Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya spune:

heheh vad k sunt singuru membru al clubului cucuielor..fi-miu are un ochi vanat, te rog andada-ne de pe aku diploma de "Cel mai frumos ochi vanat". Il tratez cu gheata shi respect, pana maine sper sa se mai dezumfle...
shi aku intrebarea de gaga copil filozof:
Da' noi, doamnelor, nu gustam nimik? fiecare cu ce vine la sacosa? ?? O BRRC (bere rece, pt cine nu stie ), un fursecut, pateut, nimic?? Oricum eu sunt la cura, da' parca-parca....

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Multumesc tuturor de raspunsuri

Anda, imi place de tine cu cata tarie ma sustii, pe cand pielea proprie... s-a cam parlit! Nu puteai sa faci o reclamatie sefului vacilor respective, trebuie neaparat in instanta rezolvata faza? Sau era si respectivul prea bou ??

Dordia, poate toata colica a fost din cauza unui banal otet, sau poate erau legumele din conserva, cum am mai simtit ca se intampla la restaurant...

Mai, nici eu nu gatesc nu-stiu-ce pentru pitic, vorba ceea: daca tot le blenduiesc, ce sens are?? Eu fac eterna mea fiertura cu de toate (am mai tot aduagat legume pe parcurs), pe care le blenduiesc in cantitati variabile in fiecare portie - una mai mult dovlecel, alta mai multa conopida, una de legume din supa de combinat cu carnea de vita... Imi ies cam 4 portii odata - una de consum imediat si 3 borcanase la congelator . Chiar ma gandeam: voi gatiti atata de nevoie (=ca sa manance mai bine), sau ca diversificare ??
La un moment dat as vrea sa trec si eu spre feluri de mancare mai bine definite, dar ma gandesc ca daca le mananca asa e mai bine, are parte de toate legumele in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Pt premii, propun sa facem atatea biletele cate jucarii, si sa-si aleaga fiecare cate un biletel. La biletele, preferintele nu cred sa coincida, pe cand daca am pune gramada de jucarii si fiecare sa-si aleaga, sigur se vor gasi 2 sa vrea aceeasi jucarie.

Poate plecam acasa cu ce am venit!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

anda, am trims in contul comun o carticica.Trage un ochi poate gasesti ceva interesant.Cat despre gateala, idem si eu sunt certata rau cu arta gatitului, insa toate au un inceput.

Cunoaste cineva ce trebuie cumparat pentru ruperea turtei? Adica ce obligatii are nasa? Eu m-am gandit sa aiba loc odata cu aniversarea de un an si ma pregatesc din timp.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

maria-alexia hai sa ma incumet eu la faza cu gatitul. Gatesc pt ca:
1. Fi-miu nu a citit cartea lui Capraru in care zice ca BB prefera uniformitatea. NUUUUU, el se plictiseste de o mancare, e pofticios si ii plac chestiile noi.
2. Incerc ca treptat-treptat sa il invat cu mancaruri mai bine definite, gen sote de mazare, bors de perisoare etc, asa incat la 1 an sa gatesc la gramada noi-el, uramand sa ii dau deoparte lui o portie-doua shi in mancarea noastra sa pun restul :piper, vegeta etc. deja avem cateva feluri la care procedez asa:supa de galusti, ciorba de pui..nu mai stau sa le insir.

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vaz ca vb de gatit, io azi am gatit pilaf cu legume ptr toata lumea, piticei i-am scos separat, apoi am adaugat un pic de delikat ptr noi si nitel patrunjel. Ea bineinteles ca nu a mancat , noroc ca aveam una bucata Fagaras si a mancat jumatate din ea.

Sa va mai povestesc: azi la noi se pare ca e una din zilele alea in care iti vine sa te dai cu capul de toti peretii.
1. Miruna nu a dormit toata noaptea dupa cum v-am povestit, decat in reprize de cate o ora
2. Inainte sa iesim pe usa, a prin bibe cu suc si l-a turnat pe tot pe ea, bineninteles ca a trebuit sa ne intoarcem sa o schimb
3. afara a marait intr-una rupta de oboseala...n-a vrut sa doarma bineinteles
4. de mancat la pranz..n-a mancat
5. acum 5 min dupa ce o spalasem, aranjasem dupa masa, tocmai ce a facut kk ( a treia oara pe ziua de azi) si s-a manjit din cap in picioare, inclusiv bluzita, cearceaful, tot.
oare ce-o mai urma?????????????
Concluzie...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Nici al meu baiat cuminte de felul lui nu mai e asa cumintzel. Azi nu a vrut sa doarma. si nici nu prea mai vrea sa doarma singurel in patutzul lui cum obisnuia. Dar....il dam noi pe brazda! acum misuna si se ridica pe tot ce poate...si a invatzar sa se dea jos din pat aruncandu-si picioarele jos si lasandu-se usor pe fund. Sper sa nu uite si sa se arunce in cap data viitoare!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Madau ,nu sinteti singurii cu ,,probleme'' ,al meu s-a trezit azi noapte la 3:00 urlind ,nu a vrut sa mai adoarma cu nici un chip ,nici cu ceai ,suzy ,nika ,l-am luat linga noi in pat dar nici atunci nu a adormit ,atipea cite 10-15 min dupa care incepea din nou sa plinga si tot asa pina la 7:00 cind nu a mai adormit deloc .Pe la 11:00 era rupt de somn dar a dormit decit 40 min ,la 13:00 inca o juma' de ora si de atunci alerg continuu dupa el ,de mincat a mincat dar nu prea mult ,de vreo 3 sapt . maninca foarte putin ,noroc ca nu a slabit iar ..cred ca au o perioada mai nasoala ,cauza nu mi-o explic ,dadeam vina pe dinti dar vaz ca nu mai ies ...
Sa nu uit, maine vin si cu Ilenutza ,am vb mai devreme cu ea...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

- Am niste pantaloni de trening pe care-l port prin casa care are niste siretuiri jos. Ei, Stefan ma tot trage de ele, si sa bage in gura chestiile alea. E asa de haios....sau mai e ceva: papucii de casa: ca sunt ai mei sau a lui tat'su sunt buni de studiat, dar eu ii ascund ca ii baga in gura narodul.
Roade patutul lui de lemn, adica roade marginea. Asa arata ca ros de iepuri.Studiaza toate revistele din casa, tot ce apuca.

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda da' fieru' de calcat trebuie sa fie musai tip statie orbitala

quote:

Mai fetelor...eu...neinfricata in d-ale copiilor si usor inconstienta cum ma stitzi.

esti draguta, Dordia!

anda cred ca tu gatesti ca mine si ca Silvia: n chestii puse la fiert si apoi maruntite. Eu recunosc ca fac supa separat si felul 2 separat. Sunt , nu?

Maduta trebuie sa fie 1 (un) cadou!. Nu fiecare sa aduca pt toti ceilalti bebei, ci pt unul!

Eu am o suzeta din latex Nuk, forma anatomica, in ambalajul original, nedesfacuta, are cineva nevoie? Ce-i drept pe ea scrie 0-6 luni... oricum cumpar ceva de la librarie, dar ma gandeam sa o aduc si pe aia daca foloseste cuiva.

madau zi!

Anda si zici ca n-ai timp si chef de-o ? Eu inca mai sper....

Mergi la inceput