Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 30
anda77 spune:
melku, la noi fct in 24 ore. eu i-am dat cateva luni pentru colici-gaze-digestie ingreunata, nu pt. constipatie si intr-o zi cand mi s-a terminat si nu mai cumparasem, s-a constipat instantaneu (eu nici nu stiam ca debridatul e pt. constipatie, asa am aflat. p-orma am revenit la debridat, dk i s-a puturosit colonul si s-a invatat cu debridat, tb. sa-l scot foarte incet din meniu. ideea e ca vreau sa spun ca functioneaza ca semilaxativ. ce debridat ii dai? suspensie, nu? (praf pe care-l amesteci tu cu apa)
la noi mai provoaca diaree instantaneu: perele si prunele (foarte tare). baga 2 bucati prune pasate maine.
alte sfaturi nu mai am![]()
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
melku spune:
Multumesc, Anda.
e suspensie, da.
i-am dat si prune pasate si pere si degeaba.
stii de milchzucher ala de la humana?
melku & bebe Daria (2 nov 2005)
Pentru cine vrea sa ne vada la 9 luni
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
anda77 spune:
nu, imi pare rau, dar nu poti suna pediatrul sa-i spui situatia sa-ti dea ceva mai "de urgenta", mai tare?
dk treaba e nasoala asa, io zic sa bagi supozitoare pana isi revine, n-o lasa asa sa se chinuie. nu e constipatie usoara dk ea nu poate face dupa 3 zile de pere, prune si debridat!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Bic spune:
Ina, abia acum am vazut ca ai fost bolnava. M-am prins si eu tirziu, ce sa-i faci. Bine ca v-ati insanatosit!
Uite creez acum un thread nou cu timpul de facut treburi in casa.
Bianca, nu te necaji daca Serban nu merge de-a busilea. Sint copii, in special baieti (stiu eu cel putin trei) care nu au mers niciodata de-a busilea, au trecut direct la mers in picioare. E cam frustrant pentru ca e intr-adevar amuzant sa-i vezi trepadusi prin casa, dar gindeste-te CE BINE E CA E INCA IMOBIL!!! Iti spun eu care nu stau o clipita cit e treaza uca-uca.
Apoi fiecare bebelus cu ritmul lui si daca nu face o chestie pe care altii o fac, nu inseamna absolut nimic decit ca asta-i ritmul lui.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC