Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Joy ,eu zic sa-i dai numai ce vrea si cind vrea ,cu infometatul n-am facut nici eu nimic,a inceput sa pape mincare cind a vrut el ,acum maninca aproape de toate ,cu conditia sa aiba gust bun ,asa ca pentru noi ,supele si piureurile alea chioare ,nu mi le-a acceptat niciodata ...,fructe nu papa deloc dar nu disper ,incerc sa-i dau alimente care contin fier ,vitamine ,proteine,calciu ,cam ce are organismul lui nevoie ...Orlano a mincat numai lapte(formula) pina la 6 luni jumate ,7 chiar si nimic altceva dar n-a patit nimic :)
Eu zic sa nu mai disperi ,sa incerci sa-ti pastrezi calmul si vei sti exact ce are copilul tau nevoie si cum ii poti satisface toate nevoile ,cum sa-l educi ,nu cred ca multe stiu exact cum ar trebui sa-si educe copilul ,eu ma gindesc ca voi sti la momentul potrivit ,in functie de comportamentul lui

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MADUTZA...la tine ma gandeam si la LORDRA cand va chinuiati sa le dati de papa bb-ilor si ei va refuzau constant.

asa o sa si fac, incerc sa-i fac papa mai apropiata de a unui adult, ca si diversitate: supite, ciorbite, sosulete...dar imi trebuie si un GHID....sa-mi dea mura in gura ce trebuie sa fac.

LORDRA, tocmai de aia am subliniat ca nu am citit nimic in materie.
voi pune mana si eu pe ceva, dar sa am si timp sa citesc...bine ar fi.

ne certam si se lasa cu urlete si tipete si lacrimi de crocodil imbracatul si dezbracatul. de aia ieri nu l-am schimbat.
da din maini, din picioare, ma respinge...
sigur lua diploma de cel mai urlator copil
sau poate cu audienta statea cuminte....

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

FELICITARI mamicilor pt bebelusii minunati pe care ii aveti!
cred ca SERBAN nu se va tari , nici de-a busilea nu va merge, ca nu sta locului, se ridica in picioare in pat, se ridica si in fund, face pasi sustinut si atat... sa fie sanatos...nu imi mai fac griji ca am avut o perioada cand il comparam cu alti copii si mi se parea ca e foarte lenes la toate, dar acu m-am desteptat si mi-am zis ca e super ca se dezvolta in ritmul lui, stie multe obiecte, intelege unele cuvinte ( mai putin NU ),asa ca am un copil bun, sanatos, destept, ca e al meu
sa fiti sanatosi si voiosi!si

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Joy ,hai sa-ti dau niste idei ,ce-i place lui Orlando mai mult:
-ciorba de perisoare
-ciorba de vacuta
-mamaliga cu brinza si iaurt (ou citeodata)
-conopida,brocoli,dovlecel cu brinza de vaci si un pic de iaurt sau smintina
-pilaf
-ghiveci cu orez si carnita ..
-orez cu dovlecel si brinza de vaci
Cam astea's freferatele dar incerc si altele ,daca nu-i place am si ceva de rezerva ,cind testez o mincare noua ,fac si una care stiu sigur ca-i place.In toate astea nu pun ulei ,sare putina si vegeta citeodata ,am inteles de la fete ca nu-i buna pt. ei dar dr. mi-a zis sa-i pun .

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Acum am reusit sa vad si pozele frumoaselor fete de la Iasi, asta-noapte nu le-am putut accesa.
Mai fetelor, da’ cum reusiti sa stati intr-o forma atit de buna? Ia dati secretul siluetelor voastre, pls.!

Ioana concediu placut!!

Ce fun ati avut voi la intalnire, bucurestencelor!

Lordra,am cumparat si cele doua volume ale lui Steve Biddulph ‘Secretul copiilor fericiti” recomandate de tine; daca mai sint carti de genul astora, pls. sa-mi dai si mie titlurile cartilor si autorii si-i pun pe-ai mei sa se execute, sa nu scap nimic.
Ce noutati mai ai despre Dara-ti?

