CIRESE de mai-iunie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Am intrat sa va spun ca sticlutza de vigantol odata inceputa trebuie folosita 3 saptamani maxim 4 si apoi inlocuita pt. ca se inactiveaza vit. D din ea. Ieri am aflat asta. Concluzia de o luna si ceva ii dadeam vigantol degeaga la bb pt. ca nu mai mai avea vit.D activa

Angelica super povestea nasterii pe care ne-ai relatat-o. ti doresc in continuare multa sanatate tie si familiei tale ca de altefel si tuturor ciresicilor si familiilor lor. Doamne prin ce cosmar ai putut trece.

Salutam toate lumile si ne mai auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Am uitat sa felicit primul dintzos din gashca.Ama ia zi ai tras-o rau cu Seby?, adika a plans, chestii d-astea? Daca nu atunci asa sa o tineti, fara urlete si nopti pierdute la aparitia dintisorilor.

Care urmeaza acum? Oricum uram dintisorilor sa apara fara galagie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

quote:
Originally posted by iulyp

Am intrat sa va spun ca sticlutza de vigantol odata inceputa trebuie folosita 3 saptamani maxim 4 si apoi inlocuita pt. ca se inactiveaza vit. D din ea. Ieri am aflat asta. Concluzia de o luna si ceva ii dadeam vigantol degeaga la bb pt. ca nu mai mai avea vit.D activa

Angelica super povestea nasterii pe care ne-ai relatat-o. ti doresc in continuare multa sanatate tie si familiei tale ca de altefel si tuturor ciresicilor si familiilor lor. Doamne prin ce cosmar ai putut trece.

Salutam toate lumile si ne mai auzim.

Aura, mamica Nicoletei(29.09.2004) si a lui Andrei(12.06.2006)

ce, mai???? pai eu din prima sticla ii tot dau, de la doua saptamani!!!

NU! uite ce scrie, ca m-am dus sa caut hartia: STABIL MINIM 6 LUNI DE LA DESCHIDEREA FLACONULUI!!! MINIM, nu maxim
de ce vrei tu sa mor io de inima, ramane hora singurica!! stiu ca o intrebasem si pe asistenta si mi-a spus, atunci, ca tine fara probleme, doar sa il tii la intuneric, in cutie, nu afara.

angelica, omagiile mele. n-am cuvinte. am retrait si eu sarcina (si io cu amniocenteza, da subtire..), cu minunatiile acelea de dureri la nastere, le-ai descris perfect! uff, prin ce-ai trecut!

carmina si vivi, pai de-aia am si zis ca asta e genul de informatie ce se cere stearsa din memorie ulterior. si eu ii voi da morcovi la greu, insa mai astept nitel, sa se mai inzdraveneasca rinichii aia mititei, sa poata incepe lupta de o viata cu nitratii..
mamicilor, da de ce nu luati voi cereale integrale de la plafar, sunt cele mai sanatoase!!? vreti neaparat sa fie trecuta o marca bengoasa pe cutie si sa dati sute de mii aiurea? pentru cine merge in cora pantelimon, la socului, cu trei statii inainte, pe mana stanga imediat dupa intersectie, e un plafar absolut minunat, unde gasesti tot ce visezi, inclusiv o multime de chestii faine pentru bebei. incercati
irina, da, incerca, e important pentru coloana, pentru musculatura gatului, asa isi va tine capul mult mai ferm, dupa ce il pui pe burta si isi intareste muschii gatului. incearca, eventual iesi 3 minute din camera, vei vedea ca ii trece indignarea si ii va placea tare tare.

CINE MAI DORESTE, CINE MAI POFTESTE, IA LA POZE, NEAMULE, DE LA BOTEZ, IEFTIN CA BRAGA, DOAR LA UN CLICK DISTANTA.. POZA, BAIETII, UN LEU CORNETU'...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Ama, felicitari!!

Doroti, nu mai infasha copilu' ca vin acushica la tine cu facaletzu'!! nu gasesc iconu ala cu omu cu bata, ca mi=e lene sa-l caut, da il stii matale.
ba nu, nu vin cu facaletzu, vin cu o fasha maaare, te invart in ea ca pe o sarma si te pun sa dormi asa, sa vedem, ti-o place?!

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by iulyp

Aura, mamica Nicoletei(29.09.2004) si a lui Andrei(12.06.2006)

FANTASTIC!!! Pai inseamna ca eu de 2 luni ii dau apa chioara in loc de vigantol???????????? Pai si dr, de ce naiba nu a spus nimik despre asta?
Incredibil...pai eu ii dau din aceiasi sticla de cand avea 2 saptamani, aia pe care mi-au dat-o de la maternitate

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Mei...de vigantolu' asta mie mi-a zis doc de familie de la targoviste(nu cea de aici) faza asta...ca trebuie schimbat dupa o luna...si dupa o luna l-am schimbat...apoi am cicit si io ce a citit Luana si nu l-am mai schimbat.Apropos...voi acush cate picaturi dati la bebei...mie mi-a zis ca din sept(tote lunile cu r) se dau 4 pic.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

Ama, felicitari!!

Doroti, nu mai infasha copilu' ca vin acushica la tine cu facaletzu'!! nu gasesc iconu ala cu omu cu bata, ca mi=e lene sa-l caut, da il stii matale.
ba nu, nu vin cu facaletzu, vin cu o fasha maaare, te invart in ea ca pe o sarma si te pun sa dormi asa, sa vedem, ti-o place?!

Hora Lucia
io tot cresc

Nu ma bate, da altfel nu doarme si tre sa sgtau cu ea sa ma joc toata noaptea, asa, iam legat minile si doarme toata noatpea, da dimineata(cind eram acasa) se foia pina scotea minile afara si o gaseam jucinduse cu ursuletii de deasupra capului!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Irina, am aflat si eu recent de la dr. Stanciu ca la ora actuala cel mai bun lapte praf ar fi Nan-ul pt. ca contine LC Pufa, un ingredient care se gaseste si in laptele matern si cica si humana vrea sa cumpere licenta pt. asta. Acum cred ca conteaza mai putin asta. Important este ca bebe sa-l accepte si sa-l manance cu placere.

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Angelica, printre lucru am terminat si eu numaice de citit uimitoarea poveste si se uita sefu la mine ca la o proasta ca mis ochii plini de lacrimi...

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie
adriana, pozele sunt splendide, iar decorul e extraordinar !unde ati facut botezul, arata ca un loc uitat de timp, imi place tare!

Luana, am facut botezul la Biserica Bucur, stii tu.. cea mai veche din Bucuresti, ciobanul Bucur.. e pe langa pasajul Marasesti. A fost su-perb!
Copiii imbracati in costum popular sunt Codrin si Olguta
Amiss-zip, multumesc
Doroti, daca ai molifta de 40 de zile facuta poti sa intri in biserica orice ar zice mama, soacra, preotul.. nu exista baza dogmatica sa nu te lase sa intri.

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput