piticodromul de sept-oct 2005 (137)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellaalessia spune:

Vrem si noi in clubul vostru!
Va salutam si ne bucuram sa fim alaturi de voi!
Bebelusa Alessia Maria s-a nascut pe 19 septembrie 2005, ora 22:10,
de 3300gr, 55cm.(la maternitatea Giulesti)
E o bebelusa curiosa, vesela si sociabila.
Va salutam pe toti si va uram La multi ani! pt ca e perioada in care vom implini primul anisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

La multi ani de sf. Maria pt toti ce poarta numele acesta.
La multi ani pentru ceci ce azi implinesc un an David Stefan, Anamaria, Stefania si Mara .Cum mai trece timpul...
Kristinutza aceiasi pasiune o are si Alexia. Ii place sa scoata cercuile de pe bat. De fapt ei ii place sa scoata orice de oriunde. Jucariile ei sunt intr-un cos si ea se joaca adica le scoate, una cate una le analizeaza si apoi le arunca in spate cu o figura asa sitirita ca si cum nu mai are nevoie de ele.Are si ea o jucarie asemanatoare cu figuri geometrice, de fapt e o broasca testoasa dar nu o pasioneaza de loc, ii place doar sa o dezmembreze.
Alexia mai are o pasiune : sa se urce din patul nostru pe noptiera si sa tranteasca radioul cu ceas.
Simo eu vreau sa-l vad si pe Luca acolo! Am gasit site-ul si mi-a placut sa vad asa multi copii. De fapt toti sunt frumosi.
La multi ani Victor!
Meme felicitari pt. fetita! Sper sa se faca bine Andrei cat mai repede!

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Ia te uita! O mamica din Pitesti! Bine ai venit!
Tocmai ma plangeam ca din Pitesti la noi in piticodrom nu-i nimeni.
La multi ani pt. Alessia Maria!

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Ioana, . Ai dreptate... la asta nu ma gandisem...bine ca ne-am intors intr-adevar intregi din Ro....Cat despre bebe mica, sper sa mai stea cuminte inca o luna jumate, echo a zis ca ar fi 24 octombrie data si nu 19...acuma, om vedea...la cat stres am pus pe mine in tara, sper sa mai stea la caldurica si sa nu iasa mai devreme...

Kristinutza . Daca mi-ar fi spus cineva ca o sa patim asa ceva in vacanta asta, i-as fi zis ca e nebun...dar eu pe bune, m-am ingrozit si m-am gandit la bebeii care cresc in Romania...cand ne-au mai spus si parintii nostri ca in fiecare saptamana erau cu noi la doctor....ne-am ingrozit si mai tare.

Adevarul e ca sa vii cu un bebe care timp de 10 luni de zile n-a stiut ce e aia boala si 5 saptamani sa dai din lac in put, sa-l indopi cu pastile si siropuri, sa-i pui glicerina boraxata cu stamicin in gurita si sa-ti verse de la gust, sa citesti pe prospectele de la medicamente ca nu se recomanda a fi administrate la copii sub 5 ani sau sub 8 ani si cu toate astea sa ti le prescrie medicul.....pare de domeniul fantasticului...

Nu doresc la nimeni sa treaca prin ce-am trecut eu....

Multumim pt felicitari, n-am apucat sa citesc din urma sa vad ca am fost subiect de pariuri...si la noi in familie toata lumea zicea ca o sa fie baietel si bebe 2 din doua motive: primul, sarcina a fost aproape la fel ca si prima, eu nu m-am ingrasat, nu greturi nu alte alea, al doilea, se spune ca atunci cand bebeii vin la diferenta asa mica de varsta sunt de acelasi sex, avem vreo 5-6 cazuri de cunostinte care confirma aceasta regula din plin.

Alexuta, Andrei e bine acum, si-a revenit cam cu 4 zile inainte de a pleca din Ro iar acum papa bine si e ok, sper sa nu mai am probleme cu el.

Pupici mii

Meme & Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Fetelor, care-i treaba cu voturile care apar sub titlurile subiectelor? Ne da cineva voturi? Pe ce baza? Ca am vazut ca numarul de vizionari nu e un criteriu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumim pentru urari!!!
Noi azi sarbatorim, maine sarbatorim - maine e Sf. Ana.
I-am cumparat de dimineazta 2 perechi de dresuri albe, unele subtiri, de rochita mai eleganta si altele un pic mai grosute, tot albe; si un buchetel de flori de toamna! Sa vedem cu ce cadouri pica si ceilalti!
Ioana, Simo, mercic pentru raspunsuri, deci sa nu ma grabesc;
Al meu sot e in Turcia, vine maine seara, mai sta o saptamana cu noi si pleaca in Francia.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Meme Felicitari pentru printesa mica! Nu pot sa cred ce repede a trecut timpul, mai ai putin si nasti

Ellaalessia bine ai venit printre noi si sa-ti traiasca bebelusa! Te asteptam cu drag sa ne povestesti despre voi!

Casiana Luca este momentan in faza de negare cu pozele! Cum ma vede cu aparatul in mina, ori fuge ori vine repede spre mine sa i-l dau sa-l limbaie

Mergi la inceput

Sa va povestesc ce mi s-a intamplat azi.
Alexia a facut kk si m-am pregatit sa o schimb. O pun eu in pat ii desfac pampersul si cand m-am intors sa i-au un servetel ea era la plimbare in pat. Va inchipuiti cum am alergat dupa ea prin pat, ca sa o sterg la fund.Culmea e ca se distra asa tare..

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ellaalessia, bine ati venit!

meme, cam noi ne dam noua voturi .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Anto La multi ani pentru cele 11 lunitze ale dragutzului de Victor!

Mergi la inceput