Mamici de noiembrie - decembrie 2006(37)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Hello, hello....

Noi am dormit destul de bine azi-noapte, cu toate ca am visat numai magarii, insa asa de obosita am fost incat nici la baie nu m-am putut trezi sa merg...

Donia, vorbeai ieri de vata...si mie mi se pare o prostie, insa cica in spital daca te vad alea cu tampoane te cearta de numa' numa'...o sa-mi iau si tampoane si vata, apoi voi vedea eu ce folosesc, ce-i mai comfortabil si consider a fi mai bun pentru mine...
Miro, nici eu nu voi cumpara pudra deloc, nici pentru mine si cu atat mai putin pentru bb...exista o gramada de creme pentru funduletul si pliurile lui bb, iar pudra e considerata intr-adevar periculoasa daca bb ajunge sa o inspire...
Carliema, temperatura ideala pentru camera lui bb este 21-22 grade C! Tu cum te mai simti? Nu vii si tu la gimnastica saptamana viitoare?

Pupici...

Oana 25+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna burtici si bebici,

Eu m-am trezit cu gandul sa fac clatite ca deh imi e si mie drag sa gatesc in bucataria noua, si mi-am adus laptopul si mai pun o clatita in tigae mai citesc ce ati scris si tot asa. Specific ca am gem dietetic si normal dar pt mine mi-am pus din cel dietetic cica vreau si eu sa ma mai ingras doar cateva kg si ma mai menajez un pic

Ruxandra ce face dragutul de Matei? Il asteapta pe bb? Intradevar am si oloita pai am spus ca vreau sa pun bebele repede pe olita sa il invat asa, stiu ca nu e posibil in primele luni dar mai vedem.
Te pup si da-i un pupic si lui Matei !

Miro nu te pedepsi singura, stiu ce inseamna sa ai hainite dar sa nu ai dulap, eu ma jucam si le insiram toata noaptea pe masa pe covor le impachetam si apoi iar le puneam in cutie asa ca eu iti dau frau liber....hai uita-te

Cleo 29+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Dansusa nu e nici o problema daca e Patrik, are mama si salopete din blugi pt el asa ca fie ce-o fi.Rochitele le dam la urmatoarea si tie dc vii la noi in vizita sau le pastram pt urmatorul bb care poate e fetita daca mai fac, eu intodeauna mi-am dorit sa am 2,3, 4 o infinitate de copii dar cand vad ca nu e chiar asa simplu ma las pagubasa plus ca nu e usor sa te ocupi de educatia lor mai ales in zilele noastre cand vad atatea si aud atatea....pupici

Dolores bine ca te-ai simtit bine la nunta, ma bucur enorm.Pupic lui David ca s-a intors cu capul sus.

Cleo 29+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dragutza mea cleo..david e cu caputzul in jos, dar nu mai e asa jos cum a fost marti..cred ca de la amestecul ala litic, repaus la pat si calm..s-a mai ridicat bietul de el..,dar capul tot in jos e..pup la lizi

quote:
Originally posted by Cleomoni

Dansusa nu e nici o problema daca e Patrik, are mama si salopete din blugi pt el asa ca fie ce-o fi.Rochitele le dam la urmatoarea si tie dc vii la noi in vizita sau le pastram pt urmatorul bb care poate e fetita daca mai fac, eu intodeauna mi-am dorit sa am 2,3, 4 o infinitate de copii dar cand vad ca nu e chiar asa simplu ma las pagubasa plus ca nu e usor sa te ocupi de educatia lor mai ales in zilele noastre cand vad atatea si aud atatea....pupici

Dolores bine ca te-ai simtit bine la nunta, ma bucur enorm.Pupic lui David ca s-a intors cu capul sus.

Cleo 29+ saptamani

dolores 28+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna fetelor......de abia acum am reusit sa intru.....in sfarsit am terminat cu toate treburile......aseara am ajuns pe la 10 ....si am fost franta......azi am mai avut de dimineata treaba la Muzeul Satului si gata.....ma pot odihni....si de Luni intru un prenatal...o sa am grija numai de mine si de bebe.......
Sunt asa de fericita ca te-ai intors Dolores...si ca esti bine si ai dreptate....asa e ...nu poti sa pretuiesti cat esti bine....numai dupa aceea.....lasa bine ca a trecut si ca tu si David sunteti bine.......sunt suparata....ca trebuia sa-ti trimit si eu un sms....vezi eu m-am gandit ca vrei sa te lasam sa te linistesti...dar important e ca m-am gandit la tine nu?.......multi si ai grija de tine........
Asizuca....ce mai faci>?te-ai apucat de cumparaturi?....cred ca noi am ramas in urma.....
ilenutza....multumim de sfaturi....acum chiar ca avem nevoie....se apropie ziua nasterii si trebuie sa ni se aminteasca sa nu uitam de lucrurile necesare.......
Atudor.....ma bucur ca bebe tau e bine....sa vezi ca se intoarce el...si la mine ultima data era transversal si uite ca acum s-a intors.......
Danita cum te-ai racit si tu acuma?....vai da ce o sa facem cand o sa vina frigul????????
Miro...cum e in concediu???????.......te odihnesti>?......
Dolores....ai fost la nunta pana la urma?......chiar e bine ca s-a intors bebe cu capul in jos....avem sanse sa nastem normal...pupici si sa te odihnesti...

alexandra 31 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Dragelor ,

Multumesc pentru raspunsuri !
Donia, de curand am vb cu o prietena care a nascut prin cezariana tot la bv si din cauza greselii dr i s-a desfacut operatia si de aici a inceput circul... a tre sa o maicoasa inca o data ... mearga la pansat zilnik etc etc. Eu sunt la acelasi dr ca si ea si consider ca a fost un accident ;) . Oricum se pare ca suntem singurele brasovence de pe forum ;)

M-ati intrebat unde am racit ? am fost in parc intr-o seara si cred ca m-a luat frigul. Imi curge nasul ca un robinet iar noaptea e cel mai nasol . nu simt inca nici o ameliorare, din contra ... dar sper sper ....dupa tona de ceai bauta ! MULTUMESC pentru incurajari .

pupici asa fara virusi la toate fetele cu burticele !

D 28 fix cu in burtik

BeBelusca

Mergi la inceput

alex, am fost ieri la nunta si m-am simtit tare bine. am facut si poze, o le pun azi. nu-ti face mustari de constiinta ca nu mi-ai trimis sms..stiu foarte bine ca toate v-ati gandit la mine si am simtit cat de aproape imi sunteti.

mi-am facut poza la burta..pun acum in album...si cateva poze de la nunta..in maxim 5 min le puteti vedea

poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

danita te rog ai grija sa nu faci febra...sa bei ceaiuri indulcite cu miere si sa pui si lamaie...te pup...si pe bebe

poze
poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

fetelor ,
am uitat sa va spun ca daca purtati ochelari e necesar obligatoriu un control la oftalmolog pentru a stabilii : nastere normala sau cezariana !

pupiciiiiiiiiiii
D

BeBelusca

Mergi la inceput

am pus poze in albumul comun

poze
poze dolores

Mergi la inceput