Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Alinush- stii cum e aia ca ce-ti doresti aia primesti??? Asta ca ai indraznit sa pui la indoiala calitatile miscatoare ale Amaliei! Mai, e de nota 10!Vrem poze nooooooooooooooooi! Distractie super in Franta!
si pentru aprecierile la adresa motzului!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mama cat ati scris...io am fost la manichiura...acum plec la Cora..sper sa apus si eu in we sa vad pozele toate. Va pupacesc, fuuuggggg

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Am vazut si eu pozele...superbe! Am salvat si eu cateva in care aparem si noi. Deh daca eu am plecat dupa papa si al meu plod a dormit cat ai vostrii s-au jucat....asta e ! Data viitoare poate o sa socializam si noi mai mult si nu o sa mai dormim atata!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...mai stie cineva ceva de Bubamara??? II transmit un pt Maria si sper sa ne mai scrie sa ne mai spuna ce a mai facut printzesa!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Eu am fost la eco azi la Medlife, ca nu am mai avut rabdare! Si doctora mi-a zis ca din punctul ei de vedere totul e in regula. Cum va decurge sarcina si implicit operatia depinde de organismul meu, nu poate prevedea deloc. Inimioara batea, are 7 saptamani si e la locul ei (sarcina)! Eu sunt fericita.

Mai, nu faceti intalnire pentru mine la BOtanica, nu merit!

Mai ales ca daca nu e in week-end, tot greu imi este sa ajung. De ce nu organizam noi intalnire duminica, atunci cand toata lumea se destinde, nici treaba prin casa nu mai facem, doar ne plimbam? Ca n-o fi bai acum daca iesim o duminica in gashca largita! IN loc de romantisme cu sotul.

Zic si eu asa, scurt, nu sa incepem alt foileton despre intalnire care se petrece peste o luna!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Ina, multam de ideea cu gatitul! Zau ca tu zici ca te-ai lenevit, dar mie mi se pare ca ti-ai eficientizat procesul. Te urmez indeaproape.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hehehe, draga Gandacel, "scurt" este un adverb total nepotrivit situatiilor de intalneala! Stim noi substantivul potrivit!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

uite ma ca ma oftic, tocmai cand facusem si io reply frumos, imi ia gandacelu vorba din gura...

si io intrebam acelasi lucru, de ce nu se fac si la sf de saptamana??? io atunci am si masina, si sot in dotare, sa alerge dupa andrei... mai ramane o locatie unde sa nu scrie "nu calcati pe iarba" sau "3 LEI NOI 5 MINUTE"....

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gata, pot sa scriu, ca s-a trezit chit mic!

Pai asa propun si eu: la sfarsit de saptamana, undeva unde convine majoritatii (care sa o includa si pe Gandacel).
Cristinamh in Tineretului e "2 lei 5 minute" - faza ce mi se pare de prost gust, ca ar trebui sa-i lase sa se zbenguie cat vor. Ce, strica saltelele daca stau 10? Ca nu cred eu ca rezista un copil asa mult. Sau da? gata, am plecat la Cora!
Noki mi-am revenit! Scuze!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Mamici, heeeellppp!

IN CAT TIMP ISI FACE EFECTUL DEBRIDAT IN CONSTIPATIE??
Ca asta e a treia zi in care-i dau (la indicatia dr) si e mai rau, nu mai bine. Azi s-a scremut 30 min in continuu cu plansete de durere, kk era pe jumatate iesit si ea nu mai avea putere sa se screama...si o durea...oooff, ce belea!!
Si nu mai bea apa, nici ceai de musetel, numai sucuri de diferite fructe, inclusiv portocala, prune!!! DEGEAABAA!!

In plus, in seara asta are ceva temperatura, 37.8...
Ati auzit de temperatura in caz de constipatie?

Ati folosit careva Humana Milchzucker??? Care-i treaba cu asta? Cica rezolva constipatia? Pot sa-i dau fara recomandarea medicului?

Da' de Parafina sirop ati auzit?? Asta mi-a recomandat dr daca nu fctioneaza Debridatul. Da' suna cam ciudat.

PS> Frumoasa intalneala.
Data viitoare venim si noi daca...faceti in Dr. Taberei.

Acum sunteti afara cu toatele dar astept rabdatoare...
Va pupam.

melku & bebe Daria (2 nov 2005)
Pentru cine vrea sa ne vada la 9 luni
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput