Mamici de noiembrie - decembrie 2006(37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

uitasem sa-mi schimb semnatura....vorba aia.....de miercuri santem...........MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAI MARI!

28w+2d cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

luly eu eram cu pompita de nas, nu si cu serul, dar multumesc de precizari, nu stiam cum sta treaba. si cam cat de des trebuie curatat nasucul daca nu e racit bebe? zilnic? si cam cat ser se pune intr-o nara? 1, 2 picaturi? multumesc mult

chris 26+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

draga mea ZINA,nu stiu cat te va ajuta dar incerc sa-ti mai dau si eu un remediu.incearca sa mananci varza murata(nu stiu daca ai de unde sa ti-o procuri....dar zic,poate este de unde),sau sa bei moare de la varza.sau poate must...nici de asta nu stiu daca ai de unde acum....
sper sa reusesti sa nu-ti mai incordezi burtica,doar de la crampe si sa nu iasa nimic....te pup

28w+2d cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

La multi ani !!!!!!!!!!! ALEXSA,MIRONA,SARYTA,FLAVIAMARIA,MARINELAF Sa fiti sanatoase, nasteri usoare si bebici sanatosi si cumintei!!!
Mai stiti ceva de Dolores?
Azi mergem la doctor sa vedem cat am mai crescut. O sa vin cu detalii. Si schimbam si semnatura

Pupici

Ana 32w cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by chris80

luly eu eram cu pompita de nas, nu si cu serul, dar multumesc de precizari, nu stiam cum sta treaba. si cam cat de des trebuie curatat nasucul daca nu e racit bebe? zilnic? si cam cat ser se pune intr-o nara? 1, 2 picaturi? multumesc mult

M-am nimerit eu sa raspund...

Noi ii puneam lui Matei in fiecare zi ser in nas, mai ales ca s-a nascut iarna. Cateva picaturi, cu seringa.
De 2 ori/zi: dimineata (la toaletare, odata cu sters ochii cu ser, cu fese sterile) si seara, dupa baie.

De folosit pompitza => numai la nevoie, cand avea muci care-l impiedicau sa respire(cand era virusat).
Nu tb abuzat de ea, ca se irita mucoasa nazala.

28+

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Stiu Chris ca tu erai doar cu pompita, dar mi-am amintit si de ser si cum era in context... Da, se pune f. putin ser 1-2 picaturi cat sa se inmoaie materia, eu incarc o seringa de 10ml cu continutul unei fiole de ser si apoi pun la nevoie(ca tot intrebai de frecventa) in nasuc. Oricum probabil ca o sa-ti spuna si dr. pediatru sau cel de familie cum se procedeaza.

Luly 26s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

buna, fetelor,

tuturor Mariilor, sa sarbatoriti frumos!!!

Cand am citit ce i s-a intamplat lui Dolores am inceput sa plang. Este varsta de sarcina foarte fragila, ma gandeam ca si eu trebuie sa stau acasa pt contractii, dar am mai si iesit, si imediat incep, daca stau pe scaun, merg... no-spa nu are nici un efect... mai aveam niste gynipral de mai demult, de cand au inceput contractiile la mine- sapt 20, si acum s-au mai linistit.
nu mai inteleg nimic, ma gandeam ca atunci cand voi sta acasa cu burtica mea voi face muuuulte lucruri pentru ea, voi face tot ce n-am facut pana acum...
trebuie sa recunosc ca am fost azi la servici (vreo 3 ore) ca sa platesc niste rate si sa vad cum se descurca colega care a ramas in locul meu, si nu mi-a priit deloc.
fetelor, NIMIC nu merita sanatatea noastra si a lui bebe!
dar cred ca intelegem asta doar cand suntem in pericol.

va , si fiti cuminti!

Amalia 28+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

hop si eu sa-mi dau cu parerea despre ser si pompita si nasuc: cumnata-mea ii pune la bebe de cand s-a nascut in fiecare seara o fiola de ser intr-o nara -il tine pe o parte si ii pune in nara de deasupra dupa care ii aspira continutul in nara de jos... si repeta operatiunea si pe partea cealalta.... ei locuiesc in franta si asa le-a recomandat pediatrul.... drept urmare bebe nu a fost racit si nu a avut probleme cu nasucul si mucisorii niciodata, si are 2 ani deja.... oricum, pt bebe nu e un chin, daca se face de la inceput, se obisnuieste.... nepotu-meu isi toarna singur in nasuc fiola (care e de plastic)
cred ca o sa fac si eu asa, ca mi se par bune rezultatele si nu e nu stiu ce efort sau chinuiala pt bebe

Dia 27+ cu Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

merci de explicatii. astept cu interes momentul, si am senzatia ca va fi mult mai mare chinul pt mine decat pt bebe.
vorbind de bebe, da din toate alea, de zici nu ca are 2 maini si 2 picioare, ci ca este miriapod!
am impresii de la o proaspata mamica, fata ei are vreo 10 zile, a nascut la municipal cu badea-asa il cheama, sper, nu as vrea sa il botez, dar are nume asemanator cu veterinarul, si deci ii incurc mereu-prin cezariana. spune ca desi nu are timp de nimic, desi simte inca operatia, desi nu doarme, fetita e o minune si nimic nu poate sa ii faca sa se bucure mai putin de sosirea ei.

chris 26+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Buna sa va fie inima fetele mele
LA MULTI ANI pentru toate Mariile care sunt si care se vor naste.
Mi-a fost tare dor de voi dragele mele si ma bucur ca sunteti bine , din cate mi-am dat seama aruncand o privire in graba peste ce s-a scris.
Multumesc ca v-ati adus aminte de mine si de ziua mea am vazut ca am primit o multime de felicitari.
Azi intru aici dupa multa vreme, ca n-am avut timp de nimic pana acum, dar de azi intr-o saptamana intru si eu in prenatal asa ca ...toata ziua stau cu voi daca ma primiti.
Acum va pup de multe, multe, multe ori si fug ca mai am ceva treaba dar abia astept sa intru iar si sa mai stam un pic la vorbe.

Mio 32+

Mergi la inceput