Mamici de septembrie-octombrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Itzy, eu stiam ca azi nu e, abia maine 8sep e Sf Maria mica...

Monique

Sandra 35+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Itzy, eu stiu ca doar maine e sarbatoare.

Monique- gata am fugit la piata. Te invidiez...dar eu imediat mananc paine prajita cu unt si cu miere si abia apoi fug la piata- ha, ha , ha .

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Simbata este cumva SF. Ana????adica pe 9????

POZE

Monica 40 sapt

Mergi la inceput

Moniqueda este Sf.Ana dar nu e sarbatoare cu rosu in calendar.

Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Oare Ralu si Alessia ce fac?

Sunt cu gandul la ele.

Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Monique: Sf. Marie maine, Sf. Ana poimaine.

daca mai vorbiti de mancare pe forum, va jur ca vin peste voi. Eram si inainte pofticioasa, dar acuma sunt ceva de speriat..si abia ma misc. Toate kilele pe care le-am pus imi atarna pe burta, care ma trage in fata, ma doare spatele, nu pot sa stau in nici o pozitie, si ma mai dor si oasele bazinului de imi vine sa plang. Iar voi ma puneti sa alerg dupa jeleuri, cartofi, pesmet, sa stau 2 ore cu dejtele infipte intr-o chestie galbui-scarboasa si lipicioasa doar ca sa fac galuste, iar acuma tre' sa ma duc dupa ardei. Ah, si am si racit si azi-noapte iar am visat ca avea nu stiu ce problema grasunaca mea. Na, ca ma plang. Am o zi... Iar acum trebuie sa ma tarasc pe scari in sus si in jos, ca blocul meu nu are lift.

POZE
www.TickerFactory.com/" target="_blank">

"Fiecare om cu nebunia lui: a mea a fost aceea de a mă crede normal, periculos de normal.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Cris: de Raluca nu stiu, dar Alessia a zis ca imi da de veste imediat ce termina. Va anunt.

POZE
www.TickerFactory.com/" target="_blank">

"Fiecare om cu nebunia lui: a mea a fost aceea de a mă crede normal, periculos de normal.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenita spune:

Si eu sunt proaspat venita printre voi(in privinta postarilor), caci de citit, citesc din ianuarie tot ce se intampla. Am indraznit sa-mi fac aparitia printre voi abia acum cateva zile(cand am dat si cateva date despre mine si fetita ce va veni), dar putine m-au remarcat... Oricum eu sunt alaturi de voi in continuare, desi sunt mai putin "vorbareata"...
Ma bucur de fiecare data pentru o noua nastere, pentru un nou copilas, iar acum, ieri si azi s-au inmultit!
Felicitari Flavia-Ramona, Roxana, Ionica, Mephala.
Astept vesti de la mamicile de astazi Raluca, Alessia! Sper ca ca totul sa fie foarte bine! Astfel sa mai prindem si noi curaj, cele care urmam...
Camelia 38+ cu Ecaterina-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

notquitesogata paceEu nu mai zic nimic

POZE

Monica 40 sapt

Mergi la inceput

Si eu promit sa ma abtin.

Serenita bine ai venit .Nastere usoara si o printesa frumoasa, desteapta si mancacioasa.

Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput