CIRESE de mai-iunie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 29
doroti_5 spune:
Cu trezitu e problema si la mine, ca tre sa ma trezesc la 6.00, daca inainte ma trezeam puneam fata la sin si nani mai departe si eu si ea, acum so terminat..., o hranesc, si dupa eu ma scol da ea doarme mai departe, seara cind ajung la culcare pe la 21 si ceva ea papa da eu deja nani, numai ca ea la mine asai invatata papa la 21 si ceva (dupa baita)doarme ce doarme si se trezeste dupa o noua portie de tita, iar adoarme si daca nui trecut de 23 se mai scoala o data sa pape, daca ii trecut, gata doarme pina dimineata, si eu tre sa ma trezesc sa o mut in patucul ei.... ce sai faci asai si mama sa fie si serviciu sa ai.Da dimineata iam zis satului ca Duminica sasi ee odrasla si sa mio aduca numai la papa si sa nu ma deranjeze pina la 12 ca eu am de gind sa recuperez somnul de pe parcursul saptaminii, mii rusine dar...
P.S. ma logasem cu mai_iun sa schim datele in listuta si am uitat sa ma disloghez...
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
iulyp spune:
Cer scuze ca n-am mai intrat ieri sa raspund dar am plecat sa o iau pe fetita de la crese apoi am ramas afara pana pe la 8 si cand am intrat in casa cu ambele galagii nu stiam ce sa fac mai intai.
Deci faza cu vigantolul mai auzisem si pe forumul bbilor de sept-oct 2004 unde am activat odata si am ignorat-o. Concluzia e ca eu acum trebuie sa ii dau fetitei mele de 2 ani cate o pic. de vigantol pana in aprilie pt. ca are urme de rahitism(respectiv rebordul costal putin iesit in afara). Asa ca nu ma mai risc.
Sa va mai spun ca si eu pana luni ii dadeam vigantol tot din sticluta care am primit-o la maternitate?
Asta e. Oricum fiecare face cum vrea. Eu am ignorat odata aceasta afirmatie. Acum nu mai am de gand sa fac aceeasi greseala.
Pupici si ne mai auzim
camelia.t spune:
Gabi25 pe unde esti? Te-ai mutat si nu ai inca net? E bine la casuta?
Mi-ar place si mie la Babyexpo dar....e cale luuuunga pana acolo. vreo 600 de km.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
amiss_zip spune:
Salutari mamici!
Noi am fost ieri la controlul ginecologic si avem unda verde 6 luni de acum in colo pentru bebe 2
. Oricum mai stau pana face Petra 8 luni. Cine se mai baga? Mergem singure iar in odisee?
Eu tot intreb de LUC2! si de Petru
dar nimic ![]()
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 

vivighe spune:
si io...si io la baby expo...hai sa mergem joi la 10 cand se deschide...ca poate nu e asa aglomerat
...in w-e te calci in picioare acolo cu bebel cu tot.Io o sa -l las pe sot sa o plimbe prin parc cat casc io gura pe acolo si apoi poate ne asezam la o terasa ceva...sa vedem toti bebeii si sa stam de vorba
Ingrid papa cam 160 ml acum(de la 200-230),dar da afara in continuu.Nu pot sa cred ca inainte ii intra in stomac mai mult si varsa foarte putin dupa ce manca...iar acum nu-i mai incape....Cred ca o sa sun dr. sa intreb ce si cum...![]()
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
Roxana Claudia spune:
Amiss si eu imi doresc sa te insotesc inapoi in odisee insa cred ca astept pana Catalin implineste 1 an, desi am unda verde inca de pe acum...
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU MAMI SI BEBE
gicutza spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Eu tot intreb de LUC2! si de Petrudar nimic
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
amiss Luc si Petru sunt bine, doar ca i s-a stricat calculatorul Luciei. Ne-am intalnit saptamana trecuta si am fost la o terasa si am papat. Iar cupilasii nostri tare cuminti au fost. Au papat si ei bineinteles, ca doar nu era sa stam la terasa si sa nu vrea si ei laptic
Vlad si Ana
Sa traim bine!
adib spune:
Intrati si va distrati.
http://vis urat.ablog.ro/2006-09-12/guma-orbit-cu-surprize.html
putin vulgar uneori, dar ...
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze
iulyp spune:
Amiss sa iti doresti al 2-lea bb asa repede? Cred ca nu iti dai seama ce eforturi fizice te asteapta. Nu vreau sa continui ca sa nu te demoralizez dar sfatul meu(chiar daca nu mi l-ai cerut) e sa mai astepti putin. Sau daca are cine sa te ajute atunci tot inainte. Iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta.
Pupici la toata gasca.
26octombrie spune:
nici acum nu vrea nimeni sa se distreze nitel??
http://www.irish-pub.us/videos.htm
m-am suparat, am fost in cora si mi-am luat alta hota. vezi doamne, de-aia nu reuseam io sa m-apuc de curatenia generala, caci totul incepea de la hota ce nu mai merge. acum... nu mai am nici o scuza, de maine ori cad la pat ori ma apuc de treaba...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)