CIRESE de mai-iunie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 20
irinaghita spune:
Neata ciresici
Luana sa-mi dai si mie te rog detalii despre albena (la ce hotel)ca ne gandim si noi sa mergem la vara. Am auzit din mai multe surse ca e super.
Ca tot se discuta despre diversificare, cam la ce varsta ati inceput-o si cu ce?
Pupici
Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10
irinaghita spune:
Vivighe, am vazut ca ai luat galactogil. Eu am cautat in disperare cand a fost nevoie sa-i dau completare ca doar doar va mai creste lactatia si nu va fi nevoie. Stiam de el de la sora mea dar nu am gasit pe nicaieri. Daca ai putea sa ma ajuti sa cumpar si eu, iti ramn datoare vanduta! pupici
Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10
camelia.t spune:
CamiM tare frumoasa Sofia.Sa va traiasca si sa fie sanatoasa.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
abibrinza spune:
Luana, ai dreptate sa astepti cu diversificarea.Pentru mine e cel mai greu lucru de facut.Dar suntem anemici si trebuie sa mancam banane.
CamiM, tare frumusica e Sofia.
Virgi, eu o sa folosesc si borcanele pt mancare din cand in cand.Se digera mai usor decat ce ii dau eu si parca ii si plac mai mult.
Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
poze
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
carmina, am fost astazi la masurat si avem 6900 gr, iar lungime....69 cm!!! de-aia parea asa lunga...
Luana siHora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
Pai nu "parea", "era" lunga. da nu te supara o faci manechin...vad dimensiuni pe acolo 69, 69, 69...
...Intrasem si eu aseara sa ma plang putin dar mi-a taiat Luana tot elanul
[poze carminawww.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
angelica_g spune:
Luana binei ai venit acasa! Acum ma-ntzelesashi de ce nu mai vreau la Romania???! Eu am descoperit paradisul asta turistic de vreo 7 ani! Da' mai facut curioasa cu Albena! Noi am ocolit-o din cauza climei... ne gandeam ca e [cam] ca la noi... si tot ce-mi doresc pt copii este soare si apa calda, ca doar de-aia asteapta saracutzii un an in intreg "sa mergem la mare!" (chit ca au stat numai la piscina
-care era la 10m de mare). [sa ne trimiti si noua, virtual, un borcan de zacusca 
]
Irinaghita bine ai revenit printre noi! Incearca sa citesti capitolul anterior! Vei gasi multe scheme de diversificare, precum si amanunte din experientele fetelor care au trecut la atacul cerealelor, legumelor sau fructelor. Mult succes!
CamiM, la multi ani, tie si printzesei tale dulci, dulci, dulci
!
Doroty spor la trebi!
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
vivighe spune:
Luana...welcome back!
Interesanta schema lui Choy.La noi pestele alb se recomanda de la 10 luni...ma intreb care o fi logica.Cat despre morcovi si alte leguminoase,carne de pui si oua...io le iau de la socrela din gradina si alea chiar nu sunt stropite si ingrashate cu nimik.
Irina...eu mai am mai mult de juma de cutie de galactogil...daca vrei ti-o trimit pe asta...daca nu...pot sa-ti iau alta de la farmacie si sa-ti trimit una intreaga...cum vrei tu.Dar chiar nu se gaseste in Valcea deloc...nici macar la un sensi blu sau o farmacie mai pricopsita?
Bei...am si io o intrebare...cum ne dam seama ca unui copil nu-i prieste laptele.Eu am inceput de ieri sa-i inlocuiesc milumil 1 cu 2,treptat...adik ieri i-am pus 2 cupe de 2 si 4-5 de 1,azi am zis sa trec la 3 de 2 si 3-4 de 1.Ieri a vomitat intr-o veselie(adik nu numai regurgitarile de dupa masa,dar si la 2-3 ore dupa masa ea tot mai dadea afara-a mancat si cam mult ce-i drept-putin peste 1 litru de lapte toata ziua).Azi...vad ca nu se mai indoapa asa...se cam stramba la biberon dar din nou da pe afara de nu se poate.Oare nu-i place milumilu' 2.Am vazut ca e destul de diferit ca si compozitie+ ca mai contine si niscai vanilie.Mie logic mi se parea sa-l accepte pt ca..deh fiind continuarea de la milumil 1 ma gandeam ca seamana.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
virgi spune:
Cami - Sofia este o dulceata de fetita.
Luana - vineri merg la choy si transmit mesajul. Daca ai timp..poate ne pui si noua niste poze.
Arabela - eu i-as da numai borcanele..daca as sti ca-s bune..la cat sunt eu de comoda, dar tind sa-i urmez sfatul pediatrului, macar pana la un an...Poate intrebati si voi pediatrii...o fi Choy prea strict...
In market se gasesc borcanele de toate tipurile: cu mere. pere, piersici, banane.
angelica_g spune:
Daryana ... a venit o prietena pe la noi sa o ajut cu niste hartii, sa le bage intr-un prg la PC. De retinut ca are acasa o fetitza de 3 ani! Eu ma opream din treaba sa-i dau fetei sa manance, ma duceam sa ma spal, cu mult sapun si muuultaaa apa, si ea se ridica de la birou si venea langa noi: "Fata, ce dragutza! Faataaa! ce-mi plac mie bb-shii astia!" si-i lua manutza in palmele ei tocmai ridicate de pe hartii ultraperpelite de n-shpe mii de oameni, si apoi i le pupa!!!![]()
Iti dai seama ca,... prietena, prietena, da' pana aici! I-am zis de la obraz! Am inceput cu scuze, ca .. deh! era musafir! ...da'... nu te supara! chiar nu vezi cupilu ista care sta numai cu manutzele in guritza!
Rezultatul: s-a conformat autotmat! Nici n-a mai cerut sa o ia in brate!
Cred totushi ca una lume e inconstienta de pericolul la care expune bb-ii prin dorinta lor de manifestare a afectiunii fata de aceste minunatzii ale umanitatii lipsite de aparare!!!
Razboi politetzii in sprijinul protejarii mucutzilor de microbii inconstientzei adultilor!!!

Alexutza ... no comment!
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
carminabulina spune:
....deci, ce ma scoate din toate alea este intorsul lui pe burta. Il pun frumos in patutz pe spate el isi ridica craci si hop pe burta, cu capul sus si nu poate sa adoarma. Chiar daca adoarme pe spate in momentul in care ajunge pe burta nu stie sa adoarma ci se trezeste ca sa-si tina capul ridicat 
, va dati seama cum sunt noptile mele de aproape o luna incoace.
Ieri a fost o zi trista pt. amandoi, el plangea si eu nu stiam de ce. Daca orice mama cand plange bebe mai intai il incearca de foame va dati seama ca la noi asta e ultimul lucru pe care il facem. SI TOTUSI, totusi ieri de asta plangea...de foame. Pana la sf. zilei a mancat 950 ml
. Dar minunea asta vad ca nu tine si azi, pacat!!! Era frumos cu bebe mancacios.
Si noi am vrea sa incepem diversificarea cand bebe o sa poata sta in fund, ceea ce nu e prea departe +ca o sa-i cumpar un scaun de masa de la neonato care are pozitii si pt. sugari. Eu zic ca pt. un bebe alimentat exclusiv artificial varsta de 4 luni si 3 saptamani este buna pt. inceperea diversificarii.
...Revin
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Hora - 14 Mai 2006