Mamici de noiembrie - decembrie 2006(37)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

RAMSAN,
vreau si eu reteta la croissante ,le simt deja mirosind si dupa o muscatura ...vad cum curge finetti din el...,mi-ai facut o pofta...de nu mai pot.As face acum ...,dar nu stiu reteta si mi-ar place cald....Crede-ma ca eu nu am poftit asa tare pina acum la nimic...,dar tu m-ai dat gata!!!
Simt ca mor de pofta...,dar trebuie sa-mi revin ca nu am ce face acum...
Azi am avut o zi frumoasa,a fost ziua de nastere a soacrei mele si ne-am simtit super cu toata familia ...la gratar,dulciuri si povesti...ca-n totdeauna!
Vremea a fost super si acum m-am bagat in pat la tv,ca ma simt cam obosita.Am vazut pozele noi cu Marcela,Melinda,Atudor,Dolores...,sinteti niste frumoase cu toatele,imi place la nebunie sa ma uit pe poze si mai ales cind ma uit la ceva asa de frumos.
Bubulina mea ,este vioaie,are un ursulet care ii cinta in fiecare dimineata si seara un cintecel de noapte buna si pare ca intelege ce i se spune ca ea se conformeaza...,am impresia ca adoarme imediat dupa ce ii pun ursuletul sa cinte.A inceput sa ma loveasca tare in ficat si in general pe sus...si este puternica...,credeti-ma
Si eu ma inscriu in club cu dureri sub burtica,mai ales cind merg ceva pe jos ,sau cind stau in aceiasi pozitie mai mult timp,seara in general...ma intorc foarte greu de pe o parte pe celalta...,imi trozneste ceva intre picioare...si ma mai si inteapa citeodata cind merg la baie.
Fetele cu probleme ,sa stiti ca pepenele face minuni...si eu am zile cind nu prea merg pe la baie...,dar de vreo saptamina maninc pepene in fieacre seara si maninc cam doua felii mari...,ma ajuta foarte mult...plus 2-3 litri de apa ,in fiecare dimineata cereale si peste zi alte fructe.
Urasc iaurtul!!!
Eu am ceva la o ureche si nu prea stiu de la ce mi se trage...,ma cam doare de citeva zile,marti am programare la medicul de fam si sper sa stie ce sa-mi spuna ca am...,este o durere ciudata ,am incercat cu ulei de floarea soarelui cald...,dar nu mi-a trecut.Poate de la curent mi se trage!
Astept portia de pepene servita la pat ... asa ma rasfata Claudiu in fiecare seara.Dupa ce m-a terminat RAMSAN cu bunatatile...,ma dreg si eu cu ce pot.
Va doresc sa aveti o seara buna si va pup dulce pe toate

dandusa 32 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ramsan, m-ai dat gata si pe mine cu croissantele cu finetti......scrie reteta neaparat, pleaseee....fac si eu......intelege, e o urgenta...

Oana 25+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dragelor , intr-o seara m-am tot uitat pe un site culinar si toata noaptea am visat niste cornuri frumusele ce le-am vazut acolo . a doua zi le-am facut .......sper sa nu patiti la fel ca min e( cu visul ) ca de facut : succes si vin si eu la ele !!

D

BeBelusca

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!!

Ramsaaaaan, hai cu reteta la croissante ca am si visat cu ele!!!!
Carliema, cum e pe Pata la gimnastica? Ce faceti acolo? Cine tine cursurile? Ca am auzit si eu de ei, insa pentru mine e destul de departe sa vin acolo; totusi sunt curioasa ce faceti acolo!
Atudor, am vazut pozicile, sunt foarte frumoase...
Donia, ati fost la Niagara???? Poate ati facut si poze . Chiar ieri vorbeam cu sora-mea de tampoane vs. vata si mi-a spus ca ea a avut si vata si tampoane...adica punea tamponul, dar scurgerile erau asa abundente incat, pe tampon, mai punea si vata...asta in primele 2-3 zile si abia apoi a folosit doar tampon...Cat despre chiloti, eu sigur voi purta pentru sustinerea tamponului, doar nu-s nebuna, dupa ce ca vom avea cine stie ce junghiuri si dureri, sa mai fiu atenta sa nici nu-mi scap tamponul pe culoarele spitalului!!!!!
Adina, iti suntem alaturi in continuare

Pupici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata!

bine ati venit, fetelor care nu mai trec pe la munca si tocmai au intrat in prenatal. azi noapte am fost foarte solicitata, am fost la birou-in vis, desigur, si nu m-a incantat prea tare. poate diseara am concediu si in vis, ca mi-a ajuns o repriza!

cu crema de zahar ars a mai mers, dar cu clatitele si cu croissantele m-ati ranit la sentiment...dar eu de vreo sapt am redus drastic dulciurile, ca sarisem nu calul, ci herghelia intreaga. oricum, numai cand ma gandesc imi ploua in gura...

de azi am schimbat si noi semnatura. am mai crescut putintel. sa ne fie de bine!

chris 27+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna dimineata fetelor,

sa aveti o saptamana frumoasa si plina de bucurii.

Raluca 30 + si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

am schimbat si semnatura

Raluca 31 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

fetelor dragelor,
ce dor mi-a fost de voi.
Eu sunt bine bebe la fel foarte bine. am fost la doctor si are deja 1700 de grame e intors am vorbit de nastere va fi normala cu epidurala.dupa ce ma plangeam ca am luat foarte mult in primele luni acum m-a felicitat si doctorul ca in ultimele doua luni am luat doar cate un kilogram jumate pe luna cea ce duce la un surplus de 16 pana in prezent. el zice ca e bine. eu ....zic ca el .

casa ne e aproape gata suntem la finisari a iesit super frumoasa si sunt tare multumita chiar daca acum stand in chirie nu imi prea gasesc locul dar...asta e.sper sa ne mutam curand. saptaman viitoare amenajez camera lui Alex. abea astept.
Sambata am avut sase ani de casnicie si sotul meu m-a trezit cu un buchet imens de trandafiri rosii. Ziua a fost foarte faina mai ales ca am plecat la ziua nasei noastre care e nascuta chiar de ziua noastra de nunta si a tinut-o la un castel undeva la tara. superb a fost.

cam astea sunt noutatile mele.
sunt bine si imi pare tare rau ca nu am cum sa ajung la gimnastica mai ales acum cu pregatirile pe ultima suta de metri cu casa nu pot lipsi ca nu las pe nimeni sa decida ce culori pun in casa sau mobila pe care o cumpar.trebuie sa decid impreuna cu sotul meu.si nu stiu cand apar intrebari de la mesteri cum ar fi: unde punem priza sau becul deci cam trebuie sa fim pe acolo

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carliema spune:

Asiza : la gimnastica e mai greu ca si in zorilor fiindca am fost si acolo. Este pus un film cu un aerobic special pentru gravide cu jane Fonda , sunt exercitii f complexe dar ma rog face fiecare cat poate din ele dupa care incepe ora de consiliere. ca si dincolo in zorilor vine o persoana alta si tine cursuri. Data trecuta s-a pus o caseta cu o nastere filmata de la a la z eu nu am avut puterea sau taria sa ma uit. Dar alte fete au stat linistite si s-au uitat. Oricum totul se petrece intr-un ap de 3 camere frumos amenajat la parter si sub indrumarea unei calugarite .Este si gratis.Eventual poti sa vii sa vezi ca si eu am fost in ambele , adica si la adresa pe care mi-ai zis-o tu , si am ales. Tu unde locuiesti ca sa imi dau si eu seama . Eu stau la Casa Tineretului.

27+

Mergi la inceput

Roana, ce ma bucur sa aud vesti de la tine!!!! Felicitari pentru rezultatele la eco!!! Da' cum ai reusit sa te ingrasi doar 1.5 kg/luna...spune-mi te rog si mie, ca-s disperata! Unde va faceti casa? Spor la treaba si va doresc s-o terminati cat mai repede ca sa ni te poti alatura si tu la gimnastica!

Raluca, am observat ca "bebelina" de la semnatura s-a transformat in "Adina Andreea"......frumos nume!

Carliema, pare super-interesant ce spui tu...daca ai fost in Zorilor, trebuie sa ne fi intalnit, desi eu nu te cunosc!!!! Eu stau in capat Manastur, deci e mai complicat s-ajung pe Pata...dar poate tot vin macar o data sa vad ce si cum! In ce zile e si de la ce ora?

Mergi la inceput