Prichindei martie-aprilie 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 20
pisicuta si matei spune:
Ellinia am vazut pozicile:Stefanut este la fel de frumos cum il stiam si se pare ca i-a placut tare mult in apa.Iar tu este o frumoasa,are cu cine sa semene copilul![]()
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
crangutalil spune:
roxx, mersi de raspunsuri, nu stiu de ce dar linkul nu-mi merge.Am pus-o prin scaunele, dar ce-i drept centura nu i-am pus-o.Asa statea bine in amandoua.Acum cred ca i-ar fi mai bun cel pana la 18 kg, dar mai tarziu?Iau altul?Si daca nu va mai sta?Oricum asa cum spui tu o sa fac, ca e cel mai bine.
Cu Codrut e mai nasoala treaba, el spune ca vrea cum vreau eu, ca eu sunt adultul si stiu mai bine ce tb facut.Nu e vorba ca nu-i dau credit noii invatattoare, e vorba ca stii cum sunt salariile in invatamant si tinerii fug, si probabil ca si ele stau doar pana gasesc ceva mai bun.Si atunci ma tem ca iar va schimba doamna..Iar cu transferul e groasa treaba, mai e un loc si tb sa ma misc repede, mai tarziu nu se va mai putea.De-aia nu stiu ce sa fac.
crangutalil spune:
roxx, cum ii zice la scaunul tau?Ca am deschis pagina de la buburuza, si sunt multe modele, nu stiu la care sa ma uit.ma tenteaza cel solo grupa I_II-III de 303.50 roni.Dar cum pot sa-l si vad in realitate, ca daca mi-l aduce acasa e prea tarziu.Am mai vb cu o prietena din statele unite sa-mi ia unul, si ar face vreo 2 luni pe drum, dar tb sa stiu exact ce model cer.
andrruzza spune:
danuta, in ultimele luni chiar am mers destul de des, lunar. In mai i-am facut analize, in iunie am mers sa discutam despre rezultat, in iulie am mers inainte de a pleca la mare, in august n-am mers parca
, in septembrie iar analize. Altfel mergem la 2 luni, il mai consulta, cantarim, masuram.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
rrox3 spune:
Crangutalil da, nu merge link-ul, e o problema. Scaunelul e de la Graco, se cheama Junior Basic, il gasesti la orice cautare cu google.
Du-te si vorbeste cu noua doamna luni, trebuie sa fie in scoala, o intrebi direct cat intentioneaza sa ramana in invatamant si iti faci si o parere despre ea. Dupa aceea iei decizia. Succes!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
mamacita spune:
Cum adica sa nu gasesc eu compozitia pufuletilor nici macar la Americani?!![]()
http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/cgi-bin/list_nut_edit.pl
Frumos este ca am aflat ca si la israelieni,de exemplu,este snacks-ul favorit,sub numele Bamba[aroma de unt de arahide-yeak]
,si tot asa,ca si la noi,"indesat"inca de la 8 luni in guritele lor![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
crangutalil spune:
Roxx, mersi de sfaturi.Cu scaunelul nu e ce vreau eu, la ce m-am orientat eu tot grupa 9-36 e cu centura proprie, nu cu cea de la masina, ce poate fi reglata pe inaltime.Ala care il ai tu e in carrefour tot cu 3 mil.,dar nu m-a interesat tot din cauza centurii.E clar, maine facem vizite prin magazine, o punem in toate, vedem cum vin centurile si ne hotaram.Cu Codrut problema e simpla,zic eu.Doamnele le-am vazut, am si vorbit cu ele, inca nu se stie care dine ele va fi la clasa lui, abia pe miercuri se va decide.Si nimeni nu-ti va spune ca ramane sau nu, daca i se ofera ceva mai bine platit sigur va pleca.Si cea veche era de mult in invatamant , hotarata sa stea inca o generatie si totusi a plecat, ca daca nu pleca la 30 de ani mai tarziu mai babaciune nu te mai ia nimeni.Eu lucrez tot in invatamant, asa ca stiu bine mersul ,am avut multe colege care au stat cativa ani si cum au gasit altceva cum au plecat.Si daca le-ai fi intrebat ar fi zis ca stau.Cea la care vreau sa -l mut are 13 ani vechime si nu pleaca din acelasi motiv ca si mine:copiii proprii, ca ai mult timp sa te ocupi de ei, si la 15 iunie cand se inchid scolile si gradinitele esti si tu in vacanta ca sa poti sta cu ei.
80 % inclin spre transfer, mai astept si alte pareri.Multumesc mult oricum.Si inca o intrebare,Mariuca sta in scaunel?Codrut are 7 ani jumate, in dec face 8 si tot 1,25 m si n-a stat niciodata in asa ceva.Ce-i drept ca avem masina doar de un an.
Pupici la toti.
rrox3 spune:
Crangutalil ai dreptate, pentru Thea ti-ar fi bun un scaun 9-36 cu centura proprie. Incearca unul neaparat, cred ca-i splutia cea mai buna pentru voi. Eu uitasem de ele.
Mariuca sta in scaunel, desi i l-am luat abia in iunie. A fost incantata de el. Asta si fiindca Ioana avea scaunel si era putin geloasa pe ea.
Mariuca cand a fost mai mica nu a avut scaunel fiindca in masina veche nu-l puteam fixa si de cand avem masina asta o prindeam cu centura in doua puncte de la locul din mijloc spate si stateam langa ea. Asta ca sa am si eu loc pe bancheta sa vad ce face Ioana, care calatorea cu spatele pana mai de curand. Imediat ce am intors-o cu fata pe Ioana, i-am luat si Mariucai scaun si acum le instalez pe amandoua in spate si eu stau in fata. Sunt tare simpatice instalate asa ![]()
poze cu noi
rrox3 spune:
Mamacita esti belea rau cu pufuletii astia!! ![]()
Crede-o pe Pisi daca tot a fost in expeditie in hypermarket ![]()
poze cu noi
pisicuta si matei spune:
Mamacita nu stiu de ce nu merge link-ul.Oricum am cautat in site si am reusit sa gasesc informatiile nutritoinale si sunt chiar lipsiti de valoare,evident cei din SUA,ca cei de aici![]()
Vroiam sa va intreb daca nu ati vazut prin vreun supermarket autohton paine de orez.Ca eu nu prea am vazut,dar mai mult de Carrefour si Cora nu am fost![]()
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor