Mamici de noiembrie - decembrie 2006(37)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Alex, ma bucur ca in sfarsit te mai odihnesti si tu!!! Nu am cumparat inca nimic nici pentru mine, nici pentru bb...mai am timp suficient
Dolores, se vede pe tine ca te simti bine acum...ma bucur pentru asta...si burtoiul e super la 28 de saptamani...
Aelita, mama, pe unde umbli? Cam de multisor nu te-am mai auzit!!!!
Danita, ai grija de tine...pentru nas, incearca sa-ti picuri lamaie (inlocuitor natural la picaturile de nas)...e rau tare, insa pe mine m-a ajutat...

Oana 25+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Salutare burtici!

Bambo iaca vin si eu la apel... de acum trai nineaca... ca nu ma mai duc la servici. Deci ne putem vedea oricand, daca vrei mergem la cumparaturi pentru bebei impreuna.

Lavinia ne intalmin sa-ti dau CD-ul? Ce spui? Da-mi un beep cand vrei tu...

Dolores ma bucur ca te-ai simtit bine la nunta, chiar daca eu eram una dintre carcotasele care te sfatuiau sa stai in patutz linistita . Vei vedea ca va fi bine daca respecti tratamentul dat de dr. chiar daca e o lista lunga.

Cleo e super camera bebelinei tale! Imi place foarte mult mobilierul, nu mai spun de lampita, rochitele... este asteptata din tot sufletul.

Alex deci de acum vei sta mai mult cu noi? Bine ca te mai linistesti si tu, sa nu mai ai bataie de cap cu dosare, actiuni sociale etc. Bebe Mark e pe primul plan!

Eu va spun ca tocmai azi m-a apucat harnicia si am cam stat prin bucatarie de am facut crema de zahar ars si croissante cu finetti, prune si dulceata de visine... in caz ca vin musafiri mai pe seara.

va pup... ma duc la

Ramona 31+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Dolores...am vazut pozicile.....ce frumoasa ai fost....si burtika ce frumoasa e.....eu deja sunt ca si o biluta........bine ca mai am echilibru.......ma bucur ca ti-ai revenit....
Ramsan....da..de maine sunt alaturi de voi.....o sa pot sa particip la discutiile voastre pe diferite teme...asa eram tot pe fuga si cand aveam si eu timp sa va raspund deja treceati la alt subiect...asa voi fi pe faza.....
Ieri au fost triste colegele mele.....m-au pus sa promit ca vin macar odata pe saptamana la birou......
Pe voi fetelor nu va doare bazinul cand umblati?.....zici ca e pus in ghips.....poate ca daca bebe Mark s-a intors si e cu capul in jos imi apasa cu toata greutatea...cine stie ce-o fi....va dati seama ca la ultimul meu ecograf rinichii mei erau deplasati bine de tot in sus...
V-am pupit .......

alexandra 31 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare fetele

Ce mai fac burticile? sunte-ti la plimbare?

Donia- mai este loc de manevrat bebe in cadita este destul de mare mie mi s-a parut f interesanta cadita vad eu pana la urma de care iau

Dolores-am vazut pozele de la nunta f.faine si burtica am vazut-o o sa fie tare grasun bebe David ai burtica maricica

pupici pe burtici

bamboletta 30+ bebelina Antonia
"poze"

www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

buna burticutelor! iar am dat navala peste voi.......am si eu o intrebare: e normal sa te doara burtica? pe mine ma cam doare de azi dimineata...specific ca nu se si intareste dar nu mi place ceea ce simt....nu e o durere exagerata dra exista.......medicul mi a zis ac e normal sa ma doara uneori caci creste...pe voi va doare ??

va multumesc si va doresc multa multa sanatate.pupici!

irina 23 fixMARIA-ANASTASIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carliema spune:

Asiza uite eu merg la gimnastica pe pata deocamdata dar as veni cu drag oricand sa ne intilnim fetele din cluj. Eu ianafara ca ma lupt cu o rinita puternica de sarcina si ca uneori ma lasa nervii in rest e ok.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Buna fetelor!

