Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cred ca este foarte comod cu bebe in spate sau pe sold...eu nu pot sa experimentez wrapul asta, adik ar fi inutil sa ma zbat sa fac rost de unul deoarece nichita nu ar sta cuminte in el. nici in brate nu sta! se arunca in dreapta si-n stanga incontinuu, se suceste, da palme...nu exagerez, chiar incontinuu. si atunci ma gandesc ca l-ar enerva cumplit sa-l prind in wrap.. e relevant pentru experienta wrapului faptul ca se zbate in brate? va intreb pt. ca n-am in casa ceva sa semene a wrap ca sa pot sa incerc de una singura

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Am si eu o intrebare : ii pot da miere Biancai? Dr mi-a recomandat compoturi-ea nu vrea decat ceai baby drink-si e cam putin lichid doar 150ml pe zi, asa ca bagam compot.Durerea e ca am mai incercat compot si nu l-a vrut, de ce? Ea stie! Deci: ii pot da compot indulcit cu putina miere? Eu i-am dat neindulcit si nu sa apropiat de el , asa ca m-am gandit ca daca are putina miere poate vrea.

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Este aproape ora 1 noaptea si eu bantui pe forum , deh dependenta asta

Camelia

Acum sa va spun o faza tare , vb cu soacra azi si ce imi spune ca i-a iesit si un dinte sus , pe aceeiasi parte ca ala de jos si acum Daniel se amuza si scranceste din din.Va dati seama ca atrebuit sa plece la 200km de noi ca sa ii iasa dintii

Alina, ce mai face Amalia ???

Ina , sanatate multa si astept postarile tale ....

Ma duc sa ma culc ca maine (sau mai bine zis azi) trebuie sa ne trezim la ora 6

Intalnire placuta cu soare cald .

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Catuzta eu stiam ca miere nu ai voie pana la un an, dar nu sunt sigura asa ca nu pot sa iti rapund

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata fetele!!!

Azi o sa cam fie liniste pe aici..ca deh..o parte din guralive lipsesc. Dar lasa ca o sa compensam cu varf si indesat dupa, deci pregatiti-va de povestiri

Repejor ca mai am niste treaba inainte de a pleca la intalneala:

Ziua de ieri a continuat la fel de dezastruos

1. Miruna n-a papat nici masa de la ora 20, de iaurt cu fructe, a trebuit sa-i bag un bibe cu lapte
2. la baitza a reusit de a mancat nitel sampon, nu stiu cum a reusit de a apasat pe tub si...asta e, ea era foarte fericita..eu mai putin
3. cand am reusit sa o adorm in final, a apucat-o pe vecina de sus sa-si mute scaunele prin casa, deci s-a trezit si a trebuit s-o adorm din nou.
Slava Domnului ca a dormit toata noaptea, cu niscai fatzaieli spre dimineata, insa am aflat imediat si cauza..caci a facut kk cum s-a trezit deci probabil ca o rodea burtica.

Pana acum vad ca n-a facut nici o boacana, poate am si eu o zi linistita..sper

Catutza mierea e ok numai daca e pasteurizata, in felul asta sigur nu contine toxina aia nasoala. Deci uite-te pe borcanele si vezi.

Felicia sa-ti treaca supararea!

Gata ptr moment, fug la bucatarie, daca mai apare ceva..sunt pe aici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

'Neata tuturor!

Mamici si pitici, distractie placuta la intalnire!!!

Camy & Daria
Poze de la
Varsta Dariucai
Camy si Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza si de la noi!!!

Si eu am budinca lui Stefan la cupto si declar ca azi am fost o pt ca am facut si vinete si...budinca lui Stefan. Sper sa ii placa ca nu a mai mancat de mult si...sa nu se fi schimbat!

Al meu Flacau doarme si acuma siastept sa se trezeasca sa ii dau sa pape si sa ne pregatim de decolare. Abia astept sa ne intalnim!!!

Catutza eu i-am dat miere de pe la 4 luni. Nu sti ca am iscat ditamai polemica??? Eu i-am dat miere de la un unchi de la stup iar acuma am cumparat de pe la Sinaia de la aia care stau pe marginea drumului. Sor-mea care e din zina mi-a zis ca e f.buna mierea aia. Eu ii dau fara probleme ca faza cu toxina e pura teorie!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Bei, ce m-am mai distrat cu planurile voastre de intalneala.
Ca sa nu trageti acelasi cadou faceti asa: numerotati obiectele, faceti biletele cu numere si in momentul in care trageti si daca vedeti ca nr corespunde cu cel al cadoului vostru, il schimbati. Bineinteles, fara sa-l fi aratat celorlalti, daca vreti sa pastrati mistrul asupra provenientei obiectelor.

Madau, io cred ca se apropie dintii la voi, prea e greva de toate celea, sau sa fi fost luna plina de vina?

Io nu cred ca mai ajung la control de 9 luni cu Maria, ca deja a trecut o saptamana de cand trebuia sa mergem, ea se simte bine si mi-e cam lene sa merg, adica nu vad rostul. V-a zis ceva deosebit despre luna a zecea?

Alinush, poate pui si ceva poze recente cu Amalia, sa ne clatim si noi ochii cu frumuseti!!!

Intalneala placuta!!!!!! Asteptam poze si impresii!!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Da mai, Alinush, Ioana are dreptate ... mai pune si tu poze noi, sa vedem si noi frumusete de Amalia !!!

Camy & Daria
Dariuca
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna dimineata!
ne inscriem si noi in clubul celor ce dorm rau, de 2 zile tot timpul se trezeste pt tzitzi, abia astept sa treaca faza asta, sa revenim la un somn cu mici foieli, dar somn si pt mami!
fetelor, sa aveti o intalneala placuta, super de voi, cred ca si vremea va fi buna! vrem poze, sa va admiram!
va dorim tuturor sanatate si copii cat mai veseli si cuminti!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput