CIRESE de mai-iunie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Luana ,bine ai revenit!Mi-ai facut o poftaaaa de concediu afara.Cat a fost?Poate la anul ne aventuram si noi ca acum nici macar n-am pasaport asa ca ne ducem la munte sapt viitoare,mai exact la Herculane .Dar pozele de la botez unde-s?Ca tot le caut si nu le gasesc sau sunt io

Ama,felicitari pt dintisor!A durut tare?
Azi il cautam pe Seby si din greseala am votat pe altcineva(nici nu stiu pe cine s-a nimerit )dar mai sunt zile si pt cresicile nevotate inca.

De Ioana ce mai stiti?Nu a scris cam de multisor.

Dar Diana79,Alda,Ela,Lucia,Irinel?

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

iertare, Lya, uite, pozele sunt in semnatura, la Hora Lucia, doar ca uitasem sa le fac publice..

si inca ceva dragut, va invit la vizionare....

http://www.irish-pub.us/videos.htm

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

http://www.pari nti.com/modules.php?name=News&file=article&sid=312
http://www.pari nti.com/Alimentatia_noului_nascut-articol-305.html

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Angelica.. super mesaj, ar trebui sa-l pui pe un site pro-avort pentru a se vedea tenacitatea cu care ai luptat pentru copil.
Sa stii ca Sf. Stelian te-a ajutat mult, e foarte ascultator cand e vorba de copii.
Felicitari.. imbratisari multe.. si io tot o mamica de trei sunt

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Multumim pentru felicitari! Faza e ca de azi dimineata si pana acum i-a iesit si al doilea..cel de langa! N-a fost plangacios, nici n-am stiut ca ii ies, pe primul l-am vazut eu ieri cand plangea! Singura noastra problema e ca se trezeste noaptea de nshpe mii de ori sa manance si m-a disperat! Nu stiu cum sa-l dezvat ca daca ii dau ceai nu adoarme.Ma gandesc ca a fost acum cu dintii si din cauza asta, sa vad ce mai face in noaptile urmatoare, dar deja cred ca s-a obisnuit sa manance toata noaptea si tare rau e..Carmina poze cu dintele (mai nou dintii(:D)) nu avem momentan, oricum abia se vad, dar promit ca pun cat de curand, adica cum reusesc sa ii pozez! lui Mihnea!Luana super pozele de la botez!! Observ si ca v-ati luat carut nou, sa-l poarta Hora sanatoasa si sa faca multe plimbari in el!!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Luanascumpa Hora! Nu pricep unde-i matzu' cela care nu lua in greutate de te stresai de ... mama-mama!

Adriana Sa-ti traiasca puii! Cornelia este o mica printzesita de basm!

Virgi stiu ca nu suporti mancarea de la frigider nici pt tine, da' poate poti sa-ncerci pt Luana: piureuri de legume, mai tarziu chiar si carnitza, puse fierbinti-fierbinti in borcanase mici (ca cele din varianta comerciala) inchise cu capacelul bine de tot (la temperatura mare se presurizeaza) si bagate la frigider cand inca sunt f calde. Eu am procedat asa si n-am stricat nici frigiderul, nici copilu'.

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Buna seara ciresele,
Noi am avut o zi mai precipitata azi si nu am apucat sa va scriu inca... Am fost la BCR Open si l-am vazut pe Andrei Pavel jucand, a fost super-atmosfera... mi-au prins foarte bine 3h de time-out, am prins forte proaspete... Luana te inteleg perfect acum cu evadarea... e frumos in livada cu cireseii dar e frumos si sa mai sari gardul din cand in cand...
Ama, pupici lui dintzosu mic . Cu trezitul noaptea, eu lui David ii dau ultima masa pe la 11.30 cu biberonul (altfel e alaptat) ca sa fiu sigura ca papa bine.. si dupa asta nu-i mai dau nimic pana la 6... dc se trezeste ii dau suzeta si il culc la loc... Acum se mai trezeste de la 5 la 6 de cateva ori dar se culca cu suzy... e important sa inteleaga mesajul ca noaptea nu papam orice ar fi... Oricum dc ar incepe sa planga, probabil ca i-as da si sa pape, ca nu m-ar tine nervii sa-l chirai in miezul noptii .. dar pana acum nu s-a intamplat... si fi-miu e mare fomist...