Hai sa va spun de Rachelina mea; bate din palme “bravo” de cate ori face ceva de care este mandra, face cu manuta “bye-bye” da din cap a negatie ( ca Ana a lui Ripley) cand ii spun “nu-nu “ isi ascunde fata cu un pledut si asteapta sa intrebi “unde-i Rachel??” apoi isi da pledutul jos si rade, bucuroasa ca ai “gasit-o” .
In ciuda faptului ca nici macar nu se taraste si cand incearca sa stea in patru labe ii cade fundul in jos de greu ce este ( mostenire de familie ) este receptiva la tot ce-i nou. Ii place sa fie ajutata sa mearga cat mai mult pe jos.
Ieri i-am dat prima data lapte de vaca ( gras, pasteurizat, care se recomanda pe-aici) Dr. mi-a spus ca pot incepe de la 8 luni, initial am vrut sa astept pina la un an, dar cum Rachel papa zilnic legume, fructe, prod. lactate si carne ,mi-am spus ca este ok. Nici macar nu a observat diferenta! A baut sticluta si parca i-a placut mai mult decat formula! Kaki a fost putin mai moale decat de obicei si cu un miros de iti venea sa-ti pui masca de gaze . O sa mai incerc sa-i dau si astazi. Vreau sa-i dau dimineata si seara formula si in cursul zilei lapte de vaca + solide.

Eu m-am pututrosit cu gatitul: iau piept de pui proaspat, il fierb bine, il tai si il pun in pachetele mici in congelator, de unde scot zilnic, fierb legume si gata papi de la pranz, ca aia ia cel mai mult timp .

Mai, Monet, Anamari, Simina dau din ce ce mai rar pe-aici, Meemsilica a inceput si ea serviciul, Patricia este busy, am cam rams eu cu Bic pe-aici din schimbul doi. Of! Mai era si Doinna , nici ea nu a mai scris de ceva timp.

-cei si o zi frumoasa!

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Salut, iar o sa ma dau la ... mare cateva zile asa ca va zic rpd ca primele 27 de poze din albumul intalneala tineretului sunt ale mele.

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Pai Ilenutza draga, atuncea la tine trebe sa vin cu ploconul si rugamintea sa-mi trimiti si mie pe mail pozele in care apare fii-mea....pleeeeeeeeeeease!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

se face dar dupa ce vin.daca ai timp trimite-mi-le si mie pe alea cu Vic si cea cu carucioare multe, pls

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Si noi pe aici sa va uram weekend placut! Ca in seara asta plecam in Franta si ne intoarcem duminica!
Vroiam doar sa va zic ca mi-au placut la nebunie pozele de la intalnirea din Buc - pe fetel din Iasi nu am reusit inca sa le vizionez- mi-au placut in special codita Sararicii ( ce zicea mami mai deunazi ca nu are par ) si papuceii de star trek ai marinarasului poet...

La multi ani Mariucilor si Marinilor care se sarbatoresc.

Si o isprava de azi de-a missei: era sub nasul meu, incerca sa se catere pe ceva si cade rau de tot, se loveste de bara de fier de la pat, exact in mijlocul fruntii, de are acuma un semn a la Gorbaciov :)), zau, o pata ovala....Si taman azi mergem la soacra, ce lectie de atentie mi-o tine!
Va las, ca mi-a ajuns missa in baie, zau a traversat toate sufrageria, bucataria, mi-a imprastiat prin casa cumparaturile, si valiza pe care cu greu ma mobilizez sa o fac, a dat o raita prin cosul de gunoi si acuma a ajuns la prosoapele din baie... si daca trece si de baie da de scarile din hol si de asta mi cel mai frica...
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Oki-doki, Ilenutza! Bon voyage si sedere placuta. Iar daca e in scopul de data trecuta, spor la treaba!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput