Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 26
cristinamh spune:
era mai practic daca pozele erau puse in albume cam asa.... "intalnire tineretului... noki"... asa stiai al cui e albumul, si de la cine sa ceri
btw, io de azi dimineata ma uit la poze
...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
tania-z spune:
una din cele mai haioase poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/noki_lara/detail?.dir=803fre2&.dnm=18e9re2.jpg&.src=ph
pacat ca nu e mai mare
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
Noki_Lara spune:
Da, asta era runda a doua de somnic, dupa ce am strans paturile si am plecat.
OBSERVATIA LUI ADILA: cica: ia uite, toti plozii dorm cu capul pe aceeasi parte!

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI MARIA/ MARIAN ... bebici, mamici, tatici!

Sa ne traiti si sa fiti fericiti!
Silvia, multa, multa sanatate puiului!!!
Mai fetelor, frumoase tare pozele de la intalnire! Si ce copii frumosi ... absolut toti
si ce mari sunt
! Iar voi, mamicile, aratati foooarte bine toate - sunteti niste silfidutze
Anda, Noki, Dienutza, Lavi, Madau, Feli ... cele pe care le-am vazut in zoze deocamdata ! Pe Dordia, parca n-am vazut-o ... sau am vazut-o?
Camy & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
lordra spune:
Ina 
Cartea de care vb. "Greselile parintilor ii pot distruge pe copii" este scrisa de Laura Schlessinger, o non-feminista invershunata. Ea insista asupra faptului ca in primii ani de viatza, mamele n-ar trebui sa-si reia jobul (mai ales cele care au din ce trai) si ca ar trebui sa aiba doar grija de copii, fiindca aceasta perioada este hotarātoare in evolutzia ulterioara a copilului.
Nu e prima oara cand citesc asta, asta ca io, una, mi-am schimbat planurile de viitor. O sa renuntz la jobul actual si ma voi reapuca de prima mea dragoste, pianul, incercānd astfel sa castig un banutz stand acasa, langa cea care are atata nevoie de mine (sper sa prinda orele particulare de pian si cursurile de muzica pt. micutzi pe care am de gand sa le initziez).
Te felicit pt. decizia de a-ti da demisia si a-ti consacra intreg timpul Rachelinei. Ai sa vezi ca merita sacrificiul asta din partea ta.
Lavi, ma bucur mult ca te simti implinita stand acasa cu fetitzele tale. Si eu simt acelashi lucru (chiar daca, uneori, rutina asta imi mai produce si ceva nervishori). Si eu privesc ca pe o mare provocare creshterea si educarea unui copil. Am invatzat multe chestii noi si ma simt excelent in postura de mama. Dara-mi are mult prea mare nevoie de mine ca sa ma gandesc, acum, ca sacrific niste ani stānd acasa. In fond, perioada asta nu se va mai reintoarce, pe cand un job il potzi avea oricānd.
Nu-s de acord cu bonele (sper sa nu se simta vreo mama lezata), iar de cresha nici nu mai discut. Eu cred ca sunt singura in masura sa-mi cresc copilul asha cum doresc, asha incat savurez perioada asta in care sunt platita de la stat si fac planuri pt. surse financiare viitoare, cand statul nu ma va mai plati iar copilul meu va avea acceashi nevoie de mine ca si acum.
O sa-mi duc copilul la gradinitza, dupa 3-4 ani incolo, insa la program scurt (ii ajung 3-4 ore de socializare. In restul timpului are nevoie de mama ei).
Gata, ca m-am intins prea mult.
P.S. In legatura cu wrapu': l-am purtat si-l mai port inca, insa mult mai rar fiindca Dara nu prea mai sta legata. In plus, am avut parte de o blocare a piciorului fo' 4 zile si nu mi-a mai trebuit. Efortul prelungit si-a spus cuvantul. Oricum, Dara-mi a inceput sa mai stea si in carutz, asha incat ma scuteshte pe mine de un efort in plus. Va 
P.P.S. Meseriashe tare pozele de la intalnire. Suntetzi frumoase cu toate iar copilashii is mortali
dordia2000 spune:
Sunt si eu prim poze. Dar asa "micutza sunt" incat nici nu ma observ. Eu sunt o Tipa "bine" ....dezvoltata cu o camasa/bluza colorata viu si cu pantaloni maro.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Am uitat: 

pt toate Mariile si derivatele!!! va pupam!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Noki_Lara spune:
Sa va mai zic ultima isprava a lui fii-mea: aseara dupa intalneala am fost la mama in parc si acolo a bunghit una bucata bicicleta a unui alt copilash. Pana sa ma dezmeticesc, hop pe ea! Si nici ca a mai fost chip s-o mai dau jos decat dupa juma' de ora si cu urlete de am speriat tot parcul....
Parca se nascuse pe bicicleta, nene: Dovada
Si-a pus mainile imediat unde le era locul pe ghidon, cu picioarele se intindea dupa pedale - dar nu ajungea, asa ca degeaba, pozitie atletica si fudula din cale afara ea vroia s-o plimb si facea brrrr-brrr cu subinteles...asa...ca motorasul.
Dar partea proasta e ca intr-adevar, MARE ADEVAR ai grait, Lavi, tare ne-fiabila mi s-a parut. era marca Babycare, dar abia puteam s-o imping de la spate de maner, naspa rau de tot.
Cred ca zicem pas! la ala cu maner si o sa-i iau in primavara direct de-aia de 2 ani, cu care sa mearga singura. sa vedem daca o sa ma lase.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
Gandacel spune:
LA MULTI ANI CELOR CE-SI SARBATORESC ASTAZI ZIUA DE NUME!!!
Si eu ma uit de dimineata la poze si nu incetez sa ma minunez de mai multe lucruri: ce frumoase sunteti alaturi de copiii vostri si cat de prietenosi au fost toti piticii. Nemaipomenit cum au stat ei unii langa altii si s-au jucat de parca erau la gradinita, nu niste copilasi de 9-10 luni! Imi pare rau ca n-am venit, dar chiar este exagerat de departe. Nu puteam sa schimb 3 metrouri si cu copil si bagaje mari dupa mine! Chiar sunt curioasa cum se manifesta Bogdan intre atata copilaret! Ca n-am mai fost asa... Noi suntem de obicei trei aici, in cartier, insa fiecare e cu treaba lui!
Roxisialexia, mi se pare ca voi ati luat cel mai distractiv premiu! Cel putin ce scrie pe diploma, dupa "cel mai bataus bebe": "Mami si tati sunt rugati sa primeasca felicitarile noastre pentru ingrijirea, educatia si atentia deosebita de care se bucura copilul"!!! ![]()
![]()
![]()
Mai, chiar 10 ani aveti de gand sa stati acasa cu copiii?! Nu zic acum ca nu e adevarat ca suntem singurele in masura sa ne crestem copiii exact asa cum ne dorim, insa ma gandesc ca daca ne indepartam putin de ideal nu o iesi cine stie ce copil de care sa nu fim mandre mai tarziu. Si sa stiti ca nu toata lumea isi poate gasi mai tarziu un job bun! Astea sunt teorii idealiste. In realitate nu e chiar asa... Depinde de ce job are fiecare acum.
Lorda, mi se pare minunat ce vrei tu sa faci, mai ales daca ai asemenea talent. Si e o adevarata placere.
Ina, cred ca tu stii cel mai bine daca ai luat decizia corecta, ca esti femeie cu capul pe umeri. Eu as incerca doar sa mai trag putin de timp cu jobul, nu sa renunt complet la el, daca zici ca-i asa de bun. Mai ales daca vrei si bebe2, gandeste-te ca tot va trebui sa ai un ajutor o vreme... Eu clar voi angaja pe cineva cat de curand.
Acestea fiind zise, am o mare durere in suflet si, chiar daca imi e rusine, o sa v-o zic: Bogdan se uita cu frica la mine de doua-trei zile. Face foarte urat, are niste iesiri de "personalitate" destul de exagerate. Asa ca m-am apucat sa-l imit. Si cand fac ca el, se sperie, se opreste si se uita cu frica la mine. BIne, nu fac asa mereu, dar am facut-o de vreo 3-4 ori. Iar ieri si azi tot a bagat mana toata in castronul cu mancare si o scoate apoi plina ochi si da totul pe jos! Apoi daca vede ca nu-l mai las, incearca sa rastoarne tot castronul. Si fara sa vreau tip cand face asta. O face pe neasteptate si ma sperii si eu, asa ca sar in sus si strig "vezi ce-ai facut?" ori "de ce faci asta?" "uite ce mizerie ai facut!" Si face niste crize atunci.... Nu il bag in seama, pana se uita la mine si se mira ca nu zic nimic. Se potoleste, iar cand ma apropii din nou de el sa-i dau sa manance, se uita tot cu frica! Oare gresesc? Ori e normal sa ii fie si teama, cand face tampenii? Nu am tipat deloc la el, nu l-am bruscat, nu-i fac nimic. Si totusi...
M-am lungit. Ideea este: e normal sa se uite cu frica la mine cand ma uit serios ori urat la el?
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
felicia74 spune:
Pune cineva cimbru la mancarea de cartofi? Iese buna sau am stricat pranzul?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)