelasi).In fine, estem zile cand nu beu laptic, si mai bag un iaurt. dar voi sa nu faceti ca mine, da? medicul a zis un pahar mare dimineatza si unul mare seara.
Cat despre tema zilei: eu noaptea nu ma scol la pipi. Dimineatza pe la 6.30-7 dau o fuga... si si asta numai cand seara beau fro 2 -3 pahare (cand imi aduc aminte ca n-am baut cam deloc apa in toata ziua).Ce sa-i faci ? beau prea putina apa... nici aici sa nu faceti ca mine.
Pup
Dbunny29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ingerash am avut, am avut si d'aia...
Scoate toata sarea din meniul dvs... mie asa mi-a scazut..
Atentie la sarea de prin sunca, afumaturi si alte mezeluri, prajiturele sarate sau branzeturi. Okii mari la conservanti.
Dbunny29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dragele si frumoasele mele prietene. ieri am fost invitati la cei doi amici care s-au casatorit sambata pentru a "continua" petrecerea...am ajuns acasa si direct in pat m-am aruncat.

azi dimineatza m-am dus la polizu pentru sumar de urina, urocultura si secretie..miercuri am rezultatele. dupa care m-am dus la giulesti sa-mi iau medicalul pentru ca vineri nu au binevoit sa mi-l dea ca nu aveau nu stiu ce semnaturi...am stat de m-am saturat.

tot azi voi merge la medicul de fam pentru a-mi da compensat niste medicamente pe care mi le prescris doctoritza cu care voi naste...am de facut injectii printre altele..fac orice numai sa fie bine. intre timp trebuie sa ma programez la dr.Herghelegiu pt o eco..ramane s-o mai sun azi pe d-na dr sa intreb de care eco, iar sambata iar la control la policlinica....cam astea sunt noutatile.

multumesc inca odata pentru primirea calduroasa de care am avut parte, pentru complimentele frumoase pe care mi le-ati adresat, pentru gandurile si rugaciunile voastre, pentru mesaje si telefoane. va multumesc.

am vazut pozele din album, de fapt le-am revazut pe toate..ca de obicei tare frumusele...atudor burtica e de tine ca in rest nu te-ai ingrasat...iar camere lui lizi e super cuscra....miro, sincer nici mie nu mi-a placut rochia...si alte chestii..nu e stilul meu.de altfel ai vazut ce mireasa am fost eu...am avut alt stil si model de nunta, rochie etc.....pup la kari..

in rest eu sunt acasa, am terminat cu serviciul si acum va pun o intrebare: care e primul pas pentru prenatal...ce trebuie facut? treb mers la medicul de fam sa-mi dea?dupa care presupun ca la resurese umane???mai trebuie ceva la dosar??pupicei

va pup pe toate cu mult drag

dolores 28+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Daaaaaa, eu beau cam 1 litru de lapte pe zi. Nu stiu de ce dar cand imi este foarte sete prefer sa beau laptic rece decat apa. Iar inainte aveam oroare de lapte, se ruga sotul meu de mine sa beau macar un pahar pe saptamana Cateodama imi este frica, am o colega care la fel a baut foarte mult lapte in timpul sarcinii iar bebelina s-a nascut cu o intoleranta la lapte, adica nu prea i-a placut lapticul (si mai ales cel de la san).
Leyla 27+

quote:
Originally posted by Cleomoni

Am uitat sa va spun ca am intalnit o gravida si zicea ca bea 8 pahare de lapte pe zi, ea fiind in luna a 8a, ce sa zic m-a dat peste cap eu nu beau niciunul...VOI?

In final va pup pe toate , va doresc sa va treaca toate durerile si sa va odihniti multtttttt

Cleo 29+ saptamani

Mergi la inceput