CIRESE de mai-iunie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 18
abibrinza spune:
Am pus poze noi.Si ne-am inscris si noi la concurs.
Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
poze
carminabulina spune:
Buna!!!
am zis sa va amuzati si voi uitandu-va aici: http://fun.kappa.ro/unde_chatvideo/modulemovie/movie272/page0
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
irinaghita spune:
Buna seara, mai dragi ciresici!!
Dupa o lungaaaaaaaaa absenta si cu un dor nebun de voi (nici nu stiu daca ma mai tineti minte) avem si noi in sfarsit internet!!!!!
Mi-a fost un dor de voi de nu va povestesc, chiar daca nu prea scriam dar sa nici nu pot sa citesc ce mai scrieti voi pe aici ... a fost dezastru. si mai ales intr-o perioada in care nu stiam cu cine sa ma consult si eu in problemele astea cu bebeii mici.
Eh, oricum, noi suntem bine sanatosi, avem 3 luni si o saptamana acum,papam bine, de la mami dar si completare de vreo doua saptamani
, suntem un dulce, radem tot timpul (mai si plangem, dar mult mai putin acum). O sa pun si eu poze dar acum am fost prea nerabdatoare sa va salut si nu am apucat.
Va pupic si scrieti cat mai mult ca sa recuperez si eu si sa ma pun la curent cu toate

Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10
camelia.t spune:
Irina, bine ai revenit!!!
Dupa cum vezi cam slaba miscarea azi, dar lasa ca se termina si concediile si de mareste gasca.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
ralucis spune:
camelia, ai dreptate, azi am mai trebaluit pe acasa si am tot dat refresh-uri, dar nimic, se pare ca fetele scriu cand nu sunt eu home...![]()
26octombrie spune:
bine v-am gasit, ca tare dor mi-a fost de dc...
am venit, am citit, am inceput sa scriu de fo 3 ori si tot de-atatea ori m-am intrerupt din varii motive (a se citi hora in diverse momente) si am pierdut tot ce scrisesem. acum revin, prescurtat..
Voichita, La multi ani!, tot ce mi-as dori mie iti doresc!!
Fetelor, va multumesc mult pentru gandurile bune, m-au uns pe suflet! 

si-cum sa zic: la albena fuse.. mama mama, adica splendid! singurul meu mare regret, ce se realimenta zilnic, in fiecare ora as putea spune, a fost ca n-aveam un copil mai mare pe care sa-l fi luat cu mine. totul e perfect pentru mers cu bebe.
voi sari peste servicii, in general, pentru ca sunt impecabile by default. totul. mancarea yummyummyummyumm si tot asa (am venit niste oameni cu mai multa greutate, nu spui cat!). la piscina era atat de fain incat nu te mai miscai de acolo, uneori ne era lene sa ne mutam 50 de metri mai incolo, pe terasa restaurantului, ramaneam la piscina unde aveam, de asemenea, bufet toata ziua. bautura... ce sa mai spun, ca asta era pofta mea cea mare, sa beau bere la discretie, fara stresul alaptarii. si asa am si facut, cand nu beam cozi de cocosh..
restaurantul era cu autoservire, problema principala cu care toti ne confruntam era alegerea, erau intr-atatea incat stateai ca boul cu farfuria in mana si nu stiai ce sa-ti iei: iepure cu sos de nu stiu care, ceapa coapta cu sos de soia, vita cu minuni, alea alea sau alelalte... pretty horror. cu dulciurile idem, norocul meu ca la astea pasam lejer. barbatu=meu a mancat intr-o zi sarailie pana i s-a facut rau (adica nu mult, da cu o pofta..!)
la piscina, din ora in ora, animation team mai organizeaza o minune; de la copii, pe care ti-i ia de pe cap si ii invata sa picteze animalutze din ceramica, sa danseze, sa cante, sa se intreaca la tot soiul de jocuri, la tipe, oferindu-le masti din diverse legume si fructe, pana la berbanti, cu concursuri de baut, de inot, de scandemberg, volei si tot asa..
seara, de la opt juma incepea, in centrul terasei restaurantului (una din cele trei terase, caci era imens restaurantul), ora de dans pentru ciupalaci, adica veneau 2-3 animatoare si incepeau sa danseze, intr-o gasca de copii, de la 1 an la 12-13 ani. si jocuri cu scaune si colace si alte minuni, de, la noua jumate taman bine terminai de manjat si iti luai minunea gata obosita, doar ce o puneai in pat si reveneai la distractia pentru adulti. minunat, minunat, minunat!
erau si pitici de un an, aia stateau in cerc si cercetau cum se scalambaie ceilalti, io mai aveam nitel si plangeam, cu gandul la pitika mea! peste tot prin restaurant gaseai scaune din acelea de masa pentru bebei mici, inalte. in hotel erau paturi speciale. ce sa va mai spun, un vis, merita sa faci un copil de pofta, dupa ce vezi pe-acolo...
clima e mult mai misto decat a noastra, era cald, nu zapuseala, dar seara, cand pe litoralul nostru e cam racoare acolo era exact la fel ca ziua. o nebunie.
acum, despre romani: jale
jumatate din turisti cred ca erau romani
ii recunosteai fara probleme: cum vedeai o masa mai umflata de farfurii pline de mancare, lasate acolo, cum stiai; sau vedeai cum pleaca cu farfuriile pline in camera, in contextul in care era masa la discretie, trei ore dimineata, doua la pranz si alte trei seara, adica era mai mult deschis decat inchis restaurantul, iar la piscina, daca ti se facea foame intre mese, aveai tot soiul de barbeque-uri, pizza, paste, salate, inghetate de nu stiu cate feluri..
un alt semn distinctiv era cel ca simteau nevoia sa comunice intre ei cand se gaseau cam la o suta de metri unii de altii, in special nevestele incepeau sa tipe la consorti din varii motive; sau, dimineata, inainte de masa, mergeau la piscina si ocupau "shpe" shezlonguri+masuta+umbrela, lasau prosoapele pe ele si plecau la masa, doua ore, acelasi lucru petrecandu-se si la pranz, cand mergeau la masa, eventual siesta in camera, lasand juma de piscina ocupata.
un ultim semn distinctiv al sederii noastre pe taramuri bulgaresti, ultimul de care imi amintesc acum, este cel vestimentar: seara, pe la opt, ghici ghicitoarea mea ai cui copii capatau jachete, pantaloni lungi, o mica acoperitoare de cap, acolo...? nici nu merita sa mai raspund, nu?!
imi mai amintesc si mai scriu
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
daryana spune:
Hai sa va povestesc... Mergem noi- eu si cu bb- la gara azi sa luam pe cineva si cand ajungem la taxatoare acolo sa platim beletul de intrare, ca sa caut banii, il las pe bb jos in scaunul de masina... si vine una din tipele alea cu biletele si hop il ia de manuta.. am turbat de nervi...
... L-am ridicat in momentul ala de jos, eram asa de nervoasa ca nu am avut replica... adica ea cu mainile alea cu care umbla toata ziua cu banii si cu toate mizeriile in mizeria aia de gara il ia de manuta pe care el si-o baga toata ziua in gura... S-au ofensat alea toate si au inceput sa comenteze... imi pare rau totusi ca nu am avut o replica pe masura... Nu am fobii de tot felul de boli si nici excese cu curatenia, dar ma enerveaza la culme toti care se repezesc sa atinga bebelusii, asa numai ptr ca pot, ptr ca ei sunt mici si nu se pot feri singuri... poate exagerez... voi cum reactionati la binevoitorii care va ating, imbratiseaza, pupa bebeii asa aiurea...
Pozici David
camelia.t spune:
Luanaaaa bine ai revenit! Ti s-a simtit lipsa mama mamaaaa! Cum ai gasit pitica? Cum ai facut cu lapticul acolo? Bine ca v-ati distrat! Cat despre conationali.....NO COMMENT!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
daryana spune:
Luana,doar ce am obsevat mesajul tau... bine ai revenit...ne-ai lipsit... ne bucuram ca avem printre noi o Luana intr-o forma de exceptie
... asteptam poze...
In alta ordine de idei, noi am pus una bucata pui- gusat- bronzat la concurs BB STAR... votati-ne aici
Pozici David
26octombrie spune:
virgi, voiam sa te rog mult, da si mie schema lu'choy, n-am glumit. coreeni, dincolo de pachetul genetic mititel, imi par mult mai sanatosi in comparatie cu europenii, iar de americani nici nu mai vreau sa pomenesc. m-ar tenta sa vad cum e schema aceea...
am vazut poze cu Luana, sunt taare mandra de ea! am vazut pozele tuturor, de-asta n-am apucat sa scriu. sunt o nebunie!! cristina, da raportul de unde ai luat hainutele, ca m-ai imbolnavit!
am vrut sa mai raspund multor fete, insa neuronii mei... stiti si voi cum e...
ieri ne-am intalnit cu Petra si cu Mihnea si raportez ca sunt si mai frumushei si mai dragalei decat se vede in poze, iar daca va spune Carmina ca Mihnea ar fi galagios sa nu o credeti, e unul dintre cei mai frumushei si linistiti baieti pe care i-am vazut (fetele asa sunt by default..
) am zis chestia cu fetele caci planuiesc sa ma apuc de zacusca si asa poate nu mai dau bani pe rosii, imi furnizeaza mamele de baietii necesarul...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)