piticodromul de sept-oct 2005 (137)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Meme, felicitari pentru fetita din burtica!!! SUPER! Imi pare rau de ce ati patit la Constanta...Bine ca l-ai adus inapoi in mediul lui pe Andrei. Probabil ca a schimbat mediul si de aia ti-a facut atatea probleme, era invatat intr-un mediu mai curat acolo la voi...

Bine ai venit ellaalessia, sa iti zicem doar Ella? Ca banuiesc ca al doilea nume e al fetitei! Spune-ne mai mult despre ea? Ce stie sa faca? Te-ai pregatit pentru petrecerea de un an?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Apropo de petrecerea de un an cam ce fel de tort sa iau ptr monseur ca vreau sa-l poftesc si pe el la masa

Credeti ca un tort diplomat ar fi OK? Astept sugestii, please!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

La Multi Ani pentru Mariile si Mariutele si Mariane si toti cei ce poarta nume derivate din Maria!!!

Si noi ne gandim la nume pt cea mica Ana Maria, bineinteles ca soacra-mea a facut criza de nervi ca de ce s-o cheme ca pe mama mea si nu ca pe ea, Gabriela...inutil de explicat motivul cu pronuntia aici...fapt pentru care ne-a pus in vedere ca daca mai facem vreun bebe, neaparat sa-l cheme gabriela sau mihai, dupa numele socrilor bineinteles...ca sa nu mai spun ca asa cu ironie ne-au spus: 'speram ca va opriti la doi'...de parca e problema lor sa-i creasca..

soacra-mea cica sa-l las pe andrei la bucuresti, ca s-a deschis gradinita la ei pe strada...cu alte cuvinte, lasa-l aici ca ti-l duc la gradinita, nu imi bat eu capul sa stau de fundul lui....pai daca e asa...ce aici nu sunt gradinite? zau fetelor, socroseniile mele cred ca ar intra fara probleme in cartea recordurilor....

Pupici

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Meme saracuta de tine! Ai intr-adevar niste socrosenii de top Sfatul meu sincer este sa le dai IGNORE si sa nu mai pui la suflet

Mergi la inceput

Simo, eu nu prea ma pricep la torturi asa ca nu stiu ce sfat sa iti dau...plus ca nu mai stiu nici ce feluri de torturi se practica in Ro. Aici torturile seamana cu cele din Ro dar nu sunt insiropate,iar deasupra au bezea marea majoritate...ce e fff bun aici e tortul black forest care are un blat de cacao cu crema de nu stiu ce fel si cu fructe de padure..cred ca e printre preferatele irlandezilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Simo dupa mine tortul diplomat e super ok pt ca e usor si are element de baza frisca, e si racoritor si cu fructe..e tortul meu preferat si eu Luannei o sa i iau tot diplomat de ziua ei

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

La multi ani celor care sa sarbatoresc azi! si un La multi ani ! si cui implineste anul! Timpul trece foarte, foarte repede. Si noi mai avem o luna pana la ziua noastra.
Meme, si soacra-mea e in aceeasi oala. Simona spunea ca sa le dai ignore. Mie imi vine sa ii spun una-alta...Bine ca suntem la multi kilometrii una de alta. Felicitari pentru fetitza!
Alexutza, sa stii ca si noi am patit-o. O data chiar a facut kk cand mergea in fundul gol prin patutz. Era tare haios!
Ella, bine ai venit!
Roxana, din Botosani deci
Azi am fost cu Andrei la control si toate-s bune si frumoase! pe mine ma cam ingrijoreaza putzica luiAre fimoza si am incercat noi sa rezolvam problema la baitza dar fara rezultate pana acum. Si nu prea vreau sa ajung sa-l duc la chirurg daca pana la 2 ani nu isi revine...Cred ca e foarte traumatizant. Au tot fost subiecte cu tema asta pe forum.
Am fugit la invatat!
Ne auzim,
Delia

