Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

melku, la noi fct in 24 ore. eu i-am dat cateva luni pentru colici-gaze-digestie ingreunata, nu pt. constipatie si intr-o zi cand mi s-a terminat si nu mai cumparasem, s-a constipat instantaneu (eu nici nu stiam ca debridatul e pt. constipatie, asa am aflat. p-orma am revenit la debridat, dk i s-a puturosit colonul si s-a invatat cu debridat, tb. sa-l scot foarte incet din meniu. ideea e ca vreau sa spun ca functioneaza ca semilaxativ. ce debridat ii dai? suspensie, nu? (praf pe care-l amesteci tu cu apa)
la noi mai provoaca diaree instantaneu: perele si prunele (foarte tare). baga 2 bucati prune pasate maine.
alte sfaturi nu mai am

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Multumesc, Anda.
e suspensie, da.
i-am dat si prune pasate si pere si degeaba.
stii de milchzucher ala de la humana?

melku & bebe Daria (2 nov 2005)
Pentru cine vrea sa ne vada la 9 luni
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nu, imi pare rau, dar nu poti suna pediatrul sa-i spui situatia sa-ti dea ceva mai "de urgenta", mai tare?
dk treaba e nasoala asa, io zic sa bagi supozitoare pana isi revine, n-o lasa asa sa se chinuie. nu e constipatie usoara dk ea nu poate face dupa 3 zile de pere, prune si debridat!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ina, abia acum am vazut ca ai fost bolnava. M-am prins si eu tirziu, ce sa-i faci. Bine ca v-ati insanatosit!

Uite creez acum un thread nou cu timpul de facut treburi in casa.

Bianca, nu te necaji daca Serban nu merge de-a busilea. Sint copii, in special baieti (stiu eu cel putin trei) care nu au mers niciodata de-a busilea, au trecut direct la mers in picioare. E cam frustrant pentru ca e intr-adevar amuzant sa-i vezi trepadusi prin casa, dar gindeste-te CE BINE E CA E INCA IMOBIL!!! Iti spun eu care nu stau o clipita cit e treaza uca-uca.
Apoi fiecare bebelus cu ritmul lui si daca nu face o chestie pe care altii o fac, nu inseamna absolut nimic decit ca asta-i ritmul lui.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Scutec nou!!!

Mergi la inceput