piticodromul de sept-oct 2005 (137)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Buna de dimineata ladies!

La multi ani! tuturor Mariilor si Mariucelor precum si sarbatoritilor care implinesc astazi un anisor: David Stefan, Anamaria, Stefania si Mara

Hilde super haioasa poza! Si ce a gasit acolo pana la urma?

Kidule eu zic sa il decretam oficial pe Matei consultant in diverse probleme. Omul detin know-howul la multe chestii Sper ca pe Luca sa il invete incet incet sa mearga si el

Tonnia Oricat ar fi de Filosof fi-miu, cu cartile n-are nicio treaba, in afara de mancat of course . Dupa lungi si indelungate chinuri, l-am invatat intr-un final sa recunoasca un amarat de catel, dar cam atat. Restul animalelor este inca inclus in capitolul "taine nedeslusite ale omenirii"

Kristinutza distractie placuta la Stuff si poate ne vedem pe acolo ca si noi mergem in seara asta

Casiana am votat-o si eu pe frumoasa de Alexia

Gabriela bine ai revenit. Iar la faza cu doamna din parc, ma abtin. Mi se pare de-a dreptul pur si simplu, unii oameni au un tupeu formidabil. Oricum, tu ai reactionat foarte diplomat

Mifloricico eu am depus dosarul de stimulent cand m-am intors de la servici. Toata chestiunea se rezolva la primaria de sector. Din pacate nu mai tin minte ce acte mi-au trebuit , dar stiu sigur ca am rezolvat in 10 minute, de am iesit de acolo minunandu-ma ca proasta...iete dom'le ca se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

am uitat...

Maddy Multi ani fericiti alaturi de sotul tau si ma bucur ca Biencutza e ok si nu au iesit bazaconii la coprocultura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Bonjurica la zane,

La Multi ani Mariilor, Marianelor, Marianilor, etc, mamici si bebici.

La multi ani si piticilor care implinesc azi un an, David Stefan, Anamaria, Stefania, Mara, sa fiti sanatosi, iubiti, norocosi, mancaciosi.

Si noi aniversam azi 11 luni si sunt emotionata doar gandindu-ma ca luna viitoare Victor implineste un an.
Planificam o vizita fulger in Romania, sa-l sarbatorim cu bunicii si cu nasii, dar ssst, nu ziceti la nimeni ca o sa fie surpriza.

Va urez un weekend mai placut decat al meu, ceea ce nu e fi greu pt ca eu voi lucra.
Pupaturi,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Zino, dosarul pt 3 milioane l-am depus fix la acelasi birou ca si dosarul pt 8 milioane. Una din anexele alea trebuie completate si bifat ca aplici pt stimulent (in loc de indemnizatie). Iti trebe adeverinta de la servici ca te-ai intors de la data de ... la munca. Este model pe adresa comuna trimis de Cristina.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

simo, ne vedem la stuff! noi venim pe la 10, o sa fim intr-un grup mai mare.

ioana, deci chiar se iau 3 mil, bani in mana? ca intelesesem de la alt subiect ca nu se dau bani, ci doar niste bonuri valorice de 3 mil, care insa se duc durect la anumite crese cu care firma la care lucrezi are contract, sunt ageate. nu serios, deci iti da statul 3 mil daca te intorci la serviciu? ti-i aduce postasul acasa?

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Salutare mamici si copilasi,

am revenit si noi de o saptamana in Irlanda, am ajuns la noi acasa sambata dupa-amiaza si de atunci tot aranjam si punem lucruri la locul lor si parca nu mai terminam...

Andrei s-a invatat cam rasfatat in tara pentru ca a fost mai mult in brate din lipsa de elemente care sa il tina ocupat si din motive medicale de asemenea.

Am zis ca nu mai stam altadata asa de mult in concediu, Andrei saracutul a fost cel care a patimit cel mai mult in vacanta asta. Mai intai a facut rosu in gat la doar doua zile dupa ce am ajuns in Ro, apoi din cauza ca nu a baut prea multe lichide, a caldurii si a scutecelor de proasta calitate (desi erau Huggies dar cumparati din Ro, diferenta ca de la cer la pamant fata de Huggies de aici) a facut ciuperca la putzulica, apoi a facut iritatie de la caldura pe manute, picioruse de ziceai ca are saracul pojar, apoi cam cu 10 zile inainte de a pleca din Ro a facut si o enteroviroza de l-am tinut vreo 4 zile doar pe ceai de menta si supa de morcov fara pic de lapte, ca pe cel delactozat n-a vrut sa-l vada....
Asa ca fetelor, nu cred ca mai pupam Ro pana nu cresc copiii mai mari, ca mie mi s-a luat de cat am stat cu Andrei acasa si de cat am alergat cu el la doctori si la urgenta si la policlinica, asta in timp ce bineinteles socroseniile mele se duceau zilnic la plaja....nu cumva sa-si strice ei concediul pe motiv de nepot bolnavior.

Am mai si explodat la un moment dat si au iesit ceva scantei in relatiile cu socrii, dar macar m-am linistit dupa aia si nici ca am mai vorbit cu ei cele 3 sapmtamani care mai ramasesera din vacanta. Am ajuns oricum la concluzia ca in afara de baiatul lor (adica sotul) nu au pe altcineva la suflet, nici macar pe Andrei (care e nascut si in aceeasi zi cu soacra-mea)...

Macar am o satisfactie totusi, ca din cele 5 saptamani petrecute in tara, 31 zile ( o luna intreaga) le-am petrecut la mine acasa la Constanta....

Am fost la echo in tara si am aflat ca bebe 2 e fetita, acum ne reprofilam pe hainute roz....

In rest toate bine,

Nu am citit din urma si nici nu cred sa am timp prea curand, Andrei a luat-o la picior tinut de manute bineinteles si nu prea mai sta locului in timpul zilei.

Hai va pupic pe toate si numai bine,

Meme & Andrei

Mergi la inceput

Anto, pupici lui Victor de ziua lui.
Kristina, eu am primit bani in fiecare luna, chestia aia cu bonuri de cresa nu e implementata inca, si la cum se misca lucrurile in romania nici nu cred ca va fi prea curind. Da, primesc aviz de la postas, si ma duc la posta si mi-i iau. Luna asta vreau sa ma duc din nou la Directia Muncii sa fac cerere sa mi-i puna in cont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Si cu intarziere si cu scuzele de rigoare, uram si noi La Multi Multi Ani tuturor copilasilor care au implinit deja un anisor si celor care adauga lunite la varsta, indreptandu-se rapid spre anisor de asemenea...

Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor.

Pupici

Meme & Andrei

Mergi la inceput

Meme, bine ca totusi v-ati intors intregi din romanica. Felicitari pentru printzesa! Peste o luna iti uram nastere usoara, pina atunci sa stea in burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ioana, merci mult de info. s-ar putea sa atarne treaba asta destul de greu in balata mea cu intorsul la serv sau nu.

vai, meme, asa vacanta ai avut?
felicitari pt fetita. s-au facut tot felul de pariuri pe forum.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput