CIRESE de mai-iunie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 27
virgi spune:
Carmina - sunt de acord cu tine. eu cred ca trebuie sa avem in vedere cateva reguli de baza....sa evitam intr-adevar alimentele care le pot provoca neplaceri deocamdata" carne de porc, ou, sare etc...si sa le dam bebelusilor ceea ce simtim noi ca le face bine.
Eu merg totusi pe ideea ca ceea ce mie nu-mi place, n-o sa-i placa nici copilului.
adib spune:
buna dimineata
cum va descurcati cu lingurita?
la noi e cam greu. am incercat sa-i dam suc de morcovi cu lingurita la inceput. dar trebuie sa tina minuta pe lingurita, altfel nu merge. va dati seama ce se intimpla. totul in jur e suc de morcovi, iar in gurita aproape nimic. din biberon mincam pe rupte, am minca in nestire. sintem foarte dornici sa gustam altceva decit lapte. i-am apropiat de buze o banana. mama ce bine miroase!!!
ieri am facut eco la bazin. azi ne inscriem la cursuri de balerina.
nu vrem sa stam pe burtica nici cum mai mult de 2 minute si alea foarte chinuiti. dar vom persevera si ne apucam de aerobic. muzica o avem dar cheful de gimnastica ne lipseste. cica seamana cu tati, e cam lenesa.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze
camelia.t spune:
Adi, folositi 2 lingurite: una la ea in mana si una la voi.Poate merge asa.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
adib spune:
camelia.t
multumim de idee.
am incercat si trebuie bagate in gurita amindoua.![]()
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze
Roxana Claudia spune:
Buna dimineata mamici si ciresici!
Am revenit pe forum desi sincer mi-a fost greu sa ma decid... Lipsa mea, cauzata de reactia rautacioasa a unora dintre mamicile "atotstiutoare", nu cred ca a deranjat pe nimeni..Insa, citindu-va am zarit pe ici pe colo si intrebari firave despre mine...Si m-am decis sa scriu din nou...Ca doar nu m-or impiedica cateva aschii dintr-un ditamai copacul...
O sa incerc sa postez si ceva poze cu maricelul voinicelul Catalin, care acum e o mandrete de baiat cuminte, ascultator si necolicios.
Pupici
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU MAMI SI BEBE
carminabulina spune:
Foarte bine ai facut
. mie mi-a fost foarte dor de tine dar am crezut ca esti in luna de miere...mi-a trecut prin cap ca ar fi si o "suparare" la mijloc dar cum nu ai intrat sa spui...Cum a fost la nunta? Dar dupa
?
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
abibrinza spune:
Virgi, am vorbit cu doctora si avem verde pt borcanase.A zis ca sunt mai sigure decat fructele si legumele noastre.Binenteles sa fie o firma serioasa si totusi nu numai borcanase.Si eu cand o sa-i dau peste tot oceanic o sa-i cumpar , caci la cat e dunarea de poluata nu se poate sa-i dau peste de aici.
Carmina, si eu am aceeasi parere.Diversificarea tine de mama si de gusturile ei.
Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
poze
doroti_5 spune:
Buna ciresici!
Roxana nu stiu despre ce vorbeste(am sarit niste capitole din lipsa de net si lumina), dar cared canu trebuie sati itnrerupi activitate de pe forum pentru o sfada, la noi au mai fost contrari, adr se intelege ca toate suntem diferite, avem mentalitati, diferite, izvoare diferite.Eu de exemplu citesc si imi dau cu parerea, daca ceva este incorect din ceea ce zic, iau aminte daca la altii li se pare doar si eu stiu ca sunt corecta, las asa, oricum fiecare citeste si isi face concluziile sala.
si nu fi suparacioasa.
Mai fetelor a fast mamica eri cu cea mica la controlul lunar(iau pus si vaccin) si copilu mea a adaugat intro luna ... 300gr
, si de luna asta iam introdus Milumil, de ce o adaugat asa putin?Ca daca era hranita numai cu sin mai intelegeam ceva da asa... Iam dat instructiune mamicai azi sai faca supita si sai dea citeva linguriti, deci incepem diversificarea fortat(ca eu vroiam sa mai asteptam o leaca).
Va
si sa aveti o zi buna!
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
carminabulina spune:
Doroti imi pare rau pt. cele doar 300 gr. luate de micutza ta intr-o luna. Si cand te gandesti ca eu ma plangeam ca mihnea a luat doar 600 gr. dar cred ca asa au copiii propriul lor ritm de crestere unuii mai lent altii mai rapid.
Si mie imi vine sa-i leg mainile catodata cand vad ce rau isi face cu ele...se zgarie, se ciupe...
[poze carmina
uite cum cresc
mai_iun2006 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Doroti imi pare rau pt. cele doar 300 gr. luate de micutza ta intr-o luna. Si cand te gandesti ca eu ma plangeam ca mihnea a luat doar 600 gr. dar cred ca asa au copiii propriul lor ritm de crestere unuii mai lent altii mai rapid.
Si mie imi vine sa-i leg mainile catodata cand vad ce rau isi face cu ele...se zgarie, se ciupe...[poze carmina
uite cum cresc
Eu nici nu mai zic de zgiriiat, nu trece ziua fara o noua zugraveala pe fata, cel mai des nasucu, nemaivorbind ca sia crapat gura in colturi de bagat degetele de la ambele miini o data acolo.Eu ii leg miinile noapte, ca se loveste cu ele si se trezeste, da copilu tre sa doarma bine, o sa incep sa o dezvat de fasa noaptea cite o leaca, da mai tirziu, sa ma acomodez si eu cu sculatu de dimineata fara nci o sansa de a te mai culca inapoi...