Mamici de septembrie-octombrie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 26
microbu spune:
Cris, la barza au doar 2 dimensiuni de saltelute (120x60 si 140x70) iar asternuturile sunt pe masura. Eu am luat din cele mai micute.
Sandra
35+
burtik + poze
inca un pic
eloise spune:
Sandra dar e foarte draguta salopetzica, ce ai cu ea?
Si asternuturile sunt frumoase, asa de vesele... A, si papusica... Am vazut si eu papusele din astea moi la Billa si asa mi-au placut, asa as fi luat una pt decorat camera, dar apoi m-am gandit ca am baiat, si casa mea e destul de incarcata cu tot felul de chestii de decor... si n-am mai luat, dar mi-a ramas inima la ea.
Eloise
34+ cu 
EU
Virsta bebe
Crisnemes spune:
Microbu- merci- mie imi trebuiau un pic mai mari de aceea am intrebat.
Monique- ai grija doar sa nu obosesti prea tare. 
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
microbu spune:
Eloise
, mercic. Si eu tot de la billa am papusa...
Cris, dar vine Baby-Expo acum pe 21sep in Bucuresti si la Cluj, sigur gasesti ce vrei acolo.
Sandra
35+
burtik + poze
inca un pic
eloise spune:
Monique si fetele-furnicutze... nu stiu cum mai puteti trebalui acum, in ultimele saptamani. eu in 34+ deja ma simt exact cum a spus Microbu: greoaie, cu mobilitatea limitata (pana ma aplec dupa ceva...cate icnete...)spatele ma doare si tre sa-mi ajustez pozitia coloanei de 1000 de ori, in zadar de altfel, cu arsurile nu mai zic... am stari de lesin pe nesteptate toata ziua, nici sa stau culcata nu pot (mai bine asezata,la computer, serios
) decat cel mult pe o parte (dreapta, ca pe stanga se faciliteaza ascensiunea sucurilor din stomac) si dupa toate astea... CUM SA MAI FAC TREABA?
nu stiu, cred ca sunt eu prea mofturoasa.
cand va vad pe voi ma simt prost.... dar n-am ce face...
Eloise
34+ cu 
EU
Virsta bebe
microbu spune:
Asa ca o elefanta, ma urc in masina si ma duc sa-mi iau ardei ca azi imi ploua in gura dupa ardei copti...
Sandra
35+
burtik + poze
inca un pic
Crisnemes spune:
Eloise- si eu tot asa nasol m-am simtit , dar trebuie sa recunosc ca de vreo 2 saptamani - dorm noaptea de sparg patul, parca burtica nu mai am , mananc mai mult - intr-un cuvant ma simt excelent. Ieri de ex- am spalat geamurile, covoarele.....
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
Crisnemes spune:
Microbu nu pomeni de ardei copti ca
, la ei imi sta gandul de vreo 2 zile. Asa ca azi merg si eu la piata sa-mi cumpar![]()
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
itzy-bitzy spune:
Mai pofticioaselor - gravidoaselor sunteti mortale!!!
Am si eu o intrebare offtopic de fapt. Azi e sarbatoare sau nu? Aseara am spalat lucrusoarele de bb ...erau asa de mici pe suportul de rufe...radeam cu sotul meu cum arata prima data lucrusoare de bebe spalate la noi...
Asa ...sa revin deci azi vreau sa le calc ...si am vazut ca este Inaintepraznuirea Nasterii Maicii Domnului. Este sarbatoare sau nu?
Microbu Mie mi-a placut cel mai mult lenjeria galbena cu girafe![]()
Itzy-Bitzy
38+ cu
Ana-Maria
POZE