Delia-Vio
POZE cu Andrei

Mergi la inceput

Delia, sa stii ca si Andrei al meu are fimoza destul de stransa..Sotul a avut si el si intrucat la 9 luni sau ceva de genul a facut operatii de hernie doctorita le-a zis socrilor sa il opereze si de fimoza...asa ca l-au operat. Acuma nu stiu cat de traumatizant a fost ca n-am deschis subiectul cu socrii ca sa aflu amanunte.
Si noi tot dupa baita am mai incercat sa rezolvam problema, dar de vreo luna si ceva, practic de dinainte de a pleca in Ro, ne-am cam puturosit....la cati microbi sunt in Ro chiar ma bucur ca n-am atentat la asa ceva cat am fost in tara. Acuma o sa-l rog pe sot sa reia vechile obiceiuri.
Am o amica in aceeasi situatie care a zis ca a fost cu bebelul de 3 ori la doctor si cica s-ar fi rezolvat asa, doctorul spunandu-i ca nu cumva sa ii faca ea singura acasa ca nu stiu ce se poate intampla. Eu una nu cred sa se rezolve prea mult doar din 3 vizite la doctor....dar nici nu stiu exact cat de stransa e fimoza in cauza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hello,

La multi ani David, Anamaria, Stefania si Mara! Si la multi ani si Mariilor, Marianelor, Marinilor, Marianilor!
La multi ani Victor, Monica si Casian pt cele 11 lunite frumoase!

Meme, cum zicea si Ioana, bine ca ati ajuns intregi acasa! . Nasol, ce sa zic, si cu bolile si cu socroseniile. Eu de ce stiam de mai demult ca o sa ai fetita? Nu prea intelegeam de ce se tot fac pariuri in ultima vreme aici in legatura cu bebe2 al tau.

Kid, ce m-a amuzat descrierea facuta de tine la stilul de mers al lui Matei. Pupam Alexuta careia nu ii mai e asa frica de iarba . A fost foarte distractiv cum se intelegeau ei doi pe limba lor, chiar aveau un dialog .
Azi mi-a povestit mama ca a trebuit sa se plimbe pe strazi cu tanarul, ca nu mai vroia cu nici un chip sa stea in parc. Nasol e ca nu vrea nici sa-l tii de manuta, vrea sa mearga el pe strada singur, pe partea carosabila, sa ne intelegem . Ba ieri s-a dat si cu fundul de pamant de draci ca nu-l lasam.

Aseara a mancat copilul paste cu branza. Le-am facut din taitei fierti (asta aveam in casa), branza calcica, un pic de feta rasa si un pic de unt, bagate toate vreo 5 minute la microvele sa se inmoaie. Si tot s-a trezit azi noapte .

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna fetelor! Multumesc lui Kid si lui Vio ca mi-au remarcat lipsa. De lipsit nu am lipsit dar, cand voiam sa scriu ceva tzusht erati 8 pagini mai incolo!
Si daca tot ati intrebat de noi, aflati ca suntem mai bine. Azi, pentru prima oara in 3 saptamani a facut kk-tei ca de oaie pentru care a "muncit". In schimb, are mucii pan' la cot si nu au trecut nici cu mama nurofenului, asa ca am lasat-o sa se muceasca in pace, chinuind-o din cand in cand cu picaturi si pompa.

In rest, raportez ca am mutat-o cu succes in camera ei de doua zile. I-am luat al treilea pat (are deja unu Graco acasa, unu de lemn la soacra si doua tarcuri) ca sa pot sa ii pun d-alea de protectie ca sa nu o traga curentul. I-am comadat si mobila si cu voia lui D-zeu la trei ani o sa aiba si camera mult visata. Moment in care va trebui sa o schimbam pentru ca nu mai corespunde cerintelor varstei.

S-a schimbat gagica foarte tare de cand are dinti: e mai umana... Nu ii mai plac strainii, chestie care m-a distrus aseara la carciuma. Nu vroia decat la mine in brate si tinea atintit asupra mea un deget acuzator in timp ce tipa din toti rarunchii: ma-ma-ma-ma-ma. Ca noutate, a invatat cum e treaba cu vorbitu la telefon. Daca prinde telefonul fix sau mobil, sau telecomanda, sau pachetul de tigari, sau ....orice...il duce la ureche si zice "alio". Bineinteles ca asta facem toata ziua. Eu o "sun" si ea "imi raspunde".
Ii mai place sa o plimb prin casa si sa ii explic ce vede. Avem o biblioteca lipita pe un perete in care sunt tot felul de rahatele si la fiecare stau cinci minute si ii explic in detaliu la ce foloseste. Nu vrea sa plecam pana nu e satisfacuta de explicatii.

Am reusit sa gasim o bona si pe aceasta cale tin sa multumesc fetelor care m-au ajutat: Irina, Anca 75 si Ramona. Pana la urma am ales pe fosta bona a Mariei de care sper sa fiu la fel de multumita ca Ramona.

revin si eu cu amanunte dupa ce recuperez!

I pup u

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput