Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 14
Madutza10 spune:
Anda ,esti haioasa foc
,nu conteaza ce gatesti si cum daca lui ii place ,eu am incercat tot ce se putea pentru virsta lui ca sa vad ce-i place mai mult ,daca nu ai idei ia-ti carte de bucate 0-3 ani ,eu ma mai inspir si de acolo dar in general am inventii proprii:)
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SEPTEMBRIE
anda77 spune:
unde gasesc carte de bucate 0-3 ani? vreau!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
Eu am luat-o din Plaza ,de jos ,nu mai stiu exact cum se numeste magazinul dar e imens ,ala cu jucarii ,electronice ,etc.
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SEPTEMBRIE
anda77 spune:
diverta?
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
Da ,nu-mi venea deloc in cap cum se numeste .
Pentru intilnire daca's acceptate si toalele ,am si eu citeva primite si nepuratate de Orlando ,pot sa le aduc ??
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SEPTEMBRIE
anda77 spune:
dar tb sa nu fie de beietel, sa fie unisex
mami de poet(09.12.2005)
Madutza10 spune:
La asta nu m-am gindit ,sint de baieti,deci tre' sa cumpar ceva azi ..
Am uitat sa va zic ca eu o sa stau pina la 14-14:30 ,ca vin cu o prietena ca sa ma ajute cu tero si ea intra la munca la 16:00 ,asa ca tre' sa o duc ...,poate data viitoare stau mai mult ,oricum important e ca va vaz :)
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SEPTEMBRIE
dordia2000 spune:
Mai fetelor eu credeam ca e vb de o jucarioara. Dar...nu-i bai!!! Ca eu tot jucarioara aduc.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
ela27oana spune:
fetelor,imi pare rau ,am promis ca ajung maine dar nu stiu sigur,am dat de un necaz,tati si-a fracturat mana stg aseara la fotbal,in principiu ar trebui sa vin,si o sa fac tot posibilul,cum nu am timp azi sa citesc rog fetele care vin sigur
sa-mi lase pe messenger nr lor de tel,ca sa va sun sa stiu unde sunteti,multumesc
Ela si Oana-Daria
Madutza10 spune:
Sunt super fericita ,a mincat fi'miu inventia mea cu mare pofta ,acu' sper sa nu-i faca rau dar nu prea vad ce ca ulei n-am pus ,sare foarte putina ,in rest legume la greu pui si orez ,a iesit cu gust de ardei umfluti ,i-am pus si putin iaurt ...
Eu ma duc pe la cumparaturi ,iau si niscai jucarioare pentru maine ,va pup !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SEPTEMBRIE