Mamici de noiembrie - decembrie 2006(37)
Raspunsuri - Pagina 27
carliema spune:
Roana Felicitari pentru moralul tau asa de ridicat , sincer ma bucur ca ti-ai pregatit cuibusorul, la mine inca urmeaza fiindca asteptam si noi sa vindem un teren sa vina niste banuti, doamne ajuta sa reusim , offfff cu preturile astea din cluj te felicit sincer ca ai reusit sa rezolvi problema asta deloc usoara. eu cred ca la noi in oras au inebunit preturile. Tu unde ti-ai facut locuinta, in bloc sau in casa, in ce zona , asa de curiozitate , nu de alta.Nu vreti sa ne vedem fetele din cluj sambata dupaamiaza de ex. .Eu voi avea un examen la masterat sambata de dimineata pana pe la 12-1 si dupa eventual la un suc.
27+
roana spune:
Buna clujencelor,
Asiza si carliema ne-am facut casa in Floresti foarte aproape de oras la doar 2 km de metro. zona este superba si abea astept sa ne mutam.
intr-adevar preturile la noi in oras sunt anapoda si tocami d-aia vazand ca e asa pe banii unui apartament de 3 camere am reusit sa ne facem casa aici si sa avem si putintel teren de o gradinita. si e altfel mai ales pentru bebe va fi mult mai bine.Casa e din prefabricate(OSB) a mers foarte repede, arata foarte bine si e economica, deci tot ce iti poti dori
.
Asiza sa stii ca nu am facut nimic sa ma ingras asa putin. pur si simplu. medicul meu zicea ca probabil luand asa mult la inceput acum stagnez ca copilul are de unde sa isi ia. mananc tot ce vreau cand vreau asa ca nu fac nici un fel de rabat de la asta. dam noi jos kilogramele dupa.
Abea astept sa vin si eu la gimnastica si sa ne intalnim.
Cat despre intalnire credeti-ma ca acum nu imi pot face un program. suntem cumva contra cronometru cu amenajarea deci pana ma mut acolo nu pot sa stiu ce fac in oraurmatoare ca mereu intervine ceva.
va pup inca o data
carliema spune:
Asiza am sa iti zic programul dar acuma nu il stiu exact ca eu merg cu o prietena burta mare mare 37 plus... iti dai seama abia se mai misca. E adevarat ca e departe , un 25 te-ar aranja sau daca ai masina dar sincer nici Zorilor nu ti aproape deloc
. Asta e . Ce ziceti de intilnire pe sambata dupaamiaza?de la 14,de ex, in parcul mare pe insulita ? zic si eu asa.Eu am fost sambata pe acolo prin parc si era super se oficiau casatorii erau mirese... muzica atmosfera faina.
Voi de cate ori va treziti pe noapte ca eu de b5 si ma enerveaza asta.
27+
alexandra_25 spune:
buna dimineata fetelor......uitasem ce bine e sa dormi pana la ora 9 in prima zi din saptamana......![]()
Ma simt asa de odihnita......
Roana...felicitari pentru bebe....dar tu cate saptamani ai?....
Pe mine ma tot intreaba lumea ca nu e prea devreme ca s-a intors cu capul in jos?????ce importanta are?...eu stiam ca e foarte bine deoarece acum creste in greutate si apoi nu mai are loc sa se intoarca...
Va pupic si revin mai tarziu....ma duc sa mai lenevesc
alexandra
31 + cu
Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
roana spune:
Alexandra draga am 32 de saptamani dupa calculul ultimei menstre dar medicul zice ca e mai mare cu cam 2 saptamani. deci chiar nu stiu exact.
si la mine bebe e intors demult de la 27 de saptamani asa ca nu iti fa griji ca e bine. si intr-adevar nu mai are loc sa se intoarca mai incolo.
te pupic
asiza spune:
Carliema, te astept atunci cu detalii despre program...e adevarat ca nici Zorilor nu e aproape, insa am linie directa, 43, asa ca ajung in circa 15-20 minute...Am masina, am permis auto, dar nu conduc, anyway....Eu as fi de acord cu intalnirea, dar plec la tara de joi si ma intorc abia sambata seara...asa ca daca doriti sa o amanam pe duminica sau pe saptamana viitoare...sunt prezenta...stabiliti voi si vedem...
Roana, super....casa in Floresti...si noi am avut un teren acolo, pe care l-am vandut acum un an, eu cred ca e cel mai potrivit loc sa-ti faci casa, oricum, cred ca ati avut terenul ca altfel...e extrem de scump...nu te poti apropia! cat despre kg...eu eram cea care-ti zicea sa nu-ti faci griji, ca ne revenim noi...si sunt de aceeasi parere, doar ca eu in ultima luna am luat 4 kg...ceea ce nu e normal deloc si deja incep sa intru in panica ...
Carliema, eu ma trezesc cam o data pe noapte deocamdata...in primele 3 luni ma trezeam si eu cam de 4-5 ori, insa am inteles ca in ultimul trimestru se reiau plimbarile spre baie!
Alex, sa te bucuri de concediu....
Oana
25+ cu
Denis Cristian
roana spune:
Draga Asiza,
am cumparat si terenul dar am luat doar sase sute cu niste prieteni deci partea noastra e de 300 de aceea ziceam ca am o gradinuta mica dar ajunge. si l-am luat de cateva luni bune ca acum intr-adevar nu te mai poti apropia ca a trecut de 100 de euro metru patrat. am avut noroc ce sa zic?
eu merg la baie de foarte multe ori pe noapte. dar cica apasa bebe pe vezica si e normal;. si cum deja e asa mare... astea sunt neplacerile trimestrului 3. si arsurile care nu imi dau pace dar medicul meu mi-a dat liber la malox si renie asa ca le alternez cand e nevoie maxima
. cica la varsta asta a sarcinii e voie. daca el zice....
In rest sper sa reusim cumva sa ne sincronizam odata si sa ne intalnim. ca tare dragi imi sunteti. sa ma mut si eu odata sa ma linistesc si vin si la gimnastica. si asiza te voi lua eu cu masina daca mergem in zorilor daca tot stai in manastur ca pe acolo trec. ca eu conduc fara probleme inca chiar daca mai am 3 cm pana la volan de burtica. dar nu imi fac probleme.si poate mergem si in gheorgheni dar sa ma mut odata sa scap de griji si stres. ca este un stres orice ar fi.
Nu te alarma cu kilogramele si eu am luat chiar 5 intr-o luna asta prin luna 6 dar uite ca acum m-am reglat. acum te incurajez eu pe tine
. ca atunci erai tu aia viteaza.
va pup
asiza spune:
Fetelor, va pup tare tare ca trebuie sa plec...ne revedem diseara sau maine dimineata...
...
Oana
25+ cu
Denis Cristian
Laura13 spune:
Salut fetele!
In primul rand bine ai revenit Dolores! Ma bucur sa aud ca te simti mai bine, ca vei avea mai multa grija de tine!
multi!
Bebe meu ma supara tare! Ieri dimineata am dat fuga la spital pentru ca nu mai miscase de vineri. E drept ca m-am mutat weekend-ul asta, n-am carat, dar am despachetat, am sters si frecat peste tot. Dar m-am speriat foarte tare pentru ca nu am mai simtit nimic de vineri. Asa ca am fugit la spital, am sunat-o pe doctorita, care tocmai pleca din Iasi. A fost insa suficient de amabila sa sune la un coleg, care a venit in 5 min (mai putin cred), mi-a facut o eco f. scurta, a zis: "Misca si ii bate inima! Du-te acasa si fii mai simtita!" Am sunat-o pe doctorita din nou si i-am spus ca totul e OK, dar m-a chemat oricum azi la eco. Si azi... Inainte de eco mi-a spus ca daca totul e Ok, sa nu mai merg sapt viitoare la eco de 32 sapt. L-a masurat pe bebe, totul e fix in parametrii, a masurat IRAO si IRACM (eu am inteles ca ar fi viteza sangelui lui bebe sau ceva de genul asta - daca ma puteti lamuri raman datoare!!!!!) dupa care imi spune sa o sun sapt viitoare, sa merg la spital din nou sa imi faca Doppler!! Eu ce sa inteleg?! Bebe e bine sau nu? A! si bineinteles ca a facut circulara de cordon, ca de... nu putea sa fie totul in regula!
Ramsan stiu ca si bebe Rares are circulara de cordon. Crezi ca de aia m-a chemat din nou sapt viitoare?
Oricum sunt tare debusolata si nu mai stiu ca sa pricep!
Hai ca cred ca v-am plictisit cu povestile mele nemuritoare!
Va pup pe toate burticile! Tare de tot!
Laura
si bebe strumf
31+