Azi am fost harnicuti si am mers sa cumparam perdelute si draperii pentru toata casa, inclusiv camera lui bebe. Sunt fff dragute; bineinteles ca sunt incantata mai ales de cele pt camera celui mic (cu desene animate) si cea din bucatarie (galbena cu patratele si ciucurasi)
Am mers mult pe jos, dar stiu ca face bine, asa ca nu ma plang.
Asiza, daca bebe ramane in pozitie pelvina...cezariana scrie pe mine. Mi-a confirmat si medicul. Si totusi...poate se intoarce

Pupici tuturor!!!

Ana 32w2d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ramsan -yami yami ce de bunatati ai facut
bine ca ai terminat cu serviciul acuma poti sa te odihnesti,sa te pregatesti de venirea lui bebe Rares

bamboletta 30+ bebelina Antonia
"poze"

www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Nu v-am parasit, sunt cu ochii pe voi, doar ca n-am prea avut chef sa scriu, am asa o stare mai aiurea.
Tocmai ma apucase iarasi paranoia, daca nasc inainte de termen, daca una, daca alta, si citesc de Adina. Chiar, mai stie cineva ceva de ea?
Nu trece mult si scrie si Dolores, am stat cu inima cat un purice, n-am vrut s-o sun ca sa n-o deranjez, imi inchipuiam in ce stare este.
Voi aveti vise ciudate ? Acum vad ca nu mai am chiar asa, dar cateva nopti am visat numai aiureli, nu vreau sa-mi aduc aminte. Si colac peste pupaza, ii spun unei colege ca am impresia ca ma scap pe mine, si-mi spune" poate ti s-a rupt apa" . Asa, hodoronc-tronc!Imi venea s-o iau la bataie
Joi ma duc la ginecolog, de-abia astept sa vad ce-mi spune, in functie de asta ma hotarasc si cand intru in prenatal. Ca sa nu mai spun ca si la servici e o tipa care urmeaza sa stea in locul meu si parca de-abia asteapta sa plec, ma calca pe nervi, ea facuse deja calculul ca de luna asta gata, intru in concediu, dar numai de-a naibii nu vreau, daca totul este OK, intru la inceputul lui noiembrie, intai in concediu de odihna apoi daca mai e cazul-dar nu cred- in prenatal.
Gata, m-am descarcat, am spus tot.

In general ma simt bine, cat de bine se poate simti o balena, uneori mai ma doare intre picioare, ca o febra musculara, nu prea stiu sa descriu, alteori ma scap pe mine, deci nu-mi lipsesc tampoanele zilnice.

Dolores, m-am uitat la pozele tale, esti frumoasa rau, iti sta bine , ai o burtoaca cam ca a mea, parca o idee mai mica. E usor sa-ti spun sa nu te mai gandesti aiurea si sa fii optimista,dar totusi ma vad pe mine, oricat ma straduiesc tot mai am momente in care iese la iveala pesimismul. Lasa ca mai avem putin si va fi totul bine, la mine se mira multi ca am burta maaaare, si le spun ca-l voi face de 7 kg, il dau direct la scoala.

Cleo, am vazut si pozele cu dormitorul lui Lizi, mi-au placut mult, mai ales ca ai pus si rochitele acolo, la cate ai, fac pariu ca un sfert nu le va imbraca, ptr ca va creste foarte repede, dar nu-i nimic, le va purta sora-sa

Vorbeati la un moment dat de ce va trebuie ptr cezariana, asa cum a spus si Ruxandra, nici mie nu mi-a trebuit nimic, am stat 2-3 zile doar cu pansament, in spital, iar dupa aceea mi-a spus sa las fara ca se vindeca mai bine. Pana mi-a scos firele mi-a spus sa nu fac dus, ma spalam ca pisica, iar dupa aceea nu mai este nicio restrictie. Pudra n-am folosit nici ptr mine si nici ptr bebe, ptr bebe am avut Nidoflor, mi l-a recomandat pediatra de prima data si l-am folosit la amandoua fetele, mi s-a parut foarte bun, n-am avut probleme cu niciuna .
Am scris destul, nu scriu o perioada si cand m-apuc....inceputul e mai greu.
Va pe toate, si oricum de citit va citesc in fiecare zi.

Roxana29+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Fetelor, am mai adaugat cateva pozici cu burticutza mea (sunt de acum 2 saptamani) - scuzati postura - trebuia sa se vada burta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/aciorascu/album?.dir=ff35scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Ana 32w2d cu

Mergi la inceput