Mamici de noiembrie - decembrie 2006(37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

salutare fetele

ma bucur ca Dolores e mai bine, sau cel putin mai optimista ceea ce inseamna extrem de mult.

sper ca si Adina sa fie ok si sa mai aiba rabdare si ea si bb sa mai stea cumintzei sa mai creasca putzin.

Despre ser, seringa si pompitza si eu stiu la fel, cativa picuri si nu folosita pompitza toata ziua, decat la nevoie. Acum ideea lansata de Dia nu suna rau, dar trebuie sa stii sa te opreshti cu obiceiul asta la un moment dat ca altfel rishti sa ii creezi dependentza copilului si nasul sa nu se mai descurce singurel asa cum e normal fiziologic... zic eu. Dia, sora ta pana la ce varsta a copilului are indicatii sa continue sa faca astfel?

Eu am reushit sa mai pun ceva pozici si la mine in album si la albumul cu funny faces... ca tot e vineri

Si va anuntz cu bucurie ca maine plecam la munte pe doua zile si tati o sa faca tot ce eu nu mai pot (escalada, caiac, poate si pestereala) si eu o sa suspin sub stanca cu burta la soare...

asha ca ne vedem luni cu forte proaspete. Ca asha tare imi lipseshte muntele... abia ashtept sa ajungem, poate reushesc sa fac si o plimbare cat de cat...

anul trecut pe vremea sta ma dadeam in corzi pe stanci si bateam peshteri... SI PUTEAM SA DORM PE BUUURTAAAA...

nu va speriati, nu ma plang rau si ma bucur ca lucrurile sunt asha, dar tot imi amintesc si ma gandesc ce o sa fac cu mare placere vara viitoare

marcela 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

In sfarsit am si eu net, asa ca revin cu vesti.
Aseara m-am speriat cand am vazut ca febra mea (care, culmea,aparea zilnic in jur de ora 18) nu a mai scazut dupa ce am luat algocalmin, ba din contra....a crescut la jumatate de ora, pana la 38,7. Asa ca mi-am luat frumusel sotul si soacra din dotare si...fuga la urgenta, la Cantacuzino. Acolo mi-a luat temperatura (legea lui Murphy, isi facuse algocalminul efectul si scazuse), tensiunea, mi-a facut un eco...si mi-a dat sa iau 5 zile Zinat. Azi ma simt mai bine, dar sincer...mi-e cam frica de ora 18,daca imi creste iar febra? Apropo de camera de garda de la Cantacuzino...super! Era acolo o doctorita rezidenta care s-a purtat foarte frumos si, desi eu il simteam pe bebe si nu acuzam dureri, mi-a zis ca daca vreau, sa verificam ecografic. Foarte dragute, si ea si asistenta...nota 10!

Asa...acum ma apuc sa va citesc din urma.
Ce vad, Dolores? Draguta de ea.....offf, sper sa fie totul bine si sa aiba parte de ingrijire buna in spital, iar bebe David sa nu-i mai dea stari de ingrijorare mamicii!
Upppss, nu mai pot sa stau, mi-au venit musafiri! Hai ca va citesc mai la noapte! Pupici pe burtici!

Raluca 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare burtici,
am fost cam ocupata azi cu gospodaria - dar am mai fost si la cumparaturi.
Sunt stupefiata dupa oprirea la farmacie - nu aveam prea multi bani in portofel ... dar lista o aveam la mine. Mi-am zis - hai sa bifez cate ceva de pe ea - daca tot sunt aici.
Ia priviti ce putine am putut lua in contul a 500.000 lei vechi.
Mi-a venit sa urlu. Am bifat de pe lista doar 5 liniutze. Pai pana ajung sa iau toata lista ... dau faliment.
Mi-am mai luat un prosop cu gluga ... le-am facut poze la toate cele cumparate/primite pana acum - abia astept sa vina dulapul si canapeaua si in w/e urmator tzusti la mama in Caras dupa hainutzele spalate, calcate, aranjate ... abia astept sa le pun pe toate la locul lor.

Ma bucur ENORM ca Mio nu ne-a abandonat. Bine ai revenit. Mie chiar imi lipseai si tu si sfaturile tale. si te asteptam ... cand ai tu timp.
marcelac distractie la munte - eu una abia astept poze de vara viitoare cand sigur te voi vedea escaladand cu portbebe dupa tine. Ca doara la asa parinti ... asa copila, nu? Hai nu fi supi ... tu barem stai sub stanca si fa-le poze.
atudor apropos de nume - frumos v-ati gandit. Tu ai DPN-ul pe 4 noi ... si pe 8 e Sf. Mihail si Gavrila ...asa ca sunteti pe aproape.
V-am zis ca acesti doi sfinti sunt cosmarul vietii mele?
E ziua mea de nastere in 8 noiembrie - iar cand duceam bomboane la scoala, sau prajituri la servici - ma intrebau: dar ce? Esti si Mihaela sau Gabrieala?
Nu-mi zicea nimeni La multi ani! de ziua mea - ci La multi ani! de ziua numelui.
ZINA ai incercat cu sarea amara?

multumesc in continuare de urari si va pupez pe toate toate.
fug din nou la bucatarie ... nu inainte de a viziona pozele noi ale Marcelei.
you all.

Miro31+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

- am pus lista actualizata cu telefoane pe mailul comun la yahoo, va rog verificati sa fie ok si mai astept inscrieri.

- ruxmax - MULTUMESC FRUMOS de revista, am primit-o azi, o sa citesc la munte, cu burta la soare

- mio - ma bucur ca ai aparut si ca sunteti bine, te ashteptam la taclale! pentru tine si daca mai sunt fete din Oradea, sa stiti ca urmeaza un targ de produse de bb la voi - asta e anuntul:
"S.C. Momente magice S.R.L., Oradea, are placerea de a va invita la prima editie a targului expozitional, national, cu vanzare, Junior Expo, care va avea loc în municipiul Oradea, in perioada 15-17.09.2006, in centrul orasului."

- fetele din Cluj - urmeaza si aici un targ interesant chiar daca mai tarzior - citez din anunt:
"Materna - organizata in aceeasi perioada cu MEDICA, Targ international de tehnica si aparatura medicala, EXPO DENT, Sectiune specializata in stomatologie si EXPO FARM, Sectiune specializata in farmacie, aceasta manifestare isi propune sa imbine activitatile de shopping ale parintilor cu distractia copiilor.

Evenimentul se va desfasura in perioada 18 – 21 octombrie 2006 la complexul expozitional EXPO TRANSILVANIA din Cluj-Napoca, str. Aurel Vlaicu FN si va fi insotit de spectacole, concursuri, jocuri pentru copii si seminarii de informare si instruire pentru viitorii parinti."

- si nu in ultimul rand LA MULTI ANI SI TOT CE E MAI BUN tuturor sarbatoritelor de azi!

marcela 27+

Mergi la inceput

vazand ce a cumparat Miro de la farmacie vreau sa va spun sa aveti mare grija cu folosirea Tincturii de Iod sau a Betadinei (acelasi produs, alt ambalaj, alt nume) ca de exemplu in Franta a fost interzisa folosirea acestui produs pentru copii (cel putzin in centrele de vacanta, trusele de urgentza ale scolilor si gradinitzelor, salvamont) deoarece fiind atat de colorat schimba f tare culoarea pielii in jurul ranii pentru care se foloseshte shi exista riscul ca parintele (nefiind medic experimentat) sa nu deosebeasca schimbarea de culoare din cauza pigmentului produsului cu schimbarea de culoare in cazul agravarii infectiei... eu va spun doar la ce sa fiti atente, si eu tot betadina folosesc pentru noi si tot asta o sa fie si pentru bb, doar sa va ganditzi si la acest aspect. Avantajul betadinei fata de clasicul spirt este ca nu ustura aproape de loc. In Frantza a fost introdus un nou produs similar incolor, dar din pacate nu ii stiu numele. Eu mai folosesc pentru toaleta ranii apa oxigenata pentru ca asta curata bine si ranile mai adanci avand acel efect ushor efervescent, dupa care pun betadina pentru a grabi vindecarea si a mentine rana curata.
Mai exista o gama de produse pe baza unei plante dar nu imi amintesc acum nici numele gamei nici al plantei, asha ca va las in suspans si revin cand identific planta.

asiza - si fetele ce mai sunt interesate de desenat pe pereti - am aflat ca cele mai bune culori pentru desenat/pictat peste lavabil sunt acrilicele dar se poate f bine si cu tempera. Nu vopsiti niciodata pe peretele proaspat zugravit insuficient uscat ca se imprastie culoarea! Mai ales tempera trebuie f bine spalata cu apa si sapun atunci cand vreti sa renuntati la desene si sa rezugraviti, in caz contrar coloarea va iesi prin noua zugraveala. Nu folositi in nici un caz culori in ulei ca astea trebuie apoi rase sau "ciocanite" de pe perete. In Cluj se gasesc culori de genul asta cel mai bine la Galeria de Arta din Piata Unirii, dar si la cea de pe str. Iuliu Maniu.

marcela 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Buna burticilor,in sfarsit am reusit si eu sa citesc din urma, cu atatea predari pe la servici nu prea am mai avut timp sa deschid calc si acasa.LA MULTI ANI!pentru toate Mariile, sa aveti parte numai de bucurii si "LA MULTI ANI!" pentru toti bebelucii care poarta acest nume.DOLORES ce se intampla cu tine? nu-mi venea sa cred aseara cand am aflat de tine, eu zic sa fii cat se poate de optimista si sa nu-l stresezi pe bebe ca oricum totul o sa fie bine. Ai sa vezi tu ce-o sa te mai pupe David cand o sa-i povestesti prin cate ai trecut.Ai grija de tine, si vino acasa cat mai repede sa te relaxezi.ADINA multa sanatate si tie si sper sa treci cu bine peste toate astea ca sa te bucuri din plin de bebita al tau.Am si eu o intrebare, medicul de familie mi-a dat calciu, fier si centrum materna, eu pana acum am luat doar elevit si nu am avut nici o problema, ce sa fac sa schimb elevitul cu centrum si sa iau si calciu si fier?Voi ati mai luat pe langa prenatale si altceva?RUXANDRA 25 sa ma tii si pe mine la curent cu vizita pe care o faci sapt viitoare la medic, sper ca totul sa fie bine, bafta multa.Va pup pe toate si weekend placut dc nu mai apar prin zona.bulisor23+Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Burticute, am reaparut si eu. Mi-a iesit mutarea pe nas!!! Oboseala, oboseala si iar oboseala, inca ma uit in jurul meu si totul mi se pare alandala, trebuie sa mai cumparam mobila ca sa ne incapa toate acareturile, trebuie sa zugravim doua camere... M-AM SATURAT!!!
Am vazut ca Adina si Dolores au probleme, daca mai vorbeste cineva cu ele sa le transmita si din partea mea sanatate lor si bebelusilor. Am incredere ca va fi bine, parca simt ca grupul nostru o va scoate la capat fara necazuri.
Acum trebuie sa ies in parc cu fetita ca biata de ea tare cumintica a fost, macar atat sa fac si eu pentru ea zilele astea. Mai intru cand ma intorc sa mai scriu cate ceva.
Mirona, am vazut poza cu produse din farmacie... N-am idee care mai e valoarea banilor, dar am o intrebare: tinctura de iod pentru ce ai cumparat-o? E pentru bebe?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

tuturor Mariilor

Azi nu sunt in toane prea bune,am dormit cu gatul stramb azi noapte si nu mai pot de durere de gat nici macar nu pot tine gatul drept mi-a facut tati masaj cu spirt dar nu trece aveti idee cu ce as putea sa ma dau?

Marcelac -am vazut pozele si chiar vroiam sa te intreb cine le-a desenat dar apoi am vazut

Dolores- Adinuta va asteptam cu vesti bune

Mirona -am vazut si pozele tale cu lucrusoarele pt bebelina

Ma duc sa ma intind in pat,am asa o stare de din cauza durerii de gat da o sa treaca ea nu?

pupici pe burtici

bamboletta 30+ bebelina Antonia
"poze"

www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Fetelor eu vin cu vesti de la DOLORES si va spun ca am vorbit cu ea si mi-a spus ca ii dau drumul acasa azi, dar trebuie sa stea la patut si sa ia medicamente, asa ca nu cred ca va merge la nunta.Am vrut sa ma duc la ea dar a spus ca iese din spital asa ca ma bucur ca nu a mai ramas acolo si ca e totul bine.O asteptam sa ne scrie.

Va pup!

Cleo 29+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

BULISOR,nu mai lua alte medicamente daca iei elevit.daca nu iei elevit si vorbesti de altele,atunci poti lua in paralel si calciu,fier.....aceeasi intrebare am adresat-o si eu doctoritei din spital,cat am stat acolo si mi-a spus asa: daca iau elevit(care contine TOT ceea ce ai tu nevoie) nu mai trebuie sa iei nimic altceva,daca as fi optat pt pregnavit atunci trebuia sa mai iau si fier pe langa.acum tu alegi cate pastilute pe zi vrei sa inghiti,oricum cred ca efectul e acelasi.elevitul ce-i drept e nesuferit de inghitit,dar iau o data si gata.eu mai iau pe langa elevit si 6 magneziu,inainte luam 3 dar de cand am fost in spital mi-a dublat doza ca cica mai atenueaza durerile.vezi tu,ca doar esti fetita mare.te pup

28w+2d cu si

Mergi la inceput