Mamici de noiembrie - decembrie 2006(37)
Raspunsuri - Pagina 31
Gabitza_max spune:
Buna sa va fie inima stimate burtici!
Inainte de toate as vrea sa va multumesc pentru ca m-ati atasat si pe mine numerosului grup de mamici de noiembrie-decembrie 2006!
Am parcurs cu sulfetul la gura cele 20 pagini deja consumate de voi, motiv pentru care ma chinui zi de zi sa intru pe forum sa mai citesc noutati scrise de voi (din nefericire, fara a va putea raspunde pana acum, pt. ca pot intra numai de la birou, unde de obicei am treaba destul de multa...
)! V-am cunoscut pe cele mai multe dintre voi din pozele postate pe pagina comuna si va marturisesc ca-mi sunteti tare dragi!
Sper sa pot contribui si io in curand cu o serie de poze, pt. ca asa e frumos si corect, nu?![]()
Si pentru ca ati povestit pana acum o gramada despre sarcinile voastre mi se pare din nou firesc sa va povestesc si io, fie si pe scurt, despre evolutia sarcinii mele: sapt. asta implinim 25 sapt. Crestem maricutze, pt. ca avem de-a face cu o mamica si cu o fetitza dragalasha ("fetele lu' tata", cum suntem deja alintate zi de zi de al nostru sot, respectiv tata iubitor. Il veti cunoaste si pe el din poze, dupa ce le voi posta). Sarcina a fost pana acum fara probleme majore (multumesc lui Dumnezeu!), un hematom la inceputul ei, pana in sapt. a 8a, greturi de numai 3 sapt., prin luna a 2a, perioada in care am slabit destul de mult (6 kile), asta in contextul in care oricum nu eram prea grasutza (57 kg la 1.71 m). De prin luna a 5a am inceput sa recuperez, incet dar sigur, a.i. acum ne aflam la minunata greutate de 56 kg
!!! Mi-au fost prescrise ceva vitaminoase (elevit prenatal) si cam cu asta ma "hranesc" acum, in afara de papa la greu.
Burticutza e cumintzica, nu prea doare. Am inceput sa am oaresce arsuri la stomacel, dar trec cu rennie rapid (apropos, bine ca mi-am adus aminte ca sa mai iau unul
ca uitasem). Tensiune - super ok! Picioare/maini umflate inca nu (sper sa ramana asa). O dioptrie de -2, care, de asemenea, imi sper sa ramana asa si cam atatica, cred. Si in rest, somn la greu
(e drept ca ma culc si cam tarzior lately si mi-e ingrozitor de teama sa nu fac cumva vreo pasare de noapte care sa nu ne lase sa punem deloc geana pe geana nici macar o ora in noapte! Mamica grijulie cu propria-i persoana, ce sa zic...
). Abia asteptam luna a 6a, incepand cu care stiam ca voi fi plina de energie etc, dar de unde atata! Pauza pana acum! Daca-mi mai amintesc ceva, va mai spun.
Aaaa, imi doresc sa nasc normal, daca-mi vor permite dioptriile...si nu mai apare vreo problema pe parcurs, Doamne fereste!
Aaaaa, si am reusit de m-am procopsit si o raceala usoara zilele astea. Nu mi-am luat inca temperatura, o voi face cum ajung acasa, dar de azi dimineata ma cam doare in gat si simt ca mi s-au cam inflamat amigdalele. Inca nu am luat nik pen' ca nu stiu ce...
Cam atatica pentru moment, ca tare mi-a ca n-am fost deloc asa scurta cum mi-as fi dorit si apoi, cred ca v-am stresat suficient pt. o singura zi.
V-am pupat pe toate si va doresc multa sanatate in continuare si grija mare de voi si de bebeii vostri! Sper ca voi putea sa va mai scriu una alta si zilele astea.
O seara placuta tuturor! 
![]()
Gabriela
25+