CIRESE de mai-iunie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 21
26octombrie spune:
carmina, incearca asa: cand e aproape adormit, sau chiar cand doarme, ia-l si pune-l pe burta. asa va invata sa doarma pe burta, cel mai odihnitor somn. si daca se invata nu vei mai avea probleme cu capul sus, va dormi ca lemnu', intreaba-le si pe celelalte mamici daca nu iti vine sa crezi!
cu facutu' manechin nu prea suna incantator, io vreau, totusi, sa imi invat cupilu' macar sa citeasca si atunci iese din calcul chestia cu manechinele...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
26octombrie spune:
virgi, dorinta ta-i porunca pentru mine, acum ma apuc de "resizeat" poze si pun! 
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
virgi spune:
Vivi - pestele este cel mai sanatos aliment, si se digera foarte usor. Poate in romania se recomanda dupa 10 luni, ca nu prea suntem un popor consumator de peste. Oricat ar fi puiul ( gaina ) hranita sanatos..nu se poate compara cu carnea de peste. Eu peste consum numai la restaurant din cauza de miros in casa, dar ideal ar fi sa consumam peste zilnic...insa pentru asta mica am sa pregatesc acasa.
Si laptele ei ( formula ),cred ca are ceva de la peste...ca miroase a peste, si-l consuma din prima zi de viata.
Luana - 
Carmina - si eu patesc la fel. Adoarme..eu fericita plec si cand ma intorc o gasesc pe burta si cu capul sus..Mai nou o pun noaptea in patut...patutul fiind lipit de patul nostru...dar este cu 15 cm mai inalt decat patul..si ieri noapte m-am trezit cu ea peste mine. A cazut ca un bolovan de nu stiam ce mi se intampla.
camelia.t spune:
Carmina si noi pateam la fel cu Andrei. Am facut cam ce ti-a sugerat si Luana. Acum il pun la 10 seara in pat, pana la 10.30 este deja pe burtica si tot asa il gasesc si dimineata la 7.Doarme lemn! Doarme de la 3 luni in camera separata, n-are nici o treaba.
Succes cu invatatul somnului pe burtica!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
doroti_5 spune:
Buna ciresici!
Angelica mersi, sper sa ma integrez repede la munca!
Luana bine ai revenit, asa te invidiez ca ai fost la odihna.Eu chiar sa vrut tare nu ma puteam duce ca am niste riulete pe picioare de mama, mama, si niste grasime pe burta, ca rezultat nu mai maninc acum fainoase si incerc sa maninc mai putin, da fara sport nu prea cred ca o sa ajute, asa ca mai creste fata si o zbughesc la sala.
Cami e dulcica Sofia, am uitat daca ai zis, de ce anume Sofia ai numit-o?Este nume vechi rusesc de vita nobila si mie imi place.
Eu cred ca inafara de zamuta chioara nu o sai dau inca nimic gogoasei, pentru ca deabia se deprinde cu Milumil si mai vreau sa o trec la Milumil2.Eu iam dat deodata Milumil curat fara lapte de mama si ea a mincat(cu lingurita la inceput, ca biberonul nu vroia sal ia, da acum maninca si cu biberonul).
Si la mine tot din gradina proprie fructele si legume, ce ziceti pot ncepe diversificarea cu morcov?
Am mai inteles ca banana constipa putin, chiar observam ca daca maninc banana(eu nu gogoasa) ea facea kk mai putin moale, asa ca aveti grija care dati banana la micuti.
O zi buna
toate ciresele(ce as minca vreo doua!!)
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
26octombrie spune:
vivi, stiu, si eu gandeam ca tine, cu leguma din gradina, da m-a luminat (vorba vine, ca m-a innegurat!) o prietena, care lucreaza la nus ce comisie guvernamentala pentru incadrarea in ue. a avut niste materiale de tradus de ti se zburlea parul in cap, despre agricultura romaneasca...
in primul rand morcovul e plin de nitrati nu pentru ca ai pune tu pe el ingrasamant, nu e nevoie, SOLUL e plin de nitrati, iar morcovul, radacinoasa fiind, trage tot! la fel telina, albitura etc.
de aceea nici salata verde, castravetii, legumele ce contin multa apa, nu sunt prea sanatoase, caci trag totul din sol (daca exista cea mai mica iradiere a solului, pe f multi kilometri salata verde, ciupercile si castravetii sunt otrava curata!)
ar trebui vreo 15 ani pentru ca pamantul nostru sa se curete, astea erau concluziile acelui studiu, 15 ani in care sa nu mai folosim nenorocirile de ingrasaminte ieftine ce au ajuns pe piata romaneasca (ceea ce nu se va intampla..)
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc
adriana spune:
Fetelor, vorbiti deja de diversificare
.. ce repede cresc puii nostrii..
Virgi si pe mine ma intereseaza metoda lui choy, o sa incerc cu pestele la inceput.. dar zi-mi si mie, care e pestele alb?![]()
Luana, bine ai revenit
, poze cu micuta Hora cand ne pui?
Si noi am botezat fetita, demuuult, deja are o luna. Daca vreti sa ne vedeti, uitati-va aici
Am fost la munte, ne-am si imbolnavit... de fapt, doar copii si barbati-miu, eu is de fier.. Au trebuit sa ia antibiotice in cele din urma desi am taraganat asta pana in ultima clipa![]()
Papadie ce mai face, ce se mai aude cu ea?
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
26octombrie spune:
..bine, asta e genul de informatie pe care o citesti, te zburlesti, te apuca greata de ce face omul si apoi... o ignori, ca n-ai ce face, trebuie sa mananci ceva, trebuie sa hranesti ci cupilu si atunci .. faci abstractie. la capitolul e-uri voi face tot ce e posibil sa le evit, insa legume si fructe nu am cu ce inlocui..
de-asta am zis ca voi evita morcovul si albitura in primele luni macar. apoi.. Dumnezeu cu mila. si ioana zicea de morcov, parca
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc
26octombrie spune:
doroti, tu s-ar putea sa fii mai norocoasa, poate e solul mai curat acolo!
succes la sala, as merge si io, da n-am cu cine si lenea e maaare...
adriana, pozele sunt splendide, iar decorul e extraordinar !unde ati facut botezul, arata ca un loc uitat de timp, imi place tare!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc
doroti_5 spune:
Am uitat sa zic de atingerea de copil cu miinile murdare.La mine toti stiu lucrul ista si nici nu indraznesc sa faca asa ceva, eu de fire sunt mai tipatoare si fac scandal daca ceva numi convine, pai chiar daca vine cineva la noi dintii isi spala miinile(singuri is cu initiativa) si dupa aia cer copilul, de sarutat doar cei mai apropiati(parintii, buneii, nanii).La mine nici sotu nu se apropie de ea daca a baut macar o bere, ca iam zis ca copilului ii miroase, si el singur e deacord cu asta, asa ca va sfatui sa fiti tari pe pozitie, daca noi suntem plini de toate chimicalele care sunt acum macar pe astia mici sai ferim macar de murdarii(nemaivorbind de celelalte).Nu as zice ca sunt mare igienista, dar pentru copil vreau cei mai bun, si cred ca si voi la fel.
Hai ca miam varsat nervii, da chiar mo inferbintat asta de la gara!!
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena