Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 25
anda77 spune:
da, chiar, oare de ce-oi fi facut eu alta adresa, mai bine puneam toate pozele din toate aparatele intr-un folder in contul nostru nov_dec_2005. adika stiu de ce, m-am luat dupa roxisialexia![]()
mie mi-a luat mult timp sa le uploadez ca am conexiune de paleolitic, dar dk cineva are timp si pasiune sa transfere toate pozele de unde le-am pus eu catre folderul initiat de ilenutza in contul comun, adik "intalnire tineretului" si p-orma sa desfiinteze contul facut de mine, i-as fi recunoscatoare pe viata caci ar fi mult mai multa ordine si organizare. Repet, eu am conexiune dial-up, nu mai pot sa-mi pierd o zi facand asta.
contul meu de yahoo photos este: intalniredepeforum, parola este nichita, dk vreti vreuna dintre voi sa le transferati in contul comun...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dordia2000 spune:
'Salutare fetelor!!!
Madutza m-am intors cu niste shaorme....yamiii!Pacat ca ati stat asa putzin.
Silvia imi pare rau sa aud ca Stefan e bolnavior din nou dar....o sa se faca bine si atunci nu mai scapi pana nu ne intalnim in Ior. Poate mai organizam o intalnire in IOR desi...nu e prea indragit parcul asta. Dar....poate ,poate! Sanatate multa,multa de tot!
Addya,Anda si Madau vreau sa va multzumim (eu si fi'miu) pt minunatele diplome si pt ideea cu cadouri. Sper sa ne mai intalnim si sa mai organizam si concursurile ca...de' daca ma dusei dupa mancare eu nu prinsai mare lucru. Dar a fost frumos.
Addya minunata ideea ta cu porumbeii! Fi'miu nu a patzit nimic.
Sa va zic de ce zic ca fi'miu nu a patzit nimic: Addya a vazut niste porumbei si i-a venit ideea sa le dam frimituri de biscuitzi si sa punem copii pe jos intre porumbei. Asa ca eu aruncam biscuiti in jurul lo..iar porumbeii ii inconjurau. Partea haioasa a fost ca in timp ce Razvan alerga dupa porumbei fi'miu se saturase de biscuitzi. Ca mie imi mai scapau si bucatzele mai mari pe care le curatza fi'miu. Dar... asa facem anticorpi si important e ca el s-a simtzit bine si chiar fericit!
Acu' sa nu datzi cu rosii....
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by anda77
da, chiar, oare de ce-oi fi facut eu alta adresa, mai bine puneam toate pozele din toate aparatele intr-un folder in contul nostru nov_dec_2005. adika stiu de ce, m-am luat dupa roxisialexia
mie mi-a luat mult timp sa le uploadez ca am conexiune de paleolitic, dar dk cineva are timp si pasiune sa transfere toate pozele de unde le-am pus eu catre folderul initiat de ilenutza in contul comun, adik "intalnire tineretului" si p-orma sa desfiinteze contul facut de mine, i-as fi recunoscatoare pe viata caci ar fi mult mai multa ordine si organizare. Repet, eu am conexiune dial-up, nu mai pot sa-mi pierd o zi facand asta.
contul meu de yahoo photos este: intalniredepeforum, parola este nichita, dk vreti vreuna dintre voi sa le transferati in contul comun...
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Ma bag eu, ca tot am copilul in sat!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
anda77 spune:
uraaa ca face feli curatenie!!! da, am terminat. sunt putin dezamagita ca n-am prins toti bebeii in actiune, sunt unii care nu apar deloc in pozele mele, data viitoare le fac la toti, ieri m-am "concentrat" pe sarah caci se tot arata noki extaziata de aparatul meu, asa ca am pozat-o pe ea mai mult ca sa-i trmit pozele...
mami de poet(09.12.2005)
joy04 spune:
uite cam asa aratam noi ieri ...... de fapt bb-ii nostri
in tmp ce eu puneam link-ul aici, vladutu' lui mama varsa..... punga de 9 kg de dero in baie.
cam asa fac cu el cand nu-i convine ce-i zic eu..dar ei cand vor intelege si vor respecta sensul cuvantului : NU ???????
adica cand le spunem noi NU, ca ei noua...ne spun de pe acuma in diferite feluri
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by anda77
uraaa ca face feli curatenie!!! da, am terminat. sunt putin dezamagita ca n-am prins toti bebeii in actiune, sunt unii care nu apar deloc in pozele mele, data viitoare le fac la toti, ieri m-am "concentrat" pe sarah caci se tot arata noki extaziata de aparatul meu, asa ca am pozat-o pe ea mai mult ca sa-i trmit pozele...
mami de poet(09.12.2005)
Si eu am terminat. Sunt 43 de poze.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Mneatza si de la noi!
Ma chinui s aincarc si io pozele in contul meu, la albunul TINERETULUI o sa fie, dau link cand se gata de incarcat.
Sunt cam full cu programul, am luat-o de dim, cu dus broasca la doctor - precizare: broasca testoasa, nu copilul denumit broasca
- apoi piatza, apoi papa de dim, urmeaza papa de pranz...eheheh full time jog, statul ast acasa, nu gluma!![]()
Anda- sunt si la mine poze cu poetul frumosase. ti le trimit pe mail,ca sa le primesti in versiunea nearhivata de Yahoo. Cu pozele mele cred ca cel mai simplu e sa mi le pui pe un CD, iti aduc io altul in schimb si trec io in week-end sa il iau. Pleeease.![]()

Lavi- tie iti trimit pozele cu Nati pe mail.
Am citi cam pe diagonala, recunosc.
Despre intalneala: mie mi-a placut mult de tot. Sper sa reeditam si alte dati.
Noi am luat diploma "cel mai misunator bebe". Normal, nu?![]()
Am luat un kil de ieri pana azi, datorita: saormei pe care m-am incapatanat s-o pap TOATA si am reusit, normal; apoi prajiturii de la ora 18, de la mama din parc
, apoi "cinei" de la ora 23 cu crenwusti si usturoi, de cand a venit Adila acasa!!!
Asa-mi trebe1 daca bag in mine ca sparta!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
tania-z spune:
LA MULTI ANI MARIILOR si celor doua Mariuci mici si frumoase de la Iesi! 
Nu ma mai satur de poze, tare faine sunt si diplomele mi se par foarte potrivite (cel putin la Sarah, m-am gandit din prima ca asa o diploma i-as fi dat si eu)! ANDA, tu ai, intr-adevar, talent la pozat. te pasioneaza fotografia?
Mi-a placut de Ilincutza cu dormea in carutz, o durea fix in pedala!
Tare!
M-am distrat si cu postarea ANDEI cu Nichitutzul-slefuitor-de-roti. pai si poet si minitehnicus??!!
Noi suntem azi mai veseli ca ne merge mai bine, am facut de dimineatza primul kk inchegat
si a acceptat la ora 10 banane cu mas ras. Asta dupa ce ieri a papat din borcan orez cu morcovi si vitel. Sper sa recuperam cat mai repede, ca ieri cantarul ne-a indicat o pierdere de 200g - nu-i grav, numai sa se opreasca aici. Multumim celor care au intrebat de noi 
Joy ai fost TOTALA cu motivul lipsei curei de slabire, la asta nu mai gandisem. Si pe mine ma streseaza burtica ramasa
Silviuc, sanatate multa Stefanelului, eu sper sa fi fost numai o alergie. Saracul de el, prin cate tb sa treaca!
Ina se vede pe postare ca esti mai in forma. Mai da-ne detalii despre Rachelina!
Alinush m-ai descris fix pe mine cu chestia cu lenea: exact la fel, cand adoarme pitiku ma pocneste lenea in moalele capului si vreau si eu sa ma relaxez chiar atunci, nu mai am chef de nimic.
Ca si misa ta, Stefanutzul a descoperit ieri ca poate, daca se intinde din tarc, sa deschida sertarul cu haine si asa m-am trezis ca mi le arunca pe toate pe jos (hainutele lui calcate
!) cu o viteza demna de formula1! pana sa apuc sa mai zic ceva, era gol sertarul si el fericit peste poate!
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
Noki_Lara spune:
Gata, s-au incarcat pozele.
POZE INTALNEALA TINERETULUI
Io am preferat sa le pun la mine in album. Motivul: cine isi vede poza si vrea sa o ceara mi-o cere direct mie si i-o trimit. In contul comun daca sunt la gramada nu se stie din ce aparat sunt si e mai complicat.
Adica se poate afla din ce aparat sunt facute dar se complica treaba. Asa mi s-a parut mai simpu.
Edit: sa ne traisca toate mamicile si toti bebelacii cu numele de sfant MARIA si derivate!

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Vedetzi, exact cum va spuneam....
Cine este cu aparatul CANON care afseaza pozele numerotate cu 144...., in contul comun?????????
Ca are niste poze misto cu fii-mea si pleeease sa se desconspire si sa mi le trimita si mie pe mail.

Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah