Mamici de septembrie-octombrie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 27
microbu spune:
Itzy, eu stiam ca azi nu e, abia maine 8sep e Sf Maria mica...
Monique 
Sandra
35+
burtik + poze
inca un pic
Crisnemes spune:
Itzy, eu stiu ca doar maine e sarbatoare.
Monique- gata am fugit la piata. Te invidiez...dar eu imediat mananc paine prajita cu unt si cu miere si abia apoi fug la piata- ha, ha , ha .
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
Crisnemes spune:
Moniqueda este Sf.Ana dar nu e sarbatoare cu rosu in calendar.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
Crisnemes spune:
Oare Ralu si Alessia ce fac?
Sunt cu gandul la ele.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
notquiteso spune:
Monique: Sf. Marie maine, Sf. Ana poimaine.
daca mai vorbiti de mancare pe forum, va jur ca vin peste voi
. Eram si inainte pofticioasa, dar acuma sunt ceva de speriat..si abia ma misc. Toate kilele pe care le-am pus imi atarna pe burta, care ma trage in fata, ma doare spatele, nu pot sa stau in nici o pozitie, si ma mai dor si oasele bazinului de imi vine sa plang. Iar voi ma puneti sa alerg dupa jeleuri, cartofi, pesmet, sa stau 2 ore cu dejtele infipte intr-o chestie galbui-scarboasa si lipicioasa doar ca sa fac galuste, iar acuma tre' sa ma duc dupa ardei. Ah, si am si racit si azi-noapte iar am visat ca avea nu stiu ce problema grasunaca mea. Na, ca ma plang. Am o zi... Iar acum trebuie sa ma tarasc pe scari in sus si in jos, ca blocul meu nu are lift. 
POZE
www.TickerFactory.com/" target="_blank">
"Fiecare om cu nebunia lui: a mea a fost aceea de a mă crede normal, periculos de normal.”
notquiteso spune:
Cris: de Raluca nu stiu, dar Alessia a zis ca imi da de veste imediat ce termina. Va anunt.
POZE
www.TickerFactory.com/" target="_blank">
"Fiecare om cu nebunia lui: a mea a fost aceea de a mă crede normal, periculos de normal.”
serenita spune:
Si eu sunt proaspat venita printre voi(in privinta postarilor), caci de citit, citesc din ianuarie tot ce se intampla. Am indraznit sa-mi fac aparitia printre voi abia acum cateva zile(cand am dat si cateva date despre mine si fetita ce va veni), dar putine m-au remarcat... Oricum eu sunt alaturi de voi in continuare, desi sunt mai putin "vorbareata"...
Ma bucur de fiecare data pentru o noua nastere, pentru un nou copilas, iar acum, ieri si azi s-au inmultit!
Felicitari Flavia-Ramona, Roxana, Ionica, Mephala.
Astept vesti de la mamicile de astazi Raluca, Alessia! Sper ca ca totul sa fie foarte bine! Astfel sa mai prindem si noi curaj, cele care urmam...
Camelia
38+ cu Ecaterina-Elena
Crisnemes spune:
Si eu promit sa ma abtin.
Serenita bine ai venit
.Nastere usoara si o printesa frumoasa, desteapta si mancacioasa.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO

Eu nu mai zic nimic