Pozici David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Mai intreb o data "cum face un bebe caruia nu-i place lapticul?"Va rog sa-mi spuneti...parca era cineva care a tot schimbat diverse feluri de lapte.De ieri de cand am inceput sa-i dau milumil 2 pare sa nu mai fie asa incantata.Azi a mancat mai putin...la un moment dat chiar a scos biberonul din gura asa...in sila...si nici n-a fost chip sa mai deschida gura apoi(asta nu se intampla niciodta cu milumil 1).Plus ca ma inebunesc regurgitatiile astea...chiar si la 2-3 ore dupa masa...sub forma de branzeturi(ca deh...e digerat),dar oarecum in jet...si cantitati destul de mari(adik degeaba ii pun barbitza...ca ii sare direct pe pantalonashi si pe mine.Ma gandesc ca poate nu-i place 2.Da oare se poate...sa=i placa 1 si nu 2.Se presupune ca daca sunt de la aceeasi firma ar trebui sa aibe ceva in comun si sa nu se intample asa ceva.Ufff...sunt tare suparata...azi mi-am atins limitele...sunt cu nervii la pamant...nu numai din cauza asta...s-au adunat multe...uneori am senzatzia ca nu mai fac fatza...azi chiar am certat-o desi mititica n-avea nici o vina...ca doar nu facea intentzionat...si se uita la mine asa ciudat...nu stia ce sa faca...sa rada...sa planga...mi-a parut rau apoi ca am certat-o...si mi-am spus ca sunt o mama reaca pot sa cert un bebelush asa de mic,ca nu sunt in stare sa-mi dau seama ce e cu ea...

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Ama Felicitari pt primul dintzisor al lui Seby!

... parca mai ieri m-am logat pt prima oara cu intentia de a scrie burticilor de mai-iunie2006 pe topicul postat de Ama_Kaly ... Nu pricepeam de ce, nu numai ca nu-mi raspundea nimeni, dar nu se mai posta nici un mesaj (de unde pana atunci fusese o forfota... ca tocmai ce incepusera nasterile si temerile)... ; tot incercam sa intru pe topic, sa mai culeg vreo informatie, si in sfarsit, cam pe la a 3-a vizita la porti inchise, inteleg si eu ca: burticile de mai-iunie nu trebuia sa le intalnesc obligatoriu la postarile facute de Ama_kaly; ca subiectul fusese inchis si invitatia pt noul subiect era facuta de o persoana pe numele Doroti_5, ..., ca Ama_Kaly a plecat sa nasca si intarzie sa revina (...stat 5 zile in spital...) ..."A fost o data. ca niciodata!"

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Luana, chiar ca top-model Hora mica... in sensul bun adica... si era mortala la botez cum statea ea agatata in wrap la nasa... Vroiam sa te intreb mai demult cum ai rezolvat problema cu lasatul unei asemenea cantitati de lapte ca eu azi ca sa plec 3 ore, m-am chinuit alte 2 sa scot o amarata de masa ptr ca eu cat produc, el papa, nu prea am surplus... Ai pastrat lapticul in congelaotr in pungute (stiu ca exista in strainatate gata sterilizate, dar la noi nu am vazut)... Si nr 2- poate imi spui si mie unde e magazinul de chinezi sa trecem la gatit sanatos... eu acum ca am culcat gushatul mic ma apuc sa fac un tiramisu ca am cutia de mascarpone de o saptamana in frigider si nu ma invrednicesc...va spun ce s-a ales de ea maine... multam...

Pozici David

Mergi la inceput