Mamici de noiembrie - decembrie 2006(37)
Raspunsuri - Pagina 19
RUXMAX spune:
Multummim de informatia cu targul de mobila. Am cautat pe net si am gasit asta:
BIFE-TIMB ( 06.09 - 10.09 )
www.bife.ro
Târg international de mobila, produse din lemn, accesorii pentru mobila, decoratiuni interioare; masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului - editia a XV-a
- organizator : ROMEXPO S.A.
ruxmax 26 + cu bb [beige]TUDOR[/beige]
alexandra_25 spune:
Buna dimineata dragelor........iar sunt pe fuga......azi iar sunt ocupata cu zilele orasului......azi deschidem unitatea medico sociala din cadrul biroului nostru....am atatea emotii sper sa iasa bine totul...ieri am fost si la inaugurarea blocului ANL....inca nu s-a facut imparteala...am vizitat blocul si e super....sper sa iau apartament cu doua camere....
Dolores...te-ai intors acasa?????.....sper ca esti bine....te pupic si am vrut sa iti dau un sms dar ma gandeam ca poate ai nevoie de liniste.....sa stii ca m-am gandit la tine.....

Va pupic pe toate si sper ca deseara sa am timp sa va scriu....sa aveti o zi super....
Cleo...am vazut aseara pozicile si nu imi venea sa cred ce super arata totul...si cum le-ai randuit pe toate....sa va bucurati de ele si de bebe........
Am fugit ca trebuie sa plec.......

....la toate gravidutzele........
alexandra
30 + cu
Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
Dia1609 spune:
hai sa lansez si eu o intrebare: va cumparati chiloti de unica folosinta pt spital? eu am fost sfatuita sa fac asa, de toate cunostintele ce au nascut de curand.... problema e ca am cautat pe net si am gasit 3 marimi... de unde stiu eu ce marime imi tb? a folosit cineva si poate sa ma lamureasca si pe mine?
Dia
27+ cu
Oana
dolores spune:
am intrat sa va spun buna dimineatza.....mi-a fost tare tare tare dor de voi...va multumesc din inima la toate..in special celor care m-au sunta si mi-au trimis mesaje, dar la toate fetele care s-au gandit la mine...va iubesc sincer si m-au ajutat tare mult gandurile si cuvintele voaste..am trecut prin momente grele.....de 2 zile ma durea burta si mijlocul care era de fapt in jos ..bazin , noada..nu a trecut cu nos-pa..durerea continua..am inceput sa plang sunandu-l pe sotul meu...nu vroiam sub nici-o forma sa se intample ceva cu davidutzul meu scump...mi-au trecut prin fatza ochilot toate momentele..de cand am facut testul...cand a miscat prima oara..cand l-am vazut la eco....nu suportam sa stiu ca se va intampla ceva rau cu ingerasul meu...totul s-a datorat STRESULUI...efortului...am tras de mine mai muilt decat trebuie..va rog din suflet..aveti grija de voi, eu deja am vb cu o femeie sa vina sa faca curat (sotul meu a zis ca nu se compara curatenia care a facut-o ea cu ce fac eu) stiu, dar eu nu mai pun mana pe nimic.totul picatura cu picatura se strange fetelor si uitati unde am ajuns eu...care ziceam ca nu am probleme..am ajuns la spital, mi-a facut control un alt medic, col inchis, facut foaie de internare. am ascultat inima lui bebe, care nu i-a placut ca la un moment dat se auzeau niste zgomote ca si cum ar fi lovit acolo , in locul unde era aparatul.mi-au facut injectii din 6 in 6 ore cu amestec litic (nos-pa, scobutil si diazepam) abia a dfoua zi m-au lasat durerile..am stat numai in pat, ma ridicam doar cand trebuia sa maanc si cand trebuia sa ma duc la toaleta....vreau sa va spun ca-mi voi schimba medicul. m-au deranjat 2 aspecte care sunt destul de importante si ma bucur ca s-a intamplat acum nu atunci cand trebuia sa nasc...in ziua in care am sunat la d-na dr. mi-a zis sa ma duc de urgenta la spital sa ma internez ca o sa vina si ea..cand credeti..abia a doua zi de dimineatza, asa mi-a zis...eram socata incat nu am putut sa-i mai zic nimic..in fine....a ramas ca o sun dimineatza sa-i zic la ce salon sunt..la ora 8 am sunat (ora convenabila nu?) si ce credeti, telefon inchis..am zis ca asa ceva nu e posibil. daca eu aveam complicatii, daca eu chiar treb sa nasca...multe intrebari mi-au trecut prin cap...astea sunt cele 2 motive pt care m-am hotarat sa o schimb. ma voi duce la d-na dr. Maior de la Polizu, a fopst colega cu bunica mea...mama ne-a nascut pe noi (4 la numar) si sora mea a nascut tot cu ea, iar azi la 6 am programare....aa si uitasem sa va zic..vi se pare normal daca bebe e cu capul; fff in jos sa-mi dea drumul acasa?fara ca macar sa ma tine 2 zile sub supravehere si sa ma cheme la urmatorul control abia peste o luna..mie sincer nu.
acum suntem bine, ametiti de la atata diazepam
, dar ne revenim noi...ma pregatesc sa ma duc cu sora mea in cora pentru ca trebuie sa cumpar ceva si ea ma va ajuta..nu ma voi mai obosi pentru nimin in lume....va iubesc din toata inima sa stiti...cel putin cand am auzit fetele care m-au sunat la telefon....nu m-am putut opri sin plans....la multi celor sarbatorite..aveti grija de voi si de copilashii care urmeaza sa se nasca...ma rog pentru adinutza..e tare rau in spital....va pup si va mai zic inca odata cat de mult va iubesc sincer...cuscra mea cleo....esti la mare inaltime. gravidutzele mele dragi nu am cuvinte, toate m-ati impresionat..si acum am lacrimim in ochi cand ma gandesc ca insemn ceva pentru voi. revin cu vesti cand ma intorc de la cumparaturi 

dolores
27+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores
oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica
Dia1609 spune:
bine ai revenit printre noi Dolores, sa ai grija de tine si de bebe David si sa nu mai faci nici un fel de efort, ca nimic pe lumea asta nu-i mai important ca bebe!
Dia
27+ cu
Oana
Mirona spune:
neatza - hop si eu la cafea ... dar cred ca s-a racit deja ... nu-i bai .. ca nu fac riduri daca o beau asa. ![]()
quote:
Originally posted by Donia
Mirona, te rog, ai mila de tine si nu pune tinctura de iod la epiziotomie!!! Tinctura e pe baza de alcool si alcoolul nu are ce cauta pe plagi, doar pe pielea sanatoasa din jurul plagilor. Daca vrei un antiseptic bun cumpara Betadine solutie.
pai nu zicea Marcelina ca e acelasi lucru? Stiu ca ustura - dar asa mi s-a spus ... sa iau iod pentru asa ceva. Eu oricum voi avea la mine cam tot soiul diversificate si vedem pe moment ce fac.
merci de griji.bulisor si eu tot elevit iau. Din 2 in 2 zile, magneziu zilnic si am de facut 2 cure de calciu de cate 10 zile cu o luna de pauza intre. ATAT si nu mai mult.
dandusa inca nu am comandat salteaua - voi suna si la astia ...nu stii cumva ce inaltime au saltelutzele? Merci de sfat - daca stau bine si ma gandesc am mai vizitata site-ul ... dar in capul meu era numai fibra de cocos ... tu tot asa saltelutza ai luat?
Cleomoni asa frumoasa e camera bebelinei ... mi-au sclipit ochii. Al meu din spate ... acu ce faci? esti invidioasa?
Normal ca sunt - noi avem o camera mica mica pentru bebelina si nu mi-ar fi intrat un astfel de mobilier ... asa ca am renuntat pe rand la comoda, la un raft ... etc si a iesit ceea ce avem ... dar e frumos oricum.
Mi-au placut si rochitzele
- sa le poarte mandra si frumoasa. 
Alex tin pumnii sa iasa bine azi. Nu te extenua, plizzzzz.
Dia - io zic ca te complici prea mult. Io stiam ca nu ai voie cu chiloti deloc in maternitate - abia daca ti-i poti pune cand cobori pana jos daca ai vre-o vizita .... in rest umblii asa cu tamponul intre craci. Eu zic ca niste chiloti normali - de sacrificiu sunt suficienti - doua trei perechi.
FETELOR - eu am fost sfatuita sa nasc cu camasa de noapte a spitalului - abia apoi cand suntem gata, "spalate" si aduse in salon sa ne luam camasa adusa de acasa. Eu mi-am luat doar doua camasi .. nu ajung????
dolores mama
ma bucur ca esti acasa, ma bucur ca esti bine, ma bucur ca ai luat niste decizii super importante. Cu lucru ce faci? te mai intorci dupa medical?Zici ca aveai deja durerile cand ai fost la control la d-na dr.? Ca daca DA - nu exista dubii - scapa de ea. daca nu aveai dureri - nu e musai sa te fi oprit in spital.
Eu inca mai cred ca stresul acumulat la aflarea vestii ca David e jos de tot ... asta a dus la inrautatirea situatiei.
La fazele pe care le-a facut dr. ta ... cele cu telefonul ... zic eu ca e totusi buna decizia de a o schimba - acum pana nu nasti. Tine-ne la curent cu schimbarea si ai mare matre grija de tine si de BB.
Pupicei.
you all.Miro
31+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
bulisor spune:
buna fetelor, sunt si eu prin zona,azi tb sa mergem la munte dar pustoaica prietenilor a racit, asa ca o lasam pe alta data. Ma gandeam cat de mult depindem de micutzii astia, in functie de ei se desfasoara si viata noastra, imi este putin teama.Dolores, bine ai revenit, ma obisnuisem cu tine, acu totul revine la normal
.In concluzie fetelor sa urmam sfatul lui Dolores, sa avem grija de noi cat se poate.(am sa-mi rog sotul sa-mi faca un masaj
).Deci o sa fiu si eu ceva mai atenta.bulisor
23+
Mara
ruxandra_sb spune:
Off Dolores iubita, ce bine-mi pare ca esti acasa.

Am intrat acum numai ca sa vad ce faceti tu si Mirela (Barbye care a fost operata ieri la coloana). Ce vesti bune de la amandoua!!!
Bravo, ma bucur tare mult.
Si las-o-n aia m.. de curatenie, nimic nu merita sanatea ta si a lui bb.
Si apropo pt doamna care vine la curatenie: eu am o lista generala, f detaliata, cu ceea ce tb facut, scrisa in Excell, pe care o actualizez de fiecare data. (de exemplu nu spala geamurile de fiecare data).
Lista pe care o lipesc pe usa. Si dupa ce face un punct din lista il bifeaza. Asa intelege exact ce vreau de la dumneaei, nu are cum sa uite si pot si eu sa controlez ce-a facut.
Oricum, din experienta mea, trece ceva vreme pana cand te obisnuiesti cu o noua menajera, si ea cu tine si tu cu ea. Asa ca rabdare.
Despre medicul tau: daca nu mai ai incredere in el, atunci poate nu-i o idee rea sa-l schimbi. Mai ales daca sunteti asa multumite de celalalt.
Neata Aka, eu zic prezent dar beau numai suc si apa plata. 
Dia1609 si Ruxmax: cu chilotii. N-o sa-mi iau de unica folosinta, La nasterea lui Matei am avut unii mai luati din piata. Pe care nu i-am patat aproape deloc (nu stiu daca a contat c-am avut cezariana)
Si chiloti masuri mari mi-am luat acum de la Selgros. Au niste masuri uriase.. si-mi cuprind inca f bine burtoiul. Cica italienesti, la 7 RON bucata.
Cleo, m-ai facut curioasa cu camera lui bb. Sper numai sa mearga internetul asta de acasa suficient de bine ca s-o putem vedea. Daca nu ramane pe luni, la job.
Mirona, nu-i o idee rea sa nasti in camasa de la spital. La mine nu a fost nici o pb. Sunt sterilizate, moi de atata purtare si nici nu ti-o nenorocesti pe-a ta. Cred ca 2 bucati sunt suficiente. Eu oricum dupa 2 zile am trecut la pijama ca-mi place mai mult.
28+
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)