Mamici de noiembrie - decembrie 2006(37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

pupici Cleo pentru vestile bune. O asteptam sa ne scrie ... din pat daca se poate. Bine ca o lasa acasa si si mai bine ca nu mai merge la nunta. Sa stea in pat cu BB David si sa aiba grija de ea.

Marcelina si Donia eu am luat tinctura de iod doar pentru mine. Lista de care spun este o lista comuna pentru mine si pentru BB.
Asadar am luat tinctura de iod pentru epiziotomia care o sa mi se faca.
Am luat rivanolul in cazul in care voi avea cezariana.

Am pe lista si apa oxigenata. Lista am facut-o dupa lungi cautari si combinatii - lista de pe forum, combinata cu ce a postat Lorym , cu ceea ce mi-a dictat nasa prin telefon ... etc.

Miro31+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Fetelor am pus poze cu camera lui bebe si hainute, pana aseara la 2 noaptea am impaturit la hainute.Ne mai trebuie covor si perdeluta si lenjerie pt pat in rest le avem pt toate.....abia astept sa o va pe bebelina...va pupic

Cleo 29+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Kokorina eu merg pe principiul ca dc ceva e bun si imi prieste nu are sens sa incerc altceva, dar am vrut sa mai aflu si parerea altor burtici, in concluzie sunt de acord cu tine, caci nu mi-a dat dr ginecolog elevitul degeaba.merci se sfat, ai grija de cei doi bebeluci(sa-i mangai si din partea mea).Ma duc sa mai fac ceva ordine prin casasi bulisor 23+ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

OF, dupa ce ca va scriu rara, mai vine si pana de curent si imi sterge tot!Asta nu inseamna ca va si citesc la fel de rar precum scriu.
Incerc sa reiau: am fost ieri la echo ( 2D, 3D, 4D, o caruta de bani dar a meritat, bb are la 26 sapt 905 grame, deci e maricel, arata bine, pliat tot in burtica si cu capul sus.
Am cautat si am gasit cu greu camasi de noapte pt gravide/lehuze: doar la Obor , dar cu mineca scurta , cu pliuri si fante in dreptul sanilor pt alaptat.Chiar si chilotzi masuri mari se gasesc greu.
Eu am luat in sfarsit 2 kile jumate in greutate , greturile mi-au trecut 80%, analizeel arata binisor, dar se vede ca nu pap carne, acidul uric si urreea serica sunt la limita inferioara si sub, hemoglobina la fel.

marcelaC, ma bcur si sper sa-ti fie de folos revista. Dupa ce o parcurgi, poate o ma doreste si altcineva.

ruxmax 26+ cu bb TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

pentru toate sarbatoritele de azi.
Eu am citit aproape in fiecare zi ce ati mai scris. Dolores si Adina ma bucur ca sunteti mai bine. Va asteptam cu vesti.
Noi ne-am apucat de zugravit camera bebelushei, speram sa terminam in maxim o saptamana. Maine mergem la targul de mobila de la Romexpo. Poate vedem patut care sa ne si placa. In rest, in general suntem bine, cu exceptia faptului ca am facut un pic de efort aseara si a inceput sa ma doara burtica. Intai s-a intarit si apoi a inceput sa ma doara. Cred ca asa sunt contactiile. Ma duc sa fac un dush ca mai tarziu nu mai am apa calda...
Cleo multumim pentru vestile despre Dolores.

Va pup pe toate

Monica 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

De azi suntem mai mari
Am inceput numaratoarea inversa.

Monica 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

De fiecare data cind ajunga acasa...citesc tot ce scrieti pe timpul zilei....stind in pat si ma ia oboseala de aproape ca nu mai pot scrie...,dar nu ma pot culca fara sa intru sa va spun macar Somn Usor!Poate vi se intimpla si voua acelasi lucru si cred ca acesta este sindromul numit DEPENDENTA,nu?
Ieri am mai primit un pachetel cu cele comandate de mine pe net si avem si noi...destule .Am sa mai string citeva si am sa vi le arat si voua.Am facut si poze noi cu burtica si le voi pune probabil Duminica.
MIRONA,am gasit pe site-ul de pe care imi cumpar eu de toate pentru bb,saltelute Durflex pe care le poti face si la comanda la 88 lei noi.Te mai intereseaza ...sau ai luat deja salteluta?Parca nu o luasei,nu?
Fug sa vad si eu pozele noi cu fetele dragutelesi am sa intru miine seara ,probabil sa va complimentez!!!
Eu sint bine,bb este foarte activa si se simte treaba ca nu mai are loc,saracuta...,ca tare greu se mai misca ,adica mai lent...miscarile sint foarte puternice ,dar nu rapide ,ci incete!Cred ca are cracii lungi ca tasu'

LA MULTI ANI,tuturor sarbatoritilor de azi
.

dandusa 32 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Buna seara fetelor, mii de multumiri pt. urari si sa fim sanatoase si frumoase.Incet incet incep sa ma gindesc la momentul in care o sa apar acasa cu bb mic, iar Sara nu o sa inteleaga deloc ce se intimpla. Deja face scene de gelozie si nu stiu ce o sa ne facem - dar sper ca totul o sa fie bine ca bb va fi cuminte si Sara intelegatoare (cit se poate). Uneori imi vine sa pling cind ma gindesc dar ma consolez singura si-mi spun ca daca nu o sa fac fata o sa-mi caut pe cineva sa ma ajute. Fiecare cu problemele lui - voi cu bagajelul pt. spital, cu patuturi, cu decorarea camerei bb, iar eu sunt viitoare capra cu 3 iezi. Hai ca incep sa aiurez mai vb. Pa.
Pupici dulci la toate burticutele.

Mariana - 29+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Gata, ne-am intors din parc, tare bine a fost. La intoarcere Roxana a fost printesa iar eu printul si ea mi-a propus sa ne "maritam", spunand ca acum are 30 de ani, numai bine de maritat. Dupa ce am discutat planurile de nunta, despre musafiri si despre tort, cand eram aproape de intrarea in casa mi-a spus ca imediat dupa nunta o sa punem o samanta de bebelus in burta ei! Nu mai spun ca tot drumul de abia mi-am ascuns zambetele, ca scotea perle dupa perle...

asiza , chiar cand ai intrebat daca sunt gata cu mutatul ne-am facut cu internet in locuinta noua si am reusit sa va citesc, dar dupa ce am scris un mesaj lung s-a intepenit calculatorul si n-am mai reusit sa-l trimit. De abia azi am mai gasit ragaz sa stau la calculator mai in tihna.

Mirona, te rog, ai mila de tine si nu pune tinctura de iod la epiziotomie!!! Tinctura e pe baza de alcool si alcoolul nu are ce cauta pe plagi, doar pe pielea sanatoasa din jurul plagilor. Daca vrei un antiseptic bun cumpara Betadine solutie. In general se foloseste diluata cu ser fiziologic pentru toaleta plagilor, dar se poate aplica si nediluata. Atentie, poate sa pateze. Uite aici un prospect ca sa ai idee de dilutia necesara.

Dolores, ma bucur ca mergi acasa, poate ai si ajuns deja. Sper sa poti intra pe forum sa ne mai spui cum esti.
Am fost si eu internata in sarcina trecuta cu iminenta de avort, putina hemoragie si contractii, eram prin luna a sasea, dar daca am stat cuminte toata sarcina, plus tratament, am mers cu bine pana la capat. Ba chiar mai mult, ca apoi Roxana nu mai vroia sa iasa... asa ca am ajuns cu sarcina pana in saptamana 42!
Asa ca inteleg prin ce spaime treci, sau ai trecut, dar chiar trebuie sa fii optimista, e foarte important pentru bebe! Bebelina ta isi trage puterea si linistea din tine, iar daca tu esti o sursa de stres nu e bine nici pentru ea. Ai grija de voi, mamico!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

bulisor eu iau elevit, fier si magneziu ca asa mi-a recomandat ginecologul.

La multi ani tuturor Mariilor!

La multi ani si pentru Alexsa!

25 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput