Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !
Mai fetelor trec printr-o depresie de numa ...
Ma simt asa de aiurea, si am o stare asa de "confuza" ! In mare parte regret tare mult ca am inceput munca ... Nu stiu ce sa fac, as vrea sa mai pot sta acasa cu puiul meu! Ma simt asa de obosita cand ajung acasa dupa-amiaza, ca nu mai am chef de facut nimik ...
Dintre mamicile "muncitoare" mai trece cineva prin ce trec eu, sau sunt doar deprimata !

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Cred ca fetele au inceput deja sa se "adune"!!!

Camy & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Cami, si eu trec deseori prin stari de deprimare din cauza faptului ca nu stau destul cu Ana, mai ales ca in 90% din zile (plus in weekend) duc si cu mine acasa de lucru, deci si mai putin timp pentru familia mea. Si ajung obosita la 5, fac un dush, beau o cafea si stau cu Ana, tati o scoate la plimbare cand poate, daca nu, iesim in curte, si realizez ca dc se culca la 9 si ceva, stau cu ea de fapt un 3-4 ore pe zi :(( Hai 5 dc pun si ora de dimineata dinainte de a pleca la birou. Si ma mai mir ca atunci cand vreau s-o culc si iesim din camera urla ca disperata mamaaaaaaa .... of. Dar in acelasi timp realizez ca nu am de ales, ca din munca noastra facem pentru ea tot ce facem, ca nu va dura la nesfarsit aceasta munca continua de uneori nu stiu dc e zi sau noapte. Si incerc cand sunt acasa si ea nu doarme sa-mi bag picioarele in orice altceva si sa stau cat mai mult cu ea, sa ma ocup de ea, sa pastrez si respect ritualurile cu baita, cititul, jucatul, statul in familie cat mai mult. Si cum sta inca cu mama mea, e ca si cum ar sta cu mine.... sa zicem :)
E o problema - cea cu mersul la birou mai devreme de 2 ani - care implica multa frustarea si multe sentimente de vinovatie, daca le lasi sa te copleseasca. Insa ia partea buna, bucura-te de fiecare clipa cu ea si va trece :) Azi sunt eu bine-dispusa, altfel nu era asa optimista :))

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Ripley, mesajul tau m-a facut sa ma simt mai bine! Iti multumesc!

Camy & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Nu-i de ce, Cami :)
Ca veni vba de mamici lucratoare.... MANDY!!!!! Ce mai faci, cum te descurci? Ce face Krisztian?

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Stef a papat un borcan intreg de oeste Nestle. prima oara cand i l-am dat sapt. trecuta n-a vrut. am mai avut unul si zic hai sa-ncerc...si a meritat. A halit tot!
Seara o sa-i fac budinca de vanilie.

raportam datele la 10 luni: 10.300 g, 82 cm

Suntem santosi...cu ceva pete pe fata, dar asta e din cauza ca e sensibil din fire ca e blond si are tenul albbbb( se freaca toata ziua de tot felul de chestii, ca umbla de-a busilea prin casa), ca mine si ca tat'su. Il mai ung zilnic cu Bepanthen ...o sa cumpar luna asta Advantan sa vedem cum merge.

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna !

Fee , Madu si Dordia multumesc mult de raspuns, o sa incerc sa il dau neandulcit, dar daca nu vrea ii voi pune putina miere.

Ripley , m-ai impresiona, ma gandesc cu groaza ca si eu va trebui sa incep munca,sper ca atunci i-mi va fi mai usor, dar nu cred, ca m-am obisnuit cu ea si asa ca va fi taare greu.

Nici Bianca nu mai mananca de cateva zile cum manca ea pana acum.Ieri nu a vrut nimic, decat lapte, , orice ii dau nu vrea. Sper sa-si revina ca dintele a dat.

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna fetelor.
VERONICA cum ii faci budinca de vanilie?
Intrebai la generale de papanasi.I-ai facut?
Patriciei i-au placut tare mult.

Si fata mea are tenul f alb. S-a lovit cap in cap cu fetita prietenei mele,i-a ramas o pata rosie care a persistat citeva ore in timp ce fetita cealalta nu a avut nimic.

Catutza cu zahar brun(nerafinat) ai incercat?

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Simona, i-am facut papanasi si ii plac.
Papanasii trebuie sa fie moi, nu?

Budinca de vanile o fac ca si pentru noi cu lapte milli de 3,5 grasime si zahar 1 lingura la 1/2 lapte...papa el si resstul noi bineinteles.

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Vad ca discutati pe aici de papanasi cu vanilie. Avem voie sa le dam arome copiilor? ca eu nu prea m-am incumetat pana acum nici la cine stie ce mirodenii, nici la arome, de genul vaniliei ori scortisoarei. Oare ce altceva "omeneste" mai putem sa le dam? Mie doctora nu mi-a dat voie inca nici branzica de vaci din comert ori smantana nefiarta sa-i dau! Vad ca voi le dati. In schimb mi-a dat voie sa-i dau de doua luni cremwursti si sunca, iar voi stiu ca v-ati mirat... Cred ca fiecare medic cu metodele lui!
I-as face orez sau gris cu lapte, dar cu lapte din ala adevarat. Ca daca e sa-i dau cu formula... nu cred ca-i mare diferenta fata de a-i da lapte cu cereale, nu?

Cu depresiile voastre... o fi de la astenia de toamna? Se scurteaza ziua... si asta se adauga la starea generala, desi nu ne dam poate seama. In rest, in privinta programului de munca si timpului petrecut cu copiii, as avea eu multe de zis, dar nu-si au locul aici! Eu de exemplu as avea nevoie de cateva ore departe de Bogdan, facand altceva. Echilibru e cuvantul de ordine, ca sa ne simtim bine cu deciziile pe care le luam! Am zile in care ma apuca plansul cand vad ca fac acelasi lucru zilnic: schimbat, dat sa manance (in conditii de care nu mai vreau sa amintesc), jucat, culcat (suportat zbierete de somn ori de nervi, ori de rasfat), plimbat cand de fapt as vrea sa dorm. As iesi si eu ca o femeie normala la serviciu, sa ma imbrac si eu ca un OM, sa arat bine (deja mi-ar schimba starea psihica, m-as simti din nou FEMEIE, nu numai de casa), sa interactionez cu colegii de serviciu, sa-mi mai iasa ceva ca lumea din minte, altceva decat teorii aplicate despre cum sa ne crestem copiii. Asa ca, vedeti ca fiecare are alt bai, alt motiv de suparare si depresie.
Sunt etape din viata noastra, vor trece, mai bine ne gandim la altceva si le acceptam asa cum sunt.

Uite, eu stau aici si scriu prostii, din cauza ca tocmai am studiat harta metroului, apoi RATB, apoi a strazilor pur-si-simplu, insa n-am cum sa ajung in Tineretului de nici o culoare!!! Daca puneau intalnirea pe Luna si tot aveam impresia ca-i mai aproape, desi tot inaccesibil. Si stau si ma gandesc cum stau fetele noastre pe paturi la iarba verde, cu copiii misunandu-le alaturi si razand de sa le doara burta! Iar eu stau, ca in orice alta zi, cu Bogdan care tocmai se joaca cu un CD gol-golut, pe care l-a scos din tipla. Scuze. Revin mai tarziu.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput