CIRESE de mai-iunie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Angelica, eu n-am declarat razboi diversificarii pana la 6 luni pentru ca alaptez mixt... si am inceput treptat, cu suc, intai o jumatate de linguritza, apoi una, apoi doua... schema pe xcare i-o prezentasem lui Vivi. Cand incepem cu pulpa, am trecut de varsta de 4 luni! In cartea lui Capraru exact asa se recomanda diversificarea la alaptat mixt, suc in cursul lunuii a -4a, apoi pulpa in cursul lunii a 5-a. Si am inceput acum pentru ca de la 1 octombrie incep serviciul, atunci va fi mai greu sa urmaresc introducerea treptata a sucurilor...
Luana, vino o data acasa, sa ne povestesti cum te-ai distrat!

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Mai mamici mai.. si tatic ... dar chiar ca sunteti ocupate rau si nu mai aveti timp de scris...

Noi macar avem o scuza.. ca am fost plecati! Am suit iar cupiii in masina si am plecat la Sinaia. Am urcat la cota 1400, dupa aia am luat-o spre Stana regala.. si inapoi.. tot asa.. Vlad cu rucsacelul in spinare.. si de cele mai multe ori in spinarea lui tata , iar eu cu Ana in wrap! Sa ma fi vazut pe mine cum ii dadeam fetei sa bea laptic in mijlocul drumului forestier ca i se facuse foame si cum ea e "rea" la foame (adica urla cat o tine gurita aia mica) si nu voiam sa adunam toate lighioanele padurii... am scos biberonul din gentuta.. dozatorul de laptic.. apa plata.. si gata masa La cota 1400 am avut surpriza placuta de a intalni f. multi parinti cu bebicii la purtator.. in port bebe sau carucior.. dar erau acolo si mi-a placut tare mult...

In seara asta am ajuns pe la 10 acasa.. Vlad a dormit aproape instantaneu... ba chiar il deranja si lumina .. in schimb Ana, care probabil procesa informatiile noi primite in timpul plimbarii, a adormit doar pe la miezul noptii! Sper macar sa doarma pana pe la 8 .

Noi am si sarbatorit-o de altfel in weekend-ul asta.. ca fiind si Maria si Ana a fost de 2 ori "binecuvantata" .

"La Multi Ani" Anutelor de mai-iunie si sa ne traiasca si sa ne bucureasca !

Mai scriu...

Vlad si Ana
Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Camelia, scuze.Cred ca nu ne-ai gasit la telefon ca am stat aproape numai pe afara.E superb parcul din Dorna si am stat si pe la Sar la parintii lui Dragos.A fost destul de frig in primele zile dar apoi s-a incalzit.Victor s-a comportat destul de bine.Ne cam certa cand il bagam in casa.

Incearca cineva mancarea din borcanele?Sunt si din alimente bio, noi ce gasim pe piata numai bio nu sunt.

la multi ani cu intarziere Voichiv si CamiM!

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Amiss am vazut ca ai inscris-o pe Petra in concurs , are poza langa David.
Am vazut ca la inscris si Ama pe Sebi,ca pe ceilalti bb i-am vazut si saptamana trecuta.

Ce de concurenti in luna asta ,ar fi trebiut sa-i incriem pe rand si atunci in fiecare luna concursul ar fi castigat de un ciresar sau o ciresica.

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Ildi si David (2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Neata! Am pus si eu o poza cu Ilinca la concu7rsul de pe Lumea Piticilor, nu ca as avea mari sperante, da' mi se pare dragut sa o vad pe net... Voi ce mai faceti? Se vede ca lumea e plecata prin concedii. Cristina, vrem poze de la botez, poate tu ler pui mai repede, ca pana vine Luana de la mare mai e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Ne-am inscris si noi piersicuta Alexia la concursul de pe Lumea Piticilor...sper sa va placa de noi...
Oricum toti bebeii sunt absolut superbi!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;54;131;1;1/c/67/t/60/s/77/k/0a68/weight.png
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare dragi ciresici!!!

In primul rand vreau sa va spun ca tin pumnii stransi tuturor cireselor participante la concurs. Si noi ne facem temele zilnic si votam cu drag cate o ciresica pe zi. Abia astept sa vad care dintre ele vor castiga luna asta.

Angelica - . sunt de acord cu tine. Eu ii vorbesc Luanei cu multa raspundere, tare si foarte clar. Avem orele noastre de conversatie unde folosim material didactic foarte diversificat..si imi da senzatia ca de la fiecare jucarie muzicala invata cate un sunet. Intr-adevar singura mea ocupatie deocamdata este sa ma ocup de ea..si incerc sa petrecem timpul cat mai constructiv, evident totul raportat la varsta.

In weekend-ul ce tocmai a trecut am fost titularii unei mari petreceri date la noi acasa..cu ocazia plecarii noastre in vacanta..si pot sa spun ca a iesit "cool".....cei de la "delivery pizza hut" au fost si ei la inaltime. Luana s-a purtat exemplar, a fost tare fericita sa vada lume multa in jurul ei.

Noi inca nu am inceput diversificarea, abia pe 17 intram tare pe piureul de orez pentru 2 saptamani ( s-o invat sa inghita )..iar apoi...probabil am sa-i dau legume si fructe..una cate una..asa cum scrie la carte.

Va doresc o zi buna tuturor si acum ma duc s-o votez pe Natalia Elena..ca e randul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Neata ciresici,
Ma bucur cand citesc ca aveti bebei plimbaciosi si cuminti... o sa mergem si noi la munte peste vreo 2 saptamani, sper sa ne ajute vremea...
Cristina, ieri seara cred ca te-am vazut prin Cismigiu unde ne faceam noi rondul obisnuit ... din pacate nu eram sigura ca esti tu si nici nu am vut prezenta de spirit sa intreprind ceva... Si ca sa ma conving, m-am uitat prin pozele tale si am vazut colectia de toamna-iarna a Madalinei si e adorabila in costumatiile alea... de unde le-ai cumparat?
Carmina, sunt intru totul de acord cu tine la diversificare... sarim peste introdusul zemurilor cu lingurita (supici si sucuri) si trecem la papici mai consistente direct... abia astept sa incepi sa vedem cum reactioneaza Mihnea ... Si in plus eu sunt ptr intodusul proteinei cat mai repede (3-4 saptamani)ca daca ii inlocuim lapticul cu ierburi si nutreturi nu stiu de unde isi iau ei proteinele ca sa creasca...
Si chiar asa... vroiam sa va intreb de mult... papica la borcanele, mie mi se pare o alternativa foarte buna (sunt fara conservanti si chimicale)la fierturile mele care in mod sigur la inceput cel putin, o sa aiba un gust indoielnic ... Si oricum la cum cresc "taranii" nostri legumele... nici in produsele "bio" de la piata nu mai ai incredere... Singura problema ar fi ca in Romania borcanelele sunt de doua ori mai scumpe ca in strainatate... ca de, ne permitem...

Pozici David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

'Neata fetelor.
Si eu voi incepe la 4 luni diversificarea fiind alimentati artificial de la inceput.La primul bb am folosit foarte multe borcanase (Nestle si Hipp). Al meu le-a acceptat de la inceput fara probleme si cele cu legume si cele cu fructe. Le foloseam in special cand eram la plimbare sau in vizite.....sau cand mi-era lene sa le fierb eu . Am auzit tot felul de pareri fata de borcanase.La piciul meu cel mare le-am folosit cam in proportie de 40% borcanase si 60% mancare"gatita"....ma rog...pregatita de mine sub diverse forme.Am renuntat la ele in jurul varstei de 1 an jumate. Oricum dupa 1 an le foloseam chiar numai la mesele "servite" afara. Eu una am fost foarte multumita de ele. Acum am vazut ca au aparut de la mai multe firme, cu preturi foarte diferite.....vom testa si vom vedea.Cele care incepeti mai repede cu ele, dati de stire la lume sa stim cum sunt si marcile noi.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna ciresici si mamici si tatic de ciresele!
Eu de azi am esit la servici si am lasat buburuza cu mamica mea, tot sun si intreb ce face, am asa o inima cit un purece.
Sa va zic eu iam dat la ce mica intro zi 2lingurite de zama de peste(asa cum o mincam noi doar ca iam dat numai zeama fara nimic) si eri iam dat zeama de rata vreo 5 lingurite si mai vroia, dar am zis sa nui dau mult, am vazut ca ia placut, si a dormit si bine si "murdariile" lea facut ca deobicei.Doar o problema avem bagam degetele in gura, de la o mina nu ne ajunge si le bagam de la ambele o data in asa fel incit am crapat ambele colturi de gura si am facut rani acol, daca ne scoate cineva degetele din gura tipam ca din gura de sarpe.(prea mult cuvintul "gura")
De citeva saptamini mincam si noi Milumil(se duce bunica special pentru asta la Romania sa cumpere), dar nu doream sa luam la inceput macar datinil cu aur.Acum e mai bine, dar totusi preferata este tita si poate sa se joace la ea si o ora.
Astea sunt noutatile noastre, speram sa fim mai activi, ca pina acum mai mult cu cititul.
Multumim mult fetelor care siau adus aminte de noi, si pe ce le care neau votat le cim cu drag, si noi votam cu drag ciresele noastre, Sa cistige cel mai destoinic( sa nu ma bateti celelalte ciresici da mie miau facut mai tare din ochi Ingrid si cu Kailan, iar ceilalti sunt si ei foarte dulci si ii votam me meritate).
O zi buna

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput