Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 23
silvia_d spune:
Ce frumos ca v-ati intalnit,acum ma uit la pozele date de roxi!
Eu nu am mai plecat la tzara,ca dupa vizita la urgente,la alexandrescu,au urmat alte multe vizite,cand la dr.pediatru,cand la matei bals,un de lui stefanel i s-a luat sange,pentru ca e banuit de rubeola-rujeola;da,fetelor,e plin de bubute,de jos pana sus,dupa ureki,ganglionii de la gat inflamati,etc...am simtti ca-nnebunesc zilele astea!
luni aflam rezultatul,daca a fost una din bolile astea,sau doar o alergie la Medoclav(AB dat pentru rosu-n gat!);cert este ca dupa ce i-am skimbat cu Klacid,bubutzele au inceput sa se duca!
SA vedeti urlete cand ii dadeam Ab,SAU PERITOLUL,sau anti-termicele...asha ca,repet,Doamne,buna e SANATATEA!!
anda77 spune:
silvia, sanatate multa sa aveti! bine, ca acum e spre rezolvate...lasa, ca data viitoare o sa puteti veni si voi si o sa fiti cei mai frumosi si sanatosi!
alinus, pai las-o pe amalia sa-ti mai aranjeze din genti in dulapuri ce ziceai ca n-ai apucat tu sa despachetezi, dk a devenit asa cercetatoare...:)
mi-am mai amintit de premii, dar tot nu mi-am amintit de toti bebelusii:
vlad al lui joy-cel mai cuminte bb (chiar a fost!)
luca-dienutza: nu mai stiu cum am intitulat premiul dar era despre faptul ca statea cel mai sigur pe el in picioare
eu m-am apucat sa descarc pozele facute cu ap. meu (ca nu pot sa zic ca de mine, caci a mai facut si noki cateva pt. mine) la adresa asta:
http://new.photos.yahoo.com/all_photos?abc=&change_count=2#page1
dar am descarcat doar jumatate pana acum, merge greu dial-up-ul asta...mai uitati-va si diseara la adresa ca o sa gasiti mai multepoze. acum mai fac si io o treaba, mai uploadez inca 2 foto...au iesit unele portrete de bebe destul de reusite, pt. mamicile care vor sa salveze...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:
La multi ani Mariucelor!
Cum se curata repede un cartof fiert:
http://www.youtube.com/watch?v=Nz4l8x0JX9E
Revin!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ioana_77 spune:
Na, am pierdut bunatate de mesaj 
La Multi ANi de Sf Maria, pt cei care sarbatoresc azi!!!
Frumoasa intalneala ati mai organizat, m-am uitat cu drag la poze!!!!
Ne-am intalnit si noi ieri cu Mihaela-pischi 2003 si Alex cea frumusica, in sfarsit!!!!!
Va pup deocamdata, revin mai tarziu!!!!!
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
ilenutza spune:
Buna dimineata!
am pus si eu pozele de la intalnire in contul comun de pe yahoo photos la albumul "intalneala tineretului"
pupici
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
roxisialexia spune:
Buna dimineata tuturor!
Eu ma simt tare razu azi, am facut o indigestie si ma doare stomacul rau de tot.
Multumim pentru urari, la fel si eu doresc tuturor Mariilor multa sanatate si La Multi Ani!
anda, nu se poate intra, albumul e privat.
Felicitari celor care au realizat diplomele, sunt foarte reusite!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
anda77 spune:
a-ha, am vazut cum trimite..nu stiu cum sa dau linkul asa ca intrati voi pe yahoo photos, id-ul este intalniredepeforum si parola este nichita si p-orma poate, cineva mai priceput, sa dea un link aici sa se poata accesa direct ca io nu ma pricep la d-astea, nu stiu cum sa-l fac.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:
Madutza pai n-am zis eu ca ne apuca seara pe acolo?
Iti dai seama, 7 shaorme
Plus ca acolo era deja coada cand am ajuns. Am stat in strada de m-am plictisit, insa partea buna e ca m-am bronzat mai ceva ca la mare. Aseara eram miss morcoveata![]()
Insa shaorma a meritat efortul, era imensa si buna. Jumatate am mancat eu, juma Doru si uite asa am rezolvat si cu masa de pranz a familiei
Roxi of, imi pare rau! Sa te faci bine curand
felicia74 spune:
Bai, dar ce activitate intensa asa de dimineata!
Ca tot se vorbea zilele trecute de n mesaje scrise de un om in timp scurt, eu una ma simt vizata. Asta e stilul meu.
In schimb trebuie sa recunosc, ca atunci cand vad un carnat de mesaj il citesc pe sarite, nu ca vreau, e ceva de la "cutiuta", pur si simplu nu am rabdare sa-l citesc tot. Asa mi-s eu mai repezita![]()