Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Acces direct la pozele andei:

http://new.photos.yahoo.com/intalniredepeforum/photo/294928803054916490/0

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

merci, feli! io-s handicapata rau la tehnica web. dk ai chef, zi-mi cum ai facut, sa stiu pe viitor

de-abia astept sa termin cu upload-ul asta, sa ma duc si eu la pozele celorlalte fete sa le vad si sa-mi "iau" ce-mi apartine, adik unde apare poetul

mey, cand m-am intors m-a intrebat toata familia , inclusiv bona, cum a socializat nichita, ca asta era scopul intalnirii, socializarea bebilor. Le-am zis ca de socializat, am socializat eu, ca piticul neam! sa va zic ce facea, pt. fetele care n-au fost la intalnire: noi am pus toate paturile lipite una de alta si toti bebeii si jucariile lor pe paturi, iar carucioarele inconjurau masa de paturi. l-am descarcat pe poet pe paturi, cu ceilalti copii, a amusinat ceva timp ca pisica, plimbandu-se pe la ceilalti copii, curios cu ce se joaca aia, dupa care s-a "retras" la carucioare si retul timpului (cand nu manca sau nu dormea) a sters toate rotile. degeaba il mai stergeam pe maini, cand termina cu un carucior, trecea la urmatorul Rotile sunt pasiunea lui...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Fete frumoase de la Ieshi

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buna dimineata!!!!

Am vazut si eu pozele....suuuppeerrr frumoase!!!!

Am vrut sa intru ieri sa va spun impresii, insa nasi-miu a facut o boacana, adica a lovit masina, destul de nasol ca a trebuit urcata pe platforma (avea o roata rupta) si am ramas eu cu Marius la fatza locului sa facem constatari la Politie, service, etc. Am ajuns acasa pe la 2 noaptea. Uff, numai belele!

Deci, intalneala a fost super, pacat ca unele fete au trebuit sa plece repejor si n-am apucat sa facem concursuri, insa s-au decernat diplome, s-au impartit cadouri, ne-am simtit foarte bine.

Asa cum zicea si ANDA, ma bucur tare ca v-am cunoscut si live, sunteti la fel de sufletiste si haioase, asa cum v-am cunoscut aici pe DC.

Poate data viitoare reusim sa ne strangem mai multe, eu tare as vrea sa reeditam.

Anda si tie ptr ideea cu diplomele, deci io zic ca tre sa impartim meritele la 3. Corect asa e. Iar partea cea mai grea a facut-o ADDYA, ea a fost cu desnele, etc, ca doar se pricepe.

Dordia si Feli voua o mie de ptr shaorma. Ne-ati salvat de la inanitie (cum zicea cineva ieri)

Madutza tare serios ginere am!!!

Silvia sanatate multa piticului!

Roxisialexia tare frumusica tiza avem, dar cam violenta soro....glumesc desigur

Lavi si eu am vazut cateva greseli in "Mami", uite de ex odata spun ca bb-luisii ar trebui sa consume carne in fiecare zi, apoi peste cateva pagini tot ei vin si spun..oul trebuie dat in ziua in care nu papa carne, care o fi aia? Si ar mai fi, cred ca problema rezida din faptul ca au luat mai multe articole separate si le-au pus la gramada fara sa mai verifice ce scrie in fiecare. Oricum avem incredere ca ne mai cand mai gresim cate ceva.

Uite si pozele de la Anda

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by anda77

merci, feli! io-s handicapata rau la tehnica web. dk ai chef, zi-mi cum ai facut, sa stiu pe viitor

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Am pus linkul de la prima poza.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

wow! ma prinse 3 dimineata citind din urma...

eu am fost mult mai bine saptamina aceasta, multumesc fetelor pentru urari si griji

frumosi bebelusi! felicitari ptr.intalnire.
tare as fi vrut sa fim si noi...
Mai, ginere-meu a cam fost inconjurat de fete frumoase pe-acolo, tare mi-este ca-l pierd de musteriu!

Anda-cuscra, ma bucur ca vacuta il consoleaza si linisteste pe ginere-meu.
Taniuta bine ati venit din co!
LORDRA!!! ce ma bucur ca ai aparut! le-am spus alor mei sa-mi trimita cartea recomandata de tine, aia cu greselile parintilor in educarea copiilor, de abia astept s-o primesc.
Bicule, unde ai postat intrebarea cu organizarea timpului, ma intereseaza si pe mine? si eu sint mereu restanta

Fetelor, la fix au venit postarile voastre vis-a-vis de serviciu;
i-am trimis mail sefului meu i-am spus ca vreau sa stam de vorba ref. la intoarcerea mea la serviciu si el mi-a raspuns ca spera sa nu-mi fi schimbat planurile de a ma intoarce. Eu vreau sa-mi dau demisia. Am un job extraordinar de bun din toate punctele de vedere, dar Rachel este prioritatea mea.
Este adevarat, mi-ar prinde bine o iesire afara, un program strict, am nevoie de o structura , dar o sa lupt sa mi le fac singura acasa ( programul, adica...nu sa dorm pina la 10 ). Adevarul este ca si financiar o ducem binisor deci nu sint nici fortata de imprejurari sa ma duc.
Am reusit sa revin cat de cat la vechiul meu program matinal, ma trezesc la ora 7, sper sa ajung macar la un 6:30.

Alinus, Lavi, Ripley, Noki

Lavi eu tot mai am musculite
Joy, deci Vladutu si-a revenit!

Dordia tu esti mai bine? Hai, ca daca ne-am revenit noi poate-si revine si Ripleyutza

Feli!!!! te asteptam curand! Edit: acum vazui ca aparusi!

Silvia insanatosire puiutului!

vroiam sa mai scriu, dar sint la ora asta, dupa atitea ore de citit ca sa va prind din urma.

La Multi Ani Mariei_Alexia! si tuturor celorlalte Marioare!

va -cesc si sper sa mai intru maine ( pardon, astazi!)

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ioana, care esti tu si care-i pischi???

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ah, vazui si fetele de la "ieshi", frumoase foc amandoua!!! asteptam sa vedem sibiul si clujul cand se reunesc!!!

am reusit sa vad si pozele andei, si iar is . a fost decizie buna sa nu vin, la ce de masinute si chestii automate am zarit eu pe fundal!! pai s-ar fi tavalit andrei pe jos toata dupa-amiaza ca sa se dea in alea!
superbe pozele cu porumbei!!

ps. de ce nu le puneti tot in albumul comun?? sunt mai usor de accesat acolo de toata lumea...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

buna dimineata....

MARIE si....MARIOARA....si MARINE....SA FITI SANATOASE/SI, IUBITE/TI SI DORITE/TI SA TRAITI MULT SI BINE SI LA MULTI MULTI ANI.

mda, nu-mi vine a crede ca am plecat de la intalneala si voi ati mai stat atata....
poate cand o mai punem de intalneala si o fi in alta parte, ma incumet si eu la drum.

acum incarc pozele.

MULTAM FETELOR PENTRU DIPLOME ADDYA, MADAU SI ANDA , SUNT SUPERBE

mai sa va zic ca a dormit ieri vladut pana am ajuns acasa, exact in fata blocului s-a trezit!!!! adica 1 ora, ca atat am facut pana acasa.
si apoi nu a vrut sa se mai culce, asa ca la 19.30 a cazut lat, nici macar nu a baut tot lapticul.
si a dormit pana la 6.00 azi dimineata.

aseara a fost o mica eclipsa de Luna.

SILVIA....vai de Stefanut saracutu'.
-ici multi si sanatate.

INA...da, vladutu' e mai bine, chiar mananca de stinge acum, dar predominant lapte.

TANIA...bolnaviorul tau mic ce face? este mai bine?

IOANA, se intalnira MARIILE de IESHI, nu? bravo si voua si sa va traiasca domnisoricele.
dar mie nu-mi "place" ca voi sunteti mamici trase prin inel si eu am ramas cu o burtoaieeee...
nici nu ma chinui sa o dau jos, ca sper sa vina surioare lui vladut si apoi o sa ma chinui sa slabesc.

mai mai stau pe aici pana incarca yahoo-ul asta

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

CRISTINA, CRED CA LA VOI PUNE SI IN CONTUL COMUN, dar este versiunea aia noua si nu am rabdare sa vad ce si cum .

de fapt, scrie acolo DRAG, dar doar atat trebuie facut???
pe contul meu de photos se pun "normal" pozele, adica cum stiu eu.

las ca ma destup cand am timp ce-i cu formatul asta nou....

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput