CIRESE de mai-iunie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 28
Roxana Claudia spune:
Carmina
nu am avut luna de miere...cel putin nu departe de casa. In ceea ce priveste viata sexuala ne-am reluat-o fara probleme, e chiar mai bine ca inainte, iar in urma cu 1 sapt mi-am pus sterilet. Sa fiu sigura ca nu se intampla ceva in anul ce urmeaza...La anul sigur vrem un alt pitic dar pana atunci am nevoie sa ma refac...O sa pun si vreo 2-3 poze de la nunta in albumele mele..
In ceea ce-l priveste pe nazdravanul Catalin avea 7200 g la 3 lunisi 63 cm. Inca nu am inceput diversificarea, ma gandesc sa incep cu suculet pe la 4 luni..Noaptea se mai trezeste sa pape, dar asta e...Pana acum n-am avut nici o problema cu el asa ca totul decurge firesc si normal.
Sapt viitoare incepe BabyExpo asa ca poate ne strangem ceva mamici pe acolo.
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU MAMI SI BEBE
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by mai_iun2006
Eu nici nu mai zic de zgiriiat, nu trece ziua fara o noua zugraveala pe fata, cel mai des nasucu, nemaivorbind ca sia crapat gura in colturi de bagat degetele de la ambele miini o data acolo.Eu ii leg miinile noapte, ca se loveste cu ele si se trezeste, da copilu tre sa doarma bine, o sa incep sa o dezvat de fasa noaptea cite o leaca, da mai tirziu, sa ma acomodez si eu cu sculatu de dimineata fara nci o sansa de a te mai culca inapoi...

, trezitul de dimineata fara nici o sansa de mai adormi la loc imi este foarte cunoscut. Intr-adevar, noapte din cauza mainilor si mai recent a intorsului pe burta, a devenit cosmar pt. mine. noroc ca ei sunt facuti de catre natura atat de dragalasi...
[poze carminawww.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
Eu am scris ieri despre Baby Expo dar vad ca nici o mamaica nu s-a aratat dornica de mers la cumparaturi
. Eu vreau sa merg si pentru a retrai niste momente...ehe ehe...cand alergam dupa carutz, cu maner reversibil, dar sa fie si usor, dar sa aiba si aia si ailalta si daca se poate gratis
. Stiu ca am deliberat dupa 4 ore de plimbat prin babyexpo, spre disperarea sotzului
.
Astept poze cu Catalin la 7,300 kg. Al meu aseara l-am catarit si are doar 6,670 kg si cam 67 cm si are aproape 4 luni
.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Roxana Claudia spune:
Carmina mie imi este f usor sa ajung la Polivalenta asa ca hotaram inainte cu 1 zi cand si pe la ce ora sa ne vedem. Daca mai sunt si alte mamicute ar fi excelent. Nu stiu daca vreau sa cumpar ceva insa mie imi vin mereu idei la targuri dintr-astea...
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU MAMI SI BEBE
26octombrie spune:
ama, angelica, daryana, virgi,
multumim mumos pentru aprecieri, ne crescura sufletzelele! ama, cum ai vazut tu carutzul cel nou!!
e, intr-adevar, un vis. singura belea e ca trage dreapta, orice as face, da asta e, m-am obisnuit..
daryana, io intram la categoria mult da prost, lapte am avut garla, tot puneam surplusul la congelator. initial in biberoane din acelea ieftine, 3 ron, ulterior, cand am incetat sa mai sterilizez, adica pe la o luna si ceva, am inceput sa folosesc pungi de sandwichuri, din cele subtiri, pe care le legam la gura; works for me. cu magazinul de chinezarii e ceva mai complicat, e aruncat pe niste stradute prin colentina, insa putem merge impreuna, daca vrei, eu am de facut aprovizionarea. da-mi un pm cu nr de tel si aranjam, ok?
carmina, adevarat grait-ai!! diversificarea asta e "cate bordeie atatea obicee". io m-am hotarat, il urmez pe choy, si ca timp, adica peste 5 luni si ca ordine a alimentelor. virgi, te rog mult, daca mai afli amanunte, adica ce alte legume, chestii de-astea, baga si aici, la fanii choy!
gicutza, 
cu diversificarea sunt perfect de acord cu matale, ca e de common sense
cami, nitriti contin toate radacinoasele, adica morcov, sfecla, albitura, telina amo
roxana, bine ai revenit! cine te-a suparat, spune si dam na-na!! nu mai pune si tu la suflet, daca ne-am uita in gura tuturor am fi cu totii la liniste si iarba verde, cu pastilutze dimineata, la prinz si seara... stii tu, "cainii latra, caravana trece". felicitari pentru Catalin!
carmina, vreau si eu la babyexpo, mergeti si cu grase??! io chiar ca ma voi simti ca atunci, ca tot cam asa arat, doar ca nu mai misca burtica...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
virgi spune:
Claudia - ce dragut sa te avem iarasi printre noi. M-am gandit de cateva ori ca esti suparata pe noi, dar pentru faptul ca ni l-ai aratat pe Catalin, minunea ta cu ochi albastri, te iertam.
Catalin este superb. La cat e mami de frumoasa nici nu putea fi altfel.

si ramai alaturi de noi
daryana spune:
Carmina... si io si io la Baby Expo, alegem o zi, saptamana viitoare... abia astept
... Cat despre trezitul de dimineata, anuntati-ma si pr mine cum faceti ca eu mai devreme de 10 sunt mortaciune, iar eu vreau luna viitoare sa ma intorc la job
...
Pozici David
26octombrie spune:
decat sa editez mai bine mai scriu un mesaj: vorbeam de nitrati, nu de nitriti, din cate stiu eu nitritii apar dupa descompunerea nitratilor, in organism.
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
virgi spune:
Arabela - si care sunt firmele serioase care fac papa la borcanele??? Cand vin in tara am sa cumpar de curiozitate sa vad cum sunt la gust..sa le compar cu astea.
virgi spune:
Luana - m-ai facut sa rad 

Esti simpatica.
Gata..plecam la plimbare..ca a sosit si tati acasa.
Va urez o zi buna.