Mamici de septembrie-octombrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Camelia, bine-ai venit! Dupa cum vezi, eu ma lupt cu restul de mamici-mamut, care de vreo saptamana-doua ma omoara cu poftele si mancarurile lor
Si mie mi-a luat mult timp pana sa postez ceva, insa dupa ce am inceput.. :))

POZE
www.TickerFactory.com/" target="_blank">

"Fiecare om cu nebunia lui: a mea a fost aceea de a mă crede normal, periculos de normal.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Alessia si Raluca asteptam vesti de la voi.

Camelia bine ai venit printre noi!

33+

Varsta_bebe_
poze

Mergi la inceput

Am vazut ca va intrebati cand este sarbatoare. Am pus mai jos un link cu septembrie. Sper sa mearga:
http://www.calendar-ortodox.ro/sfintii_septembrie.htm

33+

Varsta_bebe_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Daca bebe vrea sa vina miine cind e termenul as fi incintata sa se nasca la o asemenea sarbatoaredar sa vedem ce zice si ea...

Momentan ma lupt cu vinetele mai am un pic

scumpik_lui Multumim de calendar

Camelia bun venit.

POZE

Monica 40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Buna dimineata!!!
Felicitari Mephala si Roxana pt bebei!!!
Multumesc fetelor din Iasi pt informatii...dar ce e D1 in Alexandru?..Eloise poate ma lamuresti tu ca stiu ca Mexxa nu se simte prea bine...
Inni bine ai revenit!!!Ma bucur ca esti bine si ca ai laptic si ca incepi sa te adaptezi la program!!!Si mai ales ca bucur ca tehnicile de respiratie te-au ajutat...
Eu fac parte din clubul celor fara probleme...ieri am facut curat si mancare mai ceva ca pe vremea cand nu eram insarcinata ...ma miram si eu...cred ca in subconstient imi doresc sa nasc si asta imi da viteza si rezistenta :)))))))
Notquiteso felicitari pt galuste..eu inca nu m-am invrednicit sa le fac dar in maxim o ora ma duc la munca....mamici-mamut :))))))
Eu cu vinetele si cu ardeii oricat de pofta mi-ar fi nu stau sa imi prajesc..ca dupa imi miroase si parul si hainele si casa...mai bine ma duc frumos la mall si imi iau o portie de ardei copti cu 20.000 si gata mi-am facut pofta!!!!Lucru pe care o sa il si fac azi!!!

39+

Mergi la inceput

Am vazut cu cateva pag in urma ca una din fetele din Iasi (nu-mi aduc aminte cine) spunea ca a fasit patuturi dragute si ieftine. Si dupa cum am spus sapt trecuta, noi mergem sambata in Iasi la cumparaturi si am vrea sa cumparam si patut, ca pana acum nu am cumparat nimic, nimic pentru bebe.
Va rog din suflet sa-mi spuneti si mie unde gasesc patuturi ieftine si dragute.

Va multumesc.

33+

Varsta_bebe_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna ziua tuturor!

Acum pe Pro Tv este un film cu 6 bebelusi, cred ca-i fain. Mi se pare ca l-a dat si aseara, dar din cauza de meci nu l-am vazut. Poate il vizionati daca n-aveti ce face.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata si de la noi!

Carmen felicitari pentru al doilea flacau!Sa va traiasca si sa fiti sanatosi cu totii!

Ralu, Alessia bafta multa azi si sa fie totul bine!!!!

Serenita,Amihaela bine ati venit!Sarcini usoare in continuare si bebici sanatosi!

Inni !Ma bucur ca esti ok, ca te-ai obisnuit(cat de cat) cu programul si mai ales ca a venit lapticul!Important e sa se sature gaza, nu sa-ti curga siroaie....

Eu deja incep sa am emotii ca la noapte pleaca Ovi la Predeal....si pana duminica dimineata nu vine....

Pupici!

Ioana(38+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna dimineata !

Crisnemes rata a costat 120 de lei de la magazinul Barza din Buc.
Felicitari Mephala pt flacau! Multa sanatate la amandoi si mult mult laptic!
Notquiteso si eu tot vreo 3 ore in total m-am chinuit cu galustele alea... am zis ca nu mai fac niciodata oricat de bune ar fi... astept sa mananc cand ma duc in vizite .Cat despre pofte...eu sunt pofticioasa din nastere... asa ca acum de cand sunt gravida s-au intensificat poftele.
Inni abia astept sa vad poze cu Ami. Si speram sa te vedem mai des pe forum.
Ralu si Alessia va tinem pumnii si asteptam vesti cat mai repede!
Eloise nu ai de ce sa te simti prost. Eu ma regasesc perfect in descrfierea ta. Abia astept sa nasc!!!
Serenita si Amihaelam bine ati venit! Trebuie sa scrieti minim 10 mesaje ca sa nu mai fiti moderate si sa va vada toate fetele cand postati.

Cami 36+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mephala, felicitari pentru bebelus!

Alessia, Ralucutza, cred ca sunteti deja mamici.

Scumpik, cred ca Gety e cea care a scris despre patut. Poti sa-i dai un PM s-o intrebi direct. Totusi, daca imi amintesc bine, ea zicea ca-i facut de comanda, deci nu cred ca gasesti in oras modelul ala si mai ales cu acelasi pret. Eu am vazut patuturi de la 2,5 mil in sus.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 34 cu

Mergi la